Şimdi Ara

jbl mi for-x mı yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende jbl-gt4 1000w var ama ben bunu satıp for-x in FOR-X X-380 BAS HOPARLÖRÜ 38 cm adlı 1800w lık wooferını almayı düsünüyorum benim istedigim net ve temiz ve tatmin edicek bir bas benim kafam buna takıldı acaba verdigin paraya degermi bi yardımcı olsanız

for-x :1800w peak 600w rms
    jbl:1000w peak 250 w rms

for-x:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=253250&productid=otm251145

eskisi :http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=251695&productid=otmurgt412

jbl anfim:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=251681&productid=otmurgto752

for-x anfi:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256187&productid=otm251178

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarisinan -- 21 Haziran 2007; 14:01:35 >

• Arkadasım ole for-x e felan bakma marka bıle degıl onlar 600 w rms yı o woofer hayatta veremez sen en iyisi kıcker compvr al 38 cm ancak o senı baklar 500w rms gercek değeri bu arada rms felan diyorumda senın amfin nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperbaba

Arkadasım ole for-x e felan bakma marka bıle degıl onlar 600 w rms yı o woofer hayatta veremez sen en iyisi kıcker compvr al 38 cm ancak o senı baklar 500w rms gercek değeri bu arada rms felan diyorumda senın amfin nedir ?
    amfini belirtirsen daha iyi olur kuvvetli bir sub alıp besleyemedikden sonra zaten ne anlamı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaman86

amfini belirtirsen daha iyi olur kuvvetli bir sub alıp besleyemedikden sonra zaten ne anlamı var...

Alıntıları Göster
    bende jbl icin 75.2 zaten for-x i alsaydım for-x in 2500w peak bi anfisi onunda rmsi 600 onla ikisini alcaktım ama aklıma fazla yatmadıgı icin dedim bi arastırım herkez zaten senin dedigin gibi fason marka onlar marka degil diorlar o zaman senini dedigin gibi kicker comp bakalım onun fiyatları ne kadar bir bilgin varsa söylermiisin yorumlarınız icin tesekkür ederim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kocaman86

dogru diosun arkadasımm anfimde zaten belirtigim gibi jbl 75.2 saolasıın yorumun icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarisinan

quote:

dogru diosun arkadasımm anfimde zaten belirtigim gibi jbl 75.2 saolasıın yorumun icin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sarisinan

quote:

senin amfi 290*1 4 ohm
    eyer kicker comp-15 250w rmshttp://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=135
    kicker comp-vr122(Senin amfi ile tam performanslı kullanamazsın) http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=138

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarisinan

quote:

senin amfi 290*1 4 ohm
    eyer kicker comp-15 250w rmshttp://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=135
    kicker comp-vr122(Senin amfi ile tam performanslı kullanamazsın) http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=138

Alıntıları Göster
    kicker comp 15 senin işini en güzel şekilde görecektir ses tonunuda beğeneceğinden eminim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasım bende cvr al derım simdilik amfınde kopru felan isini görür ılerdede gusel bır amfı aldıgında tadından yenmez bende kıcker cvr woofer war sıfır 30 luk ıstersen sana bısey yaparım bırde es war 38 lık oda fena gıtmez bu amfıye zaten 150 w rms war es te ıkısı uyum ıcınde calısır saygılar
  • quote:

Arkadasım bende cvr al derım simdilik amfınde kopru felan isini görür ılerdede gusel bır amfı aldıgında tadından yenmez bende kıcker cvr woofer war sıfır 30 luk ıstersen sana bısey yaparım bırde es war 38 lık oda fena gıtmez bu amfıye zaten 150 w rms war es te ıkısı uyum ıcınde calısır saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: alperbaba

