Şimdi Ara

bmw 116 i mi 320 d mi ? Yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşalar ben daha öncede bi konu açmıştım biraz gereksiz yorum vardı neyse bi araç daha buldum size sormak istiyorum ben yakın zamanda arkadışımın yeni aldıgı 320i ed sine bindim biraz kullanmama izin verdi araba muhteşemdi dönüşlerde cok az gaza dokundugundaki o his ve araçın arkasi gelmesi muhteşemdi bende bu 2 ay içinde araç almak istiyorum ama iki araç içinde kaldım . 1.cisi bmw 116i f20 2013 model 80.000 km de ikinci araç da bmw 320d e90 ( arkadaşımın arabasıma bindikten sonra biraz özendim acıkcası)105.000km de 2010 model araç aklımda şu soru var. biri 8 ileri triptonic biri 6 ileri triptonic vites ve 320 d biraz daha eski ama arkadaşımın arabasına binince karar veremedim size tanışıyım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert_salmann -- 10 Şubat 2016; 16:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç kimse yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_salmann

Merhaba arkadaşalar ben daha öncede bi konu açmıştım biraz gereksiz yorum vardı neyse bi araç daha buldum size sormak istiyorum ben yakın zamanda arkadışımın yeni aldıgı 320i ed sine bindim biraz kullanmama izin verdi araba muhteşemdi dönüşlerde cok az gaza dokundugundaki o his ve araçın arkasi gelmesi muhteşemdi bende bu 2 ay içinde araç almak istiyorum ama iki araç içinde kaldım . 1.cisi bmw 116i f20 2013 model 80.000 km de ikinci araç da bmw 320d e90 ( arkadaşımın arabasıma bindikten sonra biraz özendim acıkcası)105.000km de 2010 model araç aklımda şu soru var. biri 8 ileri triptonic biri 6 ileri triptonic vites ve 320 d biraz daha eski ama arkadaşımın arabasına binince karar veremedim size tanışıyım dedim

1.16 i tavsiye ederim. Çoğu parçası aynı zaten. Sadece kasa farklı biraz. ayrıca 1.16i ye stoch yazılım attırarak 170 bg ye çıkartabiliryorsunuz.

• 116i düşünüyordum bende ama 320d 177 beygir 116 136 beygir bide bişey sorcam bı stoch yazılımı nerede atılabilir zararı varmıdır ?

• .

• 1 serisi daha yeni, daha modern, içi özellikle E90'a göre oldukça yeni. Ama E90 da 320d gibi bir motor var, hem güçlü, hem de çok ekonomik.
  • Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Bende karar veremedim arada kaldım o yüzden bmw 320d cok güzel bi motoru var hem oerformaalı hem ekonamik 116i cok daha yeni içi 8 ileri vites idrive vb şeyler arada kaldım

• quote:

Bende karar veremedim arada kaldım o yüzden bmw 320d cok güzel bi motoru var hem oerformaalı hem ekonamik 116i cok daha yeni içi 8 ileri vites idrive vb şeyler arada kaldım

1.16i 136 bg 1.18i 170 bg motorlar aynı. Bu nedenle 1.16i ye 1.18i nin stoch yazlımını 1.16i ye atttırırsanız 170 bg alırsınız. Nette 1.1.6i yazılım diye aratorsanız bşlgi bulursunuz. 750 ile 1250 tl arasında yapıyorlar.
  • e90 dedinmi orada sıkıntı başlıyor 1.16i çok daha mantıklı. e60 bak istersen o paralara hemde çok temiz bulunur. 5.20 d ben olsam öyle yaparım yakıt ekonomik en azından e segment ve konforun alası var. donanım desen zaten öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baruch Spinoza

quote:

1.16i 136 bg 1.18i 170 bg motorlar aynı. Bu nedenle 1.16i ye 1.18i nin stoch yazlımını 1.16i ye atttırırsanız 170 bg alırsınız. Nette 1.1.6i yazılım diye aratorsanız bşlgi bulursunuz. 750 ile 1250 tl arasında yapıyorlar.

Abi dedigin dogruysa 116i almak cok mantıklı bi araştırıyım yinede saol

• quote:

quote:

quote:

http://www.bmwarea.com/forum/

Burada detaylı bilgi bulabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.bmwarea.com/forum/

Burada detaylı bilgi bulabilirsin

Saol kardeşim burayada bakıyım baktımda başaka sitelere senin dedigini diyolar motorlar aynı yazılım farklı diye sen bu konuda bilgin varsa sana bişey sorcam bu 116i ye 118i nin yazılımını atmak arac motoruna zarar verirmi. Performans artıralım derken motoru bozmayalım. Bide tabsiye ettigin yaptırabilecegim bi yer varmı her şey için saol bu arada

• Başka tavsiyesi olan

• İki aracıda aktif kullanan birisi olarak kıyaslarsam, 0-100 olarak 1 saniye farkları varki kolay kolay hissedilmiyor. e90 320d'nin 6.5 yaktığı yerde F20 8 civarında yakıyor. Arkadaşınızın aracı sürüş ve konfor olarak F20'ye çok daha benzer. Daha önce kullanmadıysanız e90 çok daha sert gelecektir ki bu sertlik zaman zaman yorucu olabiliyor. Ben olsam F20 bakarım.

• Saolun bende f20 ye karar verdim. 320d daha yaşlı bşr araç ve sorunları varmış biraz belki ikinçi aracım olabilir

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57280722&p=1#57280722

Okumakta yarar var, İmkan varsa aksiyona girmeden direkt 118'e yönelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 11 Şubat 2016; 1:13:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • F20, e90 dan genel olarak daha iyi diyebilirim.

F20 alin.

• f'lerden e'lerden anlamam ama 1 serisi hiç 3 serisiyle bir olur mu? çocuk mezarı gibi 1 serisi. auto show şubat sayısında karşılaştırmalı testte golf'ün gerisinde kalmış. 3 serisi harika bir araç. imkanım olsa direk atlardım. genişlik olarka c serisinden iyi. tavan yüksek. benim çok hoşuma gidiyor.
  • İkisininde artı yönleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

f'lerden e'lerden anlamam ama 1 serisi hiç 3 serisiyle bir olur mu? çocuk mezarı gibi 1 serisi. auto show şubat sayısında karşılaştırmalı testte golf'ün gerisinde kalmış. 3 serisi harika bir araç. imkanım olsa direk atlardım. genişlik olarka c serisinden iyi. tavan yüksek. benim çok hoşuma gidiyor.

3.20 d 2010 1.16i 2013 model. Aralarında çok fark var. Sadece yıl olarak değil şanzımanından tutunda ekranına kadar bir çok yönden 1.16i daha iyi. Kasa olarak farklı olmaları gayet normal, zaten biri sedan biri hatcback. Bu konuda kişilerin tercihlerine ve beğenilerine kalmış. Bu arada bmw 1.16i nin golfden geri kaldığını belirtmişsiniz. Hangi yönlerden geri kalmış ve kaynak verebilirmsiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.