4 kişilik aileye hangi SUV? Cevaplar büyük bir kesime yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

-
-
En yeni 3008 tasarım kalite olarak da diğerlerinden önde ilk sıraya onu koyardım ikinci sıra spo derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TUCSON
Donanım, konfor, güvenlik, prestij, marka algısı, satış kolaylığı vb. nedenlerden kaynaklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 20 Mart 2025; 12:42:30 > -
Buradaki en güncel araç frontera,tucson
Eğer zincirli motorla geliyorsa tercih sebebi olur
Alternatif makyajlı qasqhai 4x4
Ki ben olsam bu araçları 4 çeker alırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tucson, Sportage, Austral eski yüz oldular artık. Sık sık yüz değiştiren markaların kaderi.
3008 fikrimce ciddi orantı sorunu olan bir araç. 5008 düşünülebilir. Grandland ise çok başarılı. Tercihim kesinlikle Grandland olurdu.
-
Yakıt tercihi nedir? Uzunyol-şehiriçi kullanım, yıllık yapılacak km, bütçe vs olmadan nasıl bir öneri bekleniyor anlamadım açıkçası...
Madem bütçe esnek ben olsam mb glc 300 düşünürdüm...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3008 sorunlu diyorsunuz aynı aracın biraz uzunu 5008i öneriyorsunuz sonra sadece logosu farklı olan grandland diyorsunuz özür dileyerekten söylüyorum bence hiç fikir belirtmeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, orantı sorunu var demişim. 5008 uzun olduğu için orantı sorunu yok. Grandland 5008 ile aynı platform ve onu da beğendiği mi belirtmişim.
Benim yazdıklarımda bir sorun yok, ama sizin iletişim kurma beceriniz ilkokul seviyesinde.
-
Pejo çok sorunlu bir marka. Yeni 3008 de tasarım olarak iğrenç. En son tercih edilmesi gereken araç 3008 olmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haha o kadar da esnek değil. Bu segmentteki araçlar arasına yani şöyle diyebiliriz eğer değerse 2.4-2.5 e çıkılabilir.
-
Aslında 5008 i çok beğeniyorum tip olarak ama test sürüşü yaptım bence 1.2 hybrid motor araca pek gitmemiş.
-
3008 ve 5008 arasındaki fiyat farkı çok az, özellikle küçük araç aramıyorsanız, 5008 çok daha mantıklı. Ama Allure donanım seviyesi düşünüyorsanız bence Peugeot'u hiç düşünmeden diğer markalara bakın, ucuza kapatacağım derken donanım anlamında çok eksik kalırsınız. Elektirkli düşünürseniz 2M - 2.1M civarına 5008'in GT'leri bulunabiliyor.
Grandland da Fiyat/Performans açısından çok iyi. 3008'in özellikle tasarımı nedeni ile istemiyorsanız, yine Grandland daha iyi bir seçenek.
-
Grandland 2.5 + gibi bir fiyat verdi direkt eledim. 5008 Gt 2.5 milyon dendi ama motor maalesef yeterli gelmiyor. Ondan peugeot tarafında 3008 gt listemde.
-
bunların hiçbirisi değil,
bagaj çok önemli değilse bir önceki mg hs serisi, içerisi derya özellikle arka koltuk genişliği efsane. bagajda önemliyse skoda kodiaq yada renault koleos. diğer saydığınız araçların hiçbirisi 4 kişilik aile için değil, ben şöyle kullanıyorum böyle memnunum diyenlere inanmayın züğürt tesellisi diye birşey var. 1.6 atmosferik benzinli 110 bg gayet yeterli diyenler var bu forumda.
-
Grandland Electric tavsiye ederim bende verdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X