Şimdi Ara

3 KATLI EVDE İNTERNET DAĞILIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar,hemen etiketime bakıp bu erbaş er bişeyler diyip benden yüzcevirmeyin yardım ediverin lütfen , forum donanım haberin okuyucusuyum lakin yorumda ve katkıda bulunmaya altyapım fazla elvermediğinden yapamıyorum
    sorunum şudur 3 katlı evimize 1 modem 1 router alıp yahut yalnızca 1 modem alıp bir şekilde heryerde aynı internet ve sinyal kalitesinin sağlanacağı bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabilirim önerileriniz nelerdir her kat yaklaşık 180 metre kare civarında
    yardım ederseniz memnun olurum,saygılar

• kablosuz baülantıda ne yaparsanız yapın verşm alamazsınız. modem kimde ise diğerine kablolu versin kendisi isterse router ile kablosuz yapsın.
  • ivme İ kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

Konu ile ilgili olarak TL-WA901ND AP olarak kullanıp sağlıklı kablosuz aktarım yapabilirsiniz.

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • Elektirik tesisatiniz iyiyse wifi detekli powerline urunler iyi bir cozum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mulli_55 kullanıcısına yanıt
    teşekürler kusura bkamayın vize haftasıydı yazamadım muhtemelen öyle yapıcaz
  • FaithLy F kullanıcısına yanıt
    herkatta daireler ayrı olduğu için sorun olur gibi teşekürler :)
  • ivme İ kullanıcısına yanıt
    Dairelerin ayrı olması ile elektrik hattını etkilemez önemli olan elektrik hattınızın Tek Faz üzerinden haberleşmesi bu şekilde bir yapıda POWERLINE kullanabilirsiniz.

TL-WPA4220KIT , TL-PA4010KIT
    www.tp-link.com.tr

Saygılarımızla
    TP-LINK TÜRKİYE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.