Şimdi Ara

Bugün mediamarkt'ta CREATIVE I-Trigue 3400 dinledim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu seti uzun süre kullanırım sanırım. Maddi durum bunu gösteriyor. :)

Yorum yaparken aceleci olmak istemiyorum. Hele birkaç gün geçsin. Oyundu filmdi deneyelim seti bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

Teşekkürler.

Bu seti uzun süre kullanırım sanırım. Maddi durum bunu gösteriyor. :)

Yorum yaparken aceleci olmak istemiyorum. Hele birkaç gün geçsin. Oyundu filmdi deneyelim seti bakalım.

Bas tiz ayarı yapılabiliyormu?
  • Basın sesini artırıp azaltabiliyorsun. Bir de genel olarak sistemin sesini artırıp azaltabiliyorsun. Tiz ayarlarını ses kartının menüsünden yapabilirsin. tabi bu ayarlar varsa.
  • Öncelikle sistemin hayırlı olsun..
    Creative hoparlör alanında cambridge'den sonra kaliteyi yakaladığı tek seri ı trigue serisidir bana göre , bende almayı planlamıştım fakat her ne kadar kaliteli dengeli ses verselerde totalde güçlü olmadığı için vazgeçmiştim yüksek beklentiniz yoksa güçten ziyade kaliteli temiz bir ses için bu seri çok başarılıdır.
  • Apartman dairesi zaten. bunun bile sesini bir yere kadar açarım. Önemli olan kaliteli ve dengeli ses benim için. Size Z-2300 almayın derken de, bu düşünceler baskındı bende..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

Apartman dairesi zaten. bunun bile sesini bir yere kadar açarım. Önemli olan kaliteli ve dengeli ses benim için. Size Z-2300 almayın derken de, bu düşünceler baskındı bende..

Apartman olayını hesaba katmadım açıkçası evim müstakil ve merkezden uzak bahçeli olduğu için gürültü konusunda sorunum olmuyor ve bazen forumda çoğu insanın apartmanda yaşadığını unutup öneriler sunuyoruz sanırım ciddi anlamda sorun yaşıyorsunuz bu konuda..
    Bu arada z2300 dahil 4 tane multimedia set oldu ev çöplüğe döndü resmen atsan atılmaz satsan satılmaz bu işin sonu yokmu yahu?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 9 Nisan 2009; 20:57:52 >
  • Apartman daireleri için i-trigue serisi tam ideal bir sistemdir. orta sevideye sesde bozulma olmadan çok tatlı rock dinleyebilirsiniz. bende 3300 serisi kullandım muzik dinlemek için , sinema sistemine geçmek istediğim için sattım. hayırlı olsun ne diyelim
  • i trigue serilerinden en iyi bass tonuna sahip modeli 3300 dür yıllarca kullandım bassı hiç bozmuyordu yeni serilerde ses kalitesi değişmemiş aynı kalkite fakat bass karakterleri olumsuz yönde değişmiş diyebilirim bence i trigue nin en klas modeli 3300 dür şuan 2300 kullanıyorum tek kelime ile kuru gürültü
  • Ben de bu seti dinledim ve wooferını hiç beğenmemiştim ama üst serisinden daha başarılı.
  • I-trigue 3300 ü geçenlerde 2.el olarak aldım. Ürün gerçekten güzel. Yapı itibarıyla 100 yıl sonrada çalışacak gibi duruyor. Ses konusunda ise set çok dengeli ve temiz bir ses alıyorsunuz. Satılmıyor olması üzücü gerçekten...
  • Bu ses sistemini yeni aldım farklı türden müziklerde deneme fırsatı buldum ses kartım yok laptopa bağladım ama şunu söyleyebilirim ki bu paraya bu ses mükemmel woofer testi yaptım gerçekten çok başarılı sesi yarıya kadar açamadım daha bass konusunda da 5.1 sistemlere kafa tutar. logitech x530 dinlemiştim daha önce ama bu sistemden daha fazla zevk aldım. Sonuçta ben çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.
  • ne olursa olsun her basın belirli bir güvü var onu aştığınızda ses bozulur. Önemli olan bozana kadar verdiği sesin sizi tatmin etmesidir. Mid eksikliği istersen bose ister ne olursa olsu. Ufacık uydularla mid sesi almak hoparlör çapından kabinden dolayı imkansızdır. Onun için bu tarz bir sistem alındığında önemli olan küçük boyut yüksek ses olduğu için bu seriyi bende begeniyorum. Ama fiyatları çok pahalı geliyor bana.
  • Hayırlı olsun tekrardan..Bende uzun araştırmalarım sonucu i-trigue serisinde karar kılmıştım..Müzik ağırlıklı düşünerek almıştım oyun ve filmlerde bile beni tatmin etti...Ama kristal netliğindeki tizleri kendine aşık edip duruyor Sanırım Creative yapıyor Eh malum çoğunluk bir yüzdenin apartman dairesinde oturduğunu varsayarsak sanırım en ideal tercihlerden biri oluveriyor i-trigue serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misti

ne olursa olsun her basın belirli bir güvü var onu aştığınızda ses bozulur. Önemli olan bozana kadar verdiği sesin sizi tatmin etmesidir. Mid eksikliği istersen bose ister ne olursa olsu. Ufacık uydularla mid sesi almak hoparlör çapından kabinden dolayı imkansızdır. Onun için bu tarz bir sistem alındığında önemli olan küçük boyut yüksek ses olduğu için bu seriyi bende begeniyorum. Ama fiyatları çok pahalı geliyor bana.

Şuan indirimde (kdv dahil:138,44 TL) ihtiyacı olan kaçırmasın

http://www.hepsiburada.com/creative-i-trigue-3400-21-speaker-siyah/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd60054

• hepsiburada.comda i-trigue l3800 de indirimde acaba bu iki hoparlor arasında bir karasılastırma yapabilir misiniz ?
  • Tabiki L3800
  • basını beğenmeyen birde audigy 2 zs olan bir pcden dinlesinler adamın ağzını açık bırakıyor okadar kutudan o basslar nasıl çıkıyor
  • Bu yorumu yapan arkadaşlar bassını beğenenler bence adam gibi büyük sürücülü iyi markaların setlerini dinlesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighteen

Bu yorumu yapan arkadaşlar bassını beğenenler bence adam gibi büyük sürücülü iyi markaların setlerini dinlesinler.

Dinlesinler dinlemesinede insanlar seti fiyatı ve sınıfına göre değerlendiriyolar.Senin demek istediğin şey helikoptermi daha fazla yük taşır yoksa helikopter böceğimi.Bahsettiğin büyük sürücülü iyi markaların sistemlerinin fiyatları bunun 20/25 katı.Yorum yapan arakdaşalr ürünü kendi sınıfı içerisinden değerlendirmişler genel olarak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.