Şimdi Ara

Bugün mediamarkt'ta CREATIVE I-Trigue 3400 dinledim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar o ne muazzam sestir. Baslar da adamı alıp götürüyor, tizler de. Bugün creative hoparlörler hakkındaki düşüncelerim kökünden değişti. Adamların en azından bu hoparlörünün müzikalitesi beni cezbetti.

Bugün mediamarkt'ta CREATIVE I-Trigue 3400 dinledim.

Bu hoparlörü en kısa zamanda edineceğim.

• O dediğinden banada oluyordu.Ne hikmet bilmiyorum ama daha önce kullandığım sistemleri bile öyle marketlerde dinlediğimde sesi çok güzel geliyodu.Orada bir sihir var.
  • coupant, Bose için midleri eksik deyip vazgeçmiştin. Bu ürünü sadece fiyat/performans olayı için mi almayı düşünüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

O dediğinden banada oluyordu.Ne hikmet bilmiyorum ama daha önce kullandığım sistemleri bile öyle marketlerde dinlediğimde sesi çok güzel geliyodu.Orada bir sihir var.

yok hocam diğer hoparlörlerde olmadı. envai çeşit hoparlör var. sadece bu etkiledi. üstelik kalitesiz ses gelir düşüncesiyle denemeyi yaptım. olumlu değil olumsuz bir önyargı vardı. i trigue, creative hakkındaki bu önyargımı tuzla buz etti.
  • creative in topkapı vatanda olan bütün modellerini dinledim, hiçbirinin bass larını beğenmedim. orta derece seste güzel ama sesi biraz yükseltince patlıyordu hep. tizlerde ise baya tatminkardı oradaki diğer markalara göre.

not:logitech lere bakmadım hiç.

edit: bass konusunda megaworks ve gigaworks hariç tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornman887 -- 5 Nisan 2009; 22:26:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

coupant, Bose için midleri eksik deyip vazgeçmiştin. Bu ürünü sadece fiyat/performans olayı için mi almayı düşünüyorsun?

bose'u dinleme imkanım olmadı. bunu dinledim ve memnun kaldım. fiyatı da bose'e göre cazip tabii. bunun da etkisi var.
  • coupant

ben dinlemedim bunu ama sana şunu diyebilirimki AudioEngine5 kullanmış birisisin Creative Altın dan da Ses sistemi yapsa sence A5 kadar kaliteli ses verebilirmi A5 den sonra bunun gibi setlerin sesi sana nasıl güzel gelebiliyor inan şaşıyorum benim kulağım creative Logitech gibi setlerden çıkan sese tahammül bile edemiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: victorist

coupant

ben dinlemedim bunu ama sana şunu diyebilirimki AudioEngine5 kullanmış birisisin Creative Altın dan da Ses sistemi yapsa sence A5 kadar kaliteli ses verebilirmi A5 den sonra bunun gibi setlerin sesi sana nasıl güzel gelebiliyor inan şaşıyorum benim kulağım creative Logitech gibi setlerden çıkan sese tahammül bile edemiyor

audioengine a5'in manyetik korumasının olmaması benim için sorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

audioengine a5'in manyetik korumasının olmaması benim için sorun.

biliyorum bu yüzden sattın ama A5 ve jamo i300 den sonra bu setin sesini beğenmen beni biraz şaşırttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 6 Nisan 2009; 0:10:07 >
  • jamoyu da paraya sıkıştığım için satmıştım. aylarca hoparlörsüz kaldım. kulaklık ile idare ettim.
  • Kötü sistem değildir i-trigue 3400 epey kullandım.. Bass sesler gayet dolgundur zaten subwoofer da yeterli büyüklükte ve 6.5" akisini bekleyemeyiz..Sadece biraz mid noksanlığı var bu sistemde o da belli oranda eko ayarıyla telafi edilebiliyor.. (küçük titanyum sürücülerin müsade ettiği ölçüde)
  • bose'daki mid eksikliği bunda da var demek. gerçi bose'a o kadar para bayılacağım için mid eksikliğini sorun etmiştim.
  • Bugün sanalmarketimden siparişi verdim. Deneyimlerimi zaman içinde burada yazacağım.
  • umaraım aradığını bulmuşsundur hocam,hatrı sayılır sistem denedin,hayırlı olsun...
  • Sağolasın hocam. Maddi problemler bilgisayardan ses gelsin de nasıl gelirse gelsin noktasına getirdi beni. Bir yandan da hepten koyver gitsin demedik. Ortayı bulmaya çalıştık.
  • ankara media markt ta mı?

ben 1 ay önce gitmiştim ama i trigue görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapspeed

ankara media markt ta mı?

ben 1 ay önce gitmiştim ama i trigue görmedim.

optimum şubesi. ben de dün yeni gördüm. her haftasonu düzenli bir şekilde ziyaret ederim. :)
  • Hayırlı olsun coupant. Keşke 3400 yerine ikinci el temiz bir 3300 alsaydın. Ben 3300'ün sesini daha çok beğeniyorum. Set gelince, incelemeni bekliyorum.
  • Bu alet mucize gibi birşey. Bugün itibariyle kullanmaya başladım. Sadece kumandadan çıkan iki kablo var. kablolardan birinin ucu iğneli. farenin kablosunun ucu gibi. onu takarken cebelleştim. ama ses on numara.

müzikalite arayan herkese tavsiye ederim. bu fiyata bulunmaz kalite. ekran kartlarında 4830'un bırkatığı türden f/p etkisi bıraktı bu bende :)

dikkat ettiğim 2 hususa bu sistemde önem verilmiş.

1- Uyduların enstrümantal ayrıntıyı verebilmesi.
    2- Subwooferdan çıkan sesle uydulardan çıkan sesin uyum içinde olması, birinin ötekinin önüne geçmemesi gölgesinde kalmaması. Basların dolgun geldiğini belirtmekte de fayda var.

Bu arada ses kartım Creative soundblaster x-fi xtreme audio.

Sanalmarketime de ilgili tutumundan ötürü buradan teşekkür ederim. Böyle firmalar sayesinde sektörden soğumuyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 9 Nisan 2009; 0:44:12 >

• Hayırlı olsun coupant, geçici bir süreliğine aldın sanırım. Yine de şöyle geniş bir + ve - listesi yaparsan alacak arkadaşlara yardımcı olur. Güle güle kullan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.