Merhaba, 2+1 hoparlör almayı düşünüyorum. Kaliteli bir şey arıyorum. Aradığım hoparlör her ses düzeyinde kaliteli ses verebilmeli. Ortalığı inleticek bir şey aramıyorum, normal bir ses düzeyinde veya biraz üst düzeyde sorun çıkartmasın. Basslar ve Tizzler kesinlikle çok kaliteli olmalı. Genel olarak film, oyun ve elektronik müzik dinlemek için kullanıcam. Creative I Trigue 3400 hoşuma gitti bunun hakkında ne düşünürsünüz ya da başka tavsieyeleriniz var mı? Fiyat olarak 150-200 arası çıkabileceğim max fiyattır. Teşekkürler
creative 3400 iyi bir seçim.
hem dizayn olarak hemde ses kalitesi olarak cok iyi bir tercih olucak kolay gelsin
arkadasim ben de 3400 aldim yeni sayilir cok memnunun tavsiye ederim creative hic dusunmeme ragmen dinleyince 3400u almaya karar verdim hem baslari hem tizleri seni tatmin eder seviyede bu hoparlorlerle tizleri de seviyorum artik titanyum hoparlorlerin sesi gayet tok ve guzel pisman olmayacagin bi urun tavsiye ediyorum kesinlikle
Çok teşekkür ederim arkadaşlar :)
dostum L3800 kullanıyorum sesi harika 240 YTL ye kadar düşmüş ben aldığımda 300YTL ye aldım