.. jameson dien arkadas hiç konuşmasın jameson u dinlesin sonra forx dinlesin... ondan sonra gelsin burada görüşünü yazsın...
istediğim zaman buraya görüşümü yazarım..o markaların hepsini çok iyi bilen biri olarak, forx in de jamesondan farkı olmadığını söylüyorum!!! (fiyatları dışında) ama sen forx kullanıyorsan ve memnunsan bir şey diyemem, her ürünün bir alıcısı vardır...
JBL iki seçenek arasında en iyisi..
alla alla ozaman biz jamesonla forx i yanyana koyup yanlış dinlemişiz.. bişey demiyorum valla siz haklısınız...
JBL dediğimi hatırlıyorum..amfinde sağlam herhalde..
quote:
Orjinalden alıntı: sarisinan
quote:
Orjinalden alıntı: otomüzik
kicker comp 15 senin işini en güzel şekilde görecektir ses tonunuda beğeneceğinden eminim...
okey saol ama zaten bende jbl gt-4 var 250 rms senin dedigin de 250 rms ne olcak simdi :) tamam anladım daha iyi net veriir jbl den ama gerek yok benim istedigim ise 400w rms civarında alper arkadasın dedigi gibi o comp vr 122 yi alabilirim ama ona uygun anfi nerden bulabilrim bilmiyorum ne marka olur falan sen bu islerden anlıyosun galiba sana zahmet olmassa bi de ona uygun bass anfisi bulabilrsen ii olur cünkü ben bu islerde yeniyim bide ögrenciyim ondan büccem kısıtlı sagolun yorumlarınız icin allah razı olsun
Kesinlikle cvr 38 cm alma hem o basta ton yok hemde anfiyi yorduğu kadar çektiği akım kadar ses vermiyor ayrıca senin anfi 75,2 comp 38 cm çalıştırır gayette iyi olur kıckerın dinlemediğim bası kalmadı benim comp serisindeki bas tonunu hiç bir serisi vermiyor ...
alperbaba
kullanıcısına yanıt
sa bende jbl gt5 15 var 30cm bunu for-x'in 30 cmligyle takas etmeyi düşünüyorum sizce iyimi olur kötümü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme