Şimdi Ara

CREATIVE I-TRIGUE 3400 nasıl bilirsiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3300 ün çok iyi olduğunu biliyorum. 3400 kullanan arkadaşlar bir yorum yapabilir mi? almaya değer mi yoksa x540 mı alsam acaba??

• arkadaşım biri 2.1 biri 5.1 senin daha çok ne için kullanacağın önemli müzik oyun film
  • Gayet başarılı bir 2.1'dir..Tavsiye ederim..
  • müzik oyun film
  • müzik ise tercihin 2.1 oyun ve film ağırlıkta ise 5.1 olmalı
  • x540 ı hem 2+1 hemde 5+1 olarak kullanma imkanı var mı
  • arkadaşlar peki x230 hakkında ne düşünüyorsunuz. x540 ın 2+1 olanı sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CREATIVE I-TRIGUE 3400 Ses Kablosu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bugün itruge 3400 aldım. Çok kaliteli oldugu belli. altec lansing vs2421 i verip aldım. Onun basları daha iyiydi bunuki boguk. Oyun için altec lansing daha iyiydi. Ama onda acayip dip gürültüsü vardı ve modemin wirelesından etkileniyordu bende bunu aldım. Performans olarak genel olarak daha iyi diyebilirim. Çok kaliteli görüntüsü var. Ama işte baslar biraz boguk geldi. Yinede güzel tabi baya. Fiyatıda güzel zaten
  • Arkadaşım Basslar boğuk seslerdir zaten sen ilk önce sistemde kullandığın playerının ekolayzır ayarının diamond formatına getir yani klasik bildiğimiz "V" şekline daha sonrada ses sistemini bass ayarını kısmayı dene 3 veya 4. kademede olsun sistem tiz ağırlıklı olduğu için eko ayarını biraz mid ağırlıklı yapabilirsin..Bu şekilde en iyi sesi alacaksın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.