ya yalan atmayı cokmu sevitosun kekurı rıngı +3e basmak ıcın9 tane kekurı rıng olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: scream1907
quote:
Orjinalden alıntı: Şif®e
ya yalan atmayı cokmu sevitosun kekurı rıngı +3e basmak ıcın9 tane kekurı rıng olması lazım
diyimde boşa gitmesin +3 kekuri için 27 tane +0 kekuri lazım ne 9 tanesi
eet nerden bulacan 27 tane kekury ringi de +3 var dion
yavaşş
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_23
quote:
quote:
düpe yaptıysan bilemem tabii
Süper takas daha ne istiyon için rahat etsin
ne dupesi yavv aynısı bendede var 27 tane kekuri ringten oluyor olmpiada takas yapabilirim
bence süperrr
quote:
quote:
quote:
quote:
düpe yaptıysan bilemem tabii
yaw kekuri pahalı bi item deilki pazardan toplarsın zamanla. topladıkca basarsın. ben bile sagdan soldan ucuz gördügümde satın alarak, hiç kasmadan +2 keuri yapmıştım.
beyler nasıl olmus ıcım rahat deıl +3 kekurıng verdım.....................
aldıklarım +1 +2 kekurıng 21 gb nakıt +7 shell sett roge 62 skıll kagıt +7 15 dd citin kafalık roge sonradan bı de takıı aldım +9 dex
Trade yaparken item koymak için 9Tane slot var.Kekuriler 2Slot,+7Shell set 5 Slot,62Scroll 1 slot,+7Chitin 1 slot.2+5+1+1+=9 Slot doluyor zaten.$imdi adam sana bunları verdi,trade yaptınız.Sonra adam insafa geldi bi de üstüne Dex9 mu verdi?Sana yalan söylüyorsun demiyorum ama söylediklerin biraz çeli$kili sanki?
SEN MODA TASARIMCISI OLSANA
BİR KAPAK BU KADAR GÜZEL Mİ OTURUR BENCEDE SALLIYOSUN
21 deil 27 soyle dusun uniq itemin + si n olsun denklem su 3 uzeri n
quote:
Orjinalden alıntı: semphatic_52
quote:
ben 21 biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ForeverMetal
quote:
Orjinalden alıntı: fanatiCc
beyler nasıl olmus ıcım rahat deıl +3 kekurıng verdım.....................
aldıklarım +1 +2 kekurıng 21 gb nakıt +7 shell sett roge 62 skıll kagıt +7 15 dd citin kafalık roge sonradan bı de takıı aldım +9 dex
Trade yaparken item koymak için 9Tane slot var.Kekuriler 2Slot,+7Shell set 5 Slot,62Scroll 1 slot,+7Chitin 1 slot.2+5+1+1+=9 Slot doluyor zaten.$imdi adam sana bunları verdi,trade yaptınız.Sonra adam insafa geldi bi de üstüne Dex9 mu verdi?Sana yalan söylüyorsun demiyorum ama söylediklerin biraz çeli$kili sanki?
Dostum süper bi noktaya parmak bastın.Helal olsun
quote:
Orjinalden alıntı: emremenek
quote:
ne 9 u arkadaşım +1 i için 3 tane +2 si için 3 tane +1 yani 9 tane +3 ü için 3 tane +2 yani 9 tane +1 gerekir yani toplam 27 tane kekuri gerekir
Hayır 81 Tane Kekuri Ring Gerekir İyi HesapLayın ...
quote: