Şimdi Ara

Logitech z-506 5.1 kablolarını kaybettim nasıl bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, resimde gördüğünüz bütün kablolardan mevcut ancak 6ch kısmındaki kablolar elimde yok. Jack kablosu gibi ancak alacağım kablonun da kalitesiz olmasını istemiyorum. Bu konuyla ilgili olarak yardımcı olabilir misiniz. Mediamarkt veya teknosa gibi yerlerde bulabilir miyim?

Bağlantısını da şöyle yapmışlar yabancı bir yerden buldum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 1 Ekim 2017; 0:14:27 >

• Bu kablolar standard 3.5mm stereo jacklı kablolar. Kulaklıkların ucunda kullanılanlardan yani. Mediamarktda mevcut, teknosada da vardır büyük ihtimal. Alırken jackların gövde (renkli plastik olan bölüm) çaplarına dikkat etmeniz gerekiyor. 3 tanesini yanyana takınca sığmama durumu sözkonusu olabilir. Kalite olarak öyle çok açılmanıza gerek olduğunu sanmıyorum çünkü sonuçta orjinaller de çok kaliteli kablolar değil. Linkteki kablo hem kalite olarak hem de gövde çapı olarak uygun olduğunu düşünüyorum.
    Kablonun esnekliği açısından linkteki gibi tek bir boruymuş gibi olan bir kablo daha iyi olacaktır. Yanyana iki boru gibi olan kablolar nispeten daha serttir.

• aeronics kullanıcısına yanıt
    Şunu aldım direkt olarak uğraşmak istemedim, kafa kafaya neredeyse aynı fiyata gelecek. Mediamarkt'a baktım öyle tekli ve ikili olanlardan var. Bir an düşündüm ama böyle olması daha iyi olur sanki.

https://www.amazon.com/Ancable-Replacement-Logitech-Computer-6ft%EF%BC%8CCompatible/dp/B01M63MW5P/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1506926411&sr=8-3&keywords=5.1+cable+sound

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.