Windows 7 x64 işletim sistemim var. Geçenlerde biraz nostalji yapayım diye cs 1.5 yükledim. Half life launcher durduruldudan tutun da bi sürü problemi aştım. Ancak şimdi öyle bi yerde takıldım ki..
2 gün sorunsuz oynadım oyunu. Sonra bi cfg yükledim. Ne olduysa bundan sonra oldu core.dll hatası vermeye başladı serverlara bağlanırken. Her neyse, bilgisayarıma 9 aydır format atmıyordum. Elim değmişken bi format atayım dedim. Formatladım pc'yi ve her seferinde farklı adreslerden indirdiğim half life ve cs'yi yükledim. Yani toplamda 3 format attım ve 3 farklı counter strike yükledim. Ama dosyalar tamamen orijinal olmasına rağmen (cfgsiz) ve her birisi farklı adreslerden indirdiğim cs olmasına rağmen core.dll ve voice_miles.dll hatası alıyorum online bağlandığım zaman. İşin içinden çıkamadım ne yaptıysam olmadı. Hatta son formattan sonra oynadığım server'ın kendi sitesinde, kendi yayınladığı cs'yi indirdim. Yine olmadı yine olmadı.
core.dll ve voice_miles.dll dosyalarının orijinallerini de bulup indirdim yine olmadı. Ya bi türlü olmuyor anasını sattığım
Korsansa her türlü sorunu çıkartır. Orjinal Max Payne 1 var, Windows 7, 32bit oynatıyor bende.
İyi de 2 gün sorunsuz oynadım zaten. 3. gün sorun çıkarması garip değil mi ? Hem en son indirdiğim server'ın kendi upload ettiği cs ile 100lerce kişi oynuyor.
Bu arada farklı dizinlere de kurdum yine de bana mısın demedi.