< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1+1 Ev Bekar Birey İçin Mantıklı Mı?
-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ev nasıl? Salon ve mutfak bir arada, ve bir de ayrı yatak odası mı?
-
1 salon 1 oda. Mutfak ve tuvaleti ayrı yerlerde olan dairelerde var.
yaş kaç hocam
-
24, 25'e az kaldi
Bence fazla bile. Özellikle mutfakta yemek yiyebileceğin bir masa ya da bar varsa.
Ben yıllardır 1+0 ve 1+1 evlerde yaşıyorum. Şuan yaşadığım ev 45 metrekare, açık mutfak salonda, ve bir de yatak odam var. Yatak odasına çalışma masamı koydum, evden çalışıyorum. 2 senedir kız arkadaşım ve kedimizle mutlu mesut yaşıyoruz.
-
Hocam zaten ev yaptırmak için tokiden istanbul içinde müstakil arsa hakkım var.
Fakat sıkıntı şu ben normalde amerikan tarzı müstakil evde yaşamak istiyorum ancak ekonomik maaliyeti çok fazla.
Şimdilik beni idare etsin, aileden yavaş yavaş ayrılayım kendime çalışma alanı inşa edeyim diye uğraşıyorum.
Site içinde olursa bu baktığım 1+1'ler en azından arabayı koyabileceğim bir yer olur araba alırsam.
Ancak kesinlikle istanbul disina tasinma planim var ilerleyen yillarda.
Ev konusunda haklısın, sadece ısıtma, soğutma, bahçenin bakım gibi giderleri bile çok ciddi bir seviyeye geliyor. Ayrıca tek başına yaşayacağın ilk evi müstakil ev olarak seçmen mantıksız olur. Önce bir düzenini kur, ayaklarının üzerinde durmayı öğren. Hem çalışıp, hem evi döndürmek, üstüne bir de kendine bakman zorlayacak başlarda. Onların üstesinden gelmeyi öğren önce.
Ev boyutu ile ilgili aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin çekinmeden.
-
1+1 konum neresi acaba, anadolu yakasıysa çoğu noktaya yakın olan gebze mutlukent civarında yapılan yeni sitelerde 2+1 bakmanızı öneririm.
anadolu yakası kapalı site+otopark kombinasyonlu evler yerine bahsettiğim lokasyonda 2+1 ve aynı imkanları bulunan daireler alabilirsiniz
-
Hocam yine anadolu yakası düşünüyorum. Anadolu yakasında tuzla, gebze tarafına yakın bir yere geçmeyi planlıyorum.
Nedeni ise alanımla alakalı şirketlerin çoğu burada.
Araba alırsam gebze, maltepe, ümraniye, kartal tarafına gidip gelmem kolay olur.
2+1 ile 1+1'ler yakın fiyata sahip. Belki dediğiniz gibi 2+1'de alabilirim.
1+1 üniversitelere yakınsa öğrencilere kiraya verilebilir. Uzaksa sıkıntı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şimdilik bakıyorum. Muhtemelen alıma 2025 gibi başlayabilirim.
2+1 ile 1+1 fiyatları yakın.
Muhtemelen 2+1'de alabilirim öğrenci olmasa bile aileye kiralatabilirim.
şimdiden hayırlı olması dileğiyle
-
Ailesinden bu kadar nefret edip kurtulmak için çareler arayan, planlar yapan senin gibi birinin alacağı evin dahi ailesine yakın olmasını düşünmesi, "aslında çok kızgın amma, yine de ailesine düşkün çocuk" dedirtti...
-
Aileme kızgın olmamın sebebi kendime ait alanım yok. Kod yazmak için, bir şeyler öğrenmek için alanım yok. Biraz ailemin tavırları ile de alakalı fakat aile ailedir...
Eğer oturacağın evin yoksa, ailenden ayrı yaşamını kurmak istersen kiraya çıkman gerekiyorsa iyi kötü demeden depreme dayanıklı bir ev alman mantıklıdır. Türkiye'de konut yatırımından zarar etmezsin ancak yine de kazık yeme. Kredilerin kapalı ve limitli olduğu bir dönemdeyiz, nakit parayla iyi pazarlık etme şansın var.
-
İstanbul'da nereden ev alınır hocam. Ben ümraniye'de oturmaya başladım baya da bir ücret veriyorum kira için fakat mevkiyi hiç sevmedim. Finans merkezine yakın olmam gerekiyor işim gereği o yüzden çok uzaklaşmadan yakın civarlardaki evlere bakmaya çalışıyorum. Özellikle bu ataşehir civarındaki evlere fakat ataşehir de çok pahalı gerçekten.
-
İstanbul'da hemen her semtten ev alınır bazı istisnai şeriatçı yada sığınmacı cennetleri hariç.
Ataşehir finans merkezine yakın ucuz ev hemen hemen imkansız. Metro güzergahına bakarak belki tercih yapabilirsiniz.
-
Nereden baksan bir 2-2,5M yok mu Ist'te 1+1? 24 yasinda masallah 🧿
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- permatik nasıl açılır
- ayak alçıdan çıktıktan sonra nasıl yürünür
- sümük yemek hastalık mı
- chivas regal 12 ile 18 arasındaki fark
- solidworks kaçak kullanım cezası
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
- suudi arabistan
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X