Bu yorumu yapan arkadaşlar bassını beğenenler bence adam gibi büyük sürücülü iyi markaların setlerini dinlesinler.
Dinlesinler dinlemesinede insanlar seti fiyatı ve sınıfına göre değerlendiriyolar.Senin demek istediğin şey helikoptermi daha fazla yük taşır yoksa helikopter böceğimi.Bahsettiğin büyük sürücülü iyi markaların sistemlerinin fiyatları bunun 20/25 katı.Yorum yapan arakdaşalr ürünü kendi sınıfı içerisinden değerlendirmişler genel olarak.
+1
Olayı çarpıtmanın anlamı yok ben iyi bass diyenlere iyi bass kavramını örnek verdim seti iyi bass veren pahalı ürünlerle karşılaştırmadım.Spa 9300 de bu fiyatlarda set bu setin bass performansı ile creativenin 3400 ü arasındaki bass performansının iyilik seviyesini ayırt edebilmek için yani iyi bass budur demek için iyi bass veren set dinlemek gerek diyorumö.Herkes biliyor forumda ilk dinlediği set herkese harika geliyor.Ben çok set dinledim bu seti de dinledim bass bu setle dinlenmez bu fiyata en azından uydularda abartılacak kalitede değil ama kısık seste biraz bass olsun bana yeter çok kalite düşkünü değilim sağlam set sahibi olayım diyorsa insanlar sağlanm sorun yaratmayan set alabilirler.
ben bu hoparlörü halen kullanıyorum. çok kaliteli gerçekten. bassları falan muazzam. ama sanırım satışı bitmiş maalesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme