Harika bir takas Adam 2dex için bunları veriyosa , o adamın aklından şüphe ederim , bunlarla Rol bile alınır !!!
quote:
Orjinalden alıntı: Şif®e
ya yalan atmayı cokmu sevitosun kekurı rıngı +3e basmak ıcın9 tane kekurı rıng olması lazım
9 degil 27
quote:
ya yalan atmayı cokmu sevitosun kekurı rıngı +3e basmak ıcın9 tane kekurı rıng olması lazım
ben 21 biliyorum
güsel güsell...
+3 e basmak için 9 mu ,27 tane gerekir +3 için
quote:
Orjinalden alıntı: semphatic_52
quote:
ben 21 biliyorum
27 tane lazım 9x3
çok güsel kasıklamısın
9 değil 27
quote:
quote:
27 tane gerekir
para bakımından ii ama char takıcakasn vazgec bu sevdadan bence daha karlı itemlar takarsın +3 kekuri yerine
+3 e 9 eıl 27 tane lasm !
quote:
Orjinalden alıntı: fanatiCc
beyler nasıl olmus ıcım rahat deıl +3 kekurıng verdım.....................
aldıklarım +1 +2 kekurıng 21 gb nakıt +7 shell sett roge 62 skıll kagıt +7 15 dd citin kafalık roge sonradan bı de takıı aldım +9 dex
Trade yaparken item koymak için 9Tane slot var.Kekuriler 2Slot,+7Shell set 5 Slot,62Scroll 1 slot,+7Chitin 1 slot.2+5+1+1+=9 Slot doluyor zaten.$imdi adam sana bunları verdi,trade yaptınız.Sonra adam insafa geldi bi de üstüne Dex9 mu verdi?Sana yalan söylüyorsun demiyorum ama söylediklerin biraz çeli$kili sanki?
Takas bayaa iyi olmuş özellikle kekuri +3 alıcısı bulman bile bayaa iyi...