Arkadasım bende cvr al derım simdilik amfınde kopru felan isini görür ılerdede gusel bır amfı aldıgında tadından yenmez bende kıcker cvr woofer war sıfır 30 luk ıstersen sana bısey yaparım bırde es war 38 lık oda fena gıtmez bu amfıye zaten 150 w rms war es te ıkısı uyum ıcınde calısır saygılar

arkaslar hepiniz sagolun yorumlarınız icin ama ben cvr fela anlaman ben cvr dediginiz comp 15 se ben onda istemiyorum biraz sistemi büyütiim istiyorum (benim bütcemde biraz kısıtlı)ama cvr dediginiz buysa güzel olur http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=138 ben buna daha önce bakmıstım ilgimi cekti eger sende bu varsa senle bi anlasalım arkadasım pazarlık falan bide bunu alırsam buna uygun anfi ne olabilir acaba ? yorumlarınız icin tesekkürler saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: otomüzik

kicker comp 15 senin işini en güzel şekilde görecektir ses tonunuda beğeneceğinden eminim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

okey saol ama zaten bende jbl gt-4 var 250 rms senin dedigin de 250 rms ne olcak simdi :) tamam anladım daha iyi net veriir jbl den ama gerek yok benim istedigim ise 400w rms civarında alper arkadasın dedigi gibi o comp vr 122 yi alabilirim ama ona uygun anfi nerden bulabilrim bilmiyorum ne marka olur falan sen bu islerden anlıyosun galiba sana zahmet olmassa bi de ona uygun bass anfisi bulabilrsen ii olur cünkü ben bu islerde yeniyim bide ögrenciyim ondan büccem kısıtlı sagolun yorumlarınız icin allah razı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sarisinan

quote:

Orjinalden alıntı: otomüzik

okey saol ama zaten bende jbl gt-4 var 250 rms senin dedigin de 250 rms ne olcak simdi :) tamam anladım daha iyi net veriir jbl den ama gerek yok benim istedigim ise 400w rms civarında alper arkadasın dedigi gibi o comp vr 122 yi alabilirim ama ona uygun anfi nerden bulabilrim bilmiyorum ne marka olur falan sen bu islerden anlıyosun galiba sana zahmet olmassa bi de ona uygun bass anfisi bulabilrsen ii olur cünkü ben bu islerde yeniyim bide ögrenciyim ondan büccem kısıtlı sagolun yorumlarınız icin allah razı olsun

Alıntıları Göster
    pm attım

• quote:

pm attım

Alıntıları Göster
    ne jbl ne for x ikiside hoş diil para sorun diilse kicker audiobah falan gibi daha düzgün markalara bakmanı tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyloa

ne jbl ne for x ikiside hoş diil para sorun diilse kicker audiobah falan gibi daha düzgün markalara bakmanı tavsiye ederim...

Alıntıları Göster
    arkadasLar Forx dinLedinizmi? gerçek canLı kuLakLarınızLa??

benim arabamda forx var 300 watt rms.. ve dediğiniz gibi kötü değiL ve bence tonLama oLarak jbL den daha iyi vuruşLarı düzgün ve yerinde... bence forx aL ama bide yanında anfi aLıcaksan..! yoksa arkadasLarın önerdiği markaLAra bak derim... ama forx iLe iLgiLi söLenenLere katıLmıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

arkadasLar Forx dinLedinizmi? gerçek canLı kuLakLarınızLa??

benim arabamda forx var 300 watt rms.. ve dediğiniz gibi kötü değiL ve bence tonLama oLarak jbL den daha iyi vuruşLarı düzgün ve yerinde... bence forx aL ama bide yanında anfi aLıcaksan..! yoksa arkadasLarın önerdiği markaLAra bak derim... ama forx iLe iLgiLi söLenenLere katıLmıyorum..

Alıntıları Göster
    Bence ne jbl ne for-x,
    Kesinlikle;
    jvc CS-DX 30
    azami müzik gücü 1400Watt,
    Aliminyum diyafram+külah,
    hava soğutuculu sistem,
    Aliminyum döküm iskelet,
    çift girişli ses sarmalı,
    butyl kauçuk kenar,
    strontium mıknatıs,
    nikel kaplama vida terminalleri

180$ belki fiyatı biraz yüksek ama bir defa alırsın!!Kendi arabamda bunu kullanıyorum en kral 38cm SUB-Woofer' a bedel... Bu bnm fikrim..

