Şimdi Ara

3.kattan asagi dustum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
9
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben doktora gidiyorum uykumda olmuyelim haklisiniz korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • /god
  • Konuya girmeden önce gülmeye başladım, okuyunca daha da gülesim geldi.

Kusura bakma kardeş ya. Bence bir doktora gidin bir şey olmasın sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttiradim

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Csb zindan yok ama.hanginiz evde mangal yaparken anahtar tasiyosunuz diye sorarlar adama

kardes yemin ediyorum sana bak evimin anahtarliginda yukarda kilerinde anahtari var aldim actim kapiyi koydum cebime asagi dustum cimlere sirt ustu dustum hicbir sey olmadi

O zaman cok gecmis olsun

• Hocam galiba karın ağrısı mide bulantısı falandı iç kanama belirtileri. Yine google dan bakında siz. Bence bir an önce acile gidin.
  • zemin toprakmış geçmiş olsun.Etrafında kimse yok mu komşular falan kimse görmedimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Csb zindan yok ama.hanginiz evde mangal yaparken anahtar tasiyosunuz diye sorarlar adama

Konu kilit+Üye ban+Forum kapanabilir
  • vücudun adrenalin ve endorfin salgıladıgından dolayı birşey hissetmiyor olabilirsin bence gitmekte yarar var
  • komşularının gözü mü kaldı yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Bizim kuzende 2.katta balkondan pencereye geçerken düşmüştü bir şeyim yok iyiyim demişti ama hastaneye gidince el kol ayak bütün uzuvlar alçıya alındı

Nargile lçiyodum okurken yazını boğazımda kaldı lan

• geldim hastanaye beyler yazicam sizede elim ayagim titriyor

• Doktora git diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Budunçar

zemin toprakmış geçmiş olsun.Etrafında kimse yok mu komşular falan kimse görmedimi ?

sagolun hocam gece gece kimse yoktu ki neyse acile giris yapcam anlaticam sonra sabaha cikamazsin diyor adamlar korkuyorum

• "Sonra fark ettim ki ben zebaniydim kalktım ayağa ve eve gittim"
  • Bizim karşı komşunun oğlu 1 metre yükseklikten kafa üstü düşüp ölmüştü...
  • Bende 3.katta oturuyorumda, kendimi şöyle bi hayal ettim, kesin ölürdüm bizim bahçe galeri gibi çeşit çeşit araç var
    K.bakma geçmiş olsun ahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Ağustos 2013; 1:19:52 >
  • Düşerken nasıl hissettin? Hep merak etmişimdir yüksek bir yerden aşağı düşerken nasıl hisseder insan
  • yarın heryerin ağrıyacak onun dışında önemli bişeyin yoktur muhtemelen. Ama hastaneye giderek en iyisini yapmışsın. Geçmiş olsun.
  • beyler girdim acile kayitimi yaptirdim doktor asistanmis anlattim boyle boyle diye guldu , sonra bir yerlerime omzuma dokunda bastirdi bir seyler yapti sirtima aynisini yapti bacagima yapti sonra sakin ol titriyorsun dedi bir igne yapti kalcamdan hemde bir seyiniz yok gorunurde dedi film cektirdim sonuclara bakcak bir de bugun sabah 8 e kadar uyumamami istedi hatta hastanede kalabilirsiniz dedide eve gecicem dedim bekliyorum filmleri bir sey cikmicak buyuk ihtimal ama hala titriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

Konuya girmeden önce gülmeye başladım, okuyunca daha da gülesim geldi.

Kusura bakma kardeş ya. Bence bir doktora gidin bir şey olmasın sonra.

ben olsam bende gulerdim ama heyecandan saskinliktan hic bir sey yapamadim o an

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.