Şimdi Ara

MONITOR AUDIO BRONZE 6' YI NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: smclk89 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize selamlar, ma bronze 6 hakkında görüşleriniz nedir bilmek isterim, zira şu an kullandığım wharf 9.6 ları ebat olarak biraz daha ufak ama yine gövdeli ses verebilecek ,ayrıca biraz daha detaylı çalabilecek bir hop ile değiştirmek istiyorum.
    paylaşımlar için şimdiden teşekkürler.

• Merhabalar, Bronze serisini dinlemedim ancak bookshelf hoparlörleri ile firma baya ün yaptı o serinin.

Ben anlattıklarınız da bütçe ayırır mısınız bilmiyorum ama gövdeli ve detaylı çalan Elac lar hoşuma gidiyordu :)
  • Bütçe nedir ve neden bronze modeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delerıum kullanıcısına yanıt
    Bronze2 bookself olarak çok beğeniliyor, genel yorumlar bu doğrultuda, o serinin büyüğü olduğu için bronze 6 düşünüyorum, sürücü çapı 6.5", bass performansıda iyidir ve görselide hoşuma gidiyor, şu an kullandığım 9.6 wharf den daha ufak bir şey baktığım için düşünüyorum, ama bir türlü dinleme şansım olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik ön planda ise birde Dynaudio Emit M20 modeline bakın. Hatta bütçe müsaitse buna da bir bakın kolay çıkmaz kolay da satmaz alan;

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-dynaudio-contour-501387162/detay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.