• quote:

Orijinalden alıntı: f1tuning06

Bence ne jbl ne for-x,
    Kesinlikle;
    jvc CS-DX 30
    azami müzik gücü 1400Watt,
    Aliminyum diyafram+külah,
    hava soğutuculu sistem,
    Aliminyum döküm iskelet,
    çift girişli ses sarmalı,
    butyl kauçuk kenar,
    strontium mıknatıs,
    nikel kaplama vida terminalleri

180$ belki fiyatı biraz yüksek ama bir defa alırsın!!Kendi arabamda bunu kullanıyorum en kral 38cm SUB-Woofer' a bedel... Bu bnm fikrim..

Alıntıları Göster
    al birini vur ötekine, jbl yine iyi-kötü bir marka ama forx de neymiş onu alacağına git jameson al, daha az zarar etmiş olursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: ímporter

al birini vur ötekine, jbl yine iyi-kötü bir marka ama forx de neymiş onu alacağına git jameson al, daha az zarar etmiş olursun..

Alıntıları Göster
    bu konuya tekrar yazıyorum.. for-x vuruşları yukarıda geçen modeller arasında tabiki jbl hikaye kalıyo.. yerinde tonlamalar yapıyor ve sesi çok iyi ...forx denemeni tavsiye ederim.. jameson dien arkadas hiç konuşmasın jameson u dinlesin sonra forx dinlesin... ondan sonra gelsin burada görüşünü yazsın...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

burada yanlışın var subwoofer önemlidir ama ondan daha önemli olan onu beslediğin amfindir..

kuvvetli subwoofer a gerek yok..aslında var ama
    anlatayım ; dandik bir amfi 40 hz altı sesleri veremez yani o sinyalleri yükseltmez dolayısıyla sesi uzağa iletemessiniz bir işe yaramaz subwooferınız ..Kicker Solo-X 18" i alpin bir amfiyle sürmek var birde osawa subwoofer ı kicker amfi ile sürmek var..

Herşey amfiye bakıyor diyebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

quote:

burada yanlışın var subwoofer önemlidir ama ondan daha önemli olan onu beslediğin amfindir..

kuvvetli subwoofer a gerek yok..aslında var ama
    anlatayım ; dandik bir amfi 40 hz altı sesleri veremez yani o sinyalleri yükseltmez dolayısıyla sesi uzağa iletemessiniz bir işe yaramaz subwooferınız ..Kicker Solo-X 18" i alpin bir amfiyle sürmek var birde osawa subwoofer ı kicker amfi ile sürmek var..

Herşey amfiye bakıyor diyebilirim..

Alıntıları Göster
    bencede hoparLör bi taraftan ikinci planda kaLıyor diebilirim.. anfi 15 hz kadar ses versin woofer 25 hz de çalıştıktan sonra bi anlamı yok..

veya woofer 18 hz insin.. anfi 25 hz de kaLsın gece tad aLamazsın.. bilirsinki bassın tadı frekans düştükce anlasılır

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

bencede hoparLör bi taraftan ikinci planda kaLıyor diebilirim.. anfi 15 hz kadar ses versin woofer 25 hz de çalıştıktan sonra bi anlamı yok..

veya woofer 18 hz insin.. anfi 25 hz de kaLsın gece tad aLamazsın.. bilirsinki bassın tadı frekans düştükce anlasılır

Alıntıları Göster
    birde wooferların kabinde olması bas kalitesini arttırır kabinde olmasına özen gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

birde wooferların kabinde olması bas kalitesini arttırır kabinde olmasına özen gösterin

Alıntıları Göster
    wooferlar düşük frekansa inmesi kabin tipi ve bulunduğu alan çok önemli siz arabada 40 hz altını duyamassınız titreşim oluşur , ve dışarıdakiler uzaktan duyarlar bu sesi yani çok uzağa gidebilir bu sesler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.