Şimdi Ara

Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
23.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim)

Altec Lansing vs3251

bu sistemi birsure once arastırmıstım nerde buldugumu hatırlamıyorum ama bir site satıyordu tr de simdi yok
    (100$ civarıydı)
    eger goren bilen olursa buraya yazsın mutlaka
    çünkü bulamıyorum artık

neden altec in modelleri turkiyeye gelmez

merak eden olursa diye teknik bilgi veriyim

otal Continuous Power - 70 Watts RMS Front Speakers - 9 Watts/channel at 4 ohms at 10% THD at 120 Hz - 17 kHz 2 Channels Loaded Rear Speakers - 9 Watts/channel at 4 ohms at 10% THD at 120 Hz - 17 kHz 2 Channels Loaded Center Speaker - 9 Watts at 4 ohms at 10% THD at 120 Hz - 17 kHz Single Channel Loaded Subwoofer - 25 Watts at 4 ohms at 10% THD at 40 - 120 Hz Single Channel Loaded System Response - 40 Hz - 17 kHz (-10 dB) Signal to Noise Ratio at 1 kHz input - More than 70 dB One full-range 2.5-inch driver per speaker Surround Speakers Dimensions - Width 3.7 x Depth 2.3 x Height 5.4 inch / 95 mm x 58 mm x 138 mm One 5.25-inch long-throw woofer Subwoofer Dimensions - Width 10.4 x Depth 14.2 x Height 6.6 inch / 265 mm x 360 mm x 168 mm

buda kendi sitesi
    http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 25 Ekim 2007; 3:25:50 >

• link çalışmıyor olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: megaramazan

link çalışmıyor olabilir

Ramazan kardeşimi kutlarım ama... sen bi de bunları incele

http://forum.donanimhaber.com/m_18199104/tm.htm

• sagolun arkadaslar
    daha once hizlialda gormustum halada satiliyor ordan alacagim.

http://forum.donanimhaber.com/m_18199104/tm.htm bu linkede baktım ama tercigim 5.1olucak cunku surrounda ihtiyacım var ozellikle filmlerde 2li sistemler yetersiz kalıyor, kalitelerine diyecek yok onerin icin sagol

5.1 dede 2liler kadar secenek olsa keskede biraz secmekte zorlansak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

sagolun arkadaslar
    daha once ****da gormustum halada satiliyor ordan alacagim.

http://forum.donanimhaber.com/m_18199104/tm.htm bu linkede baktım ama tercigim 5.1olucak cunku surrounda ihtiyacım var ozellikle filmlerde 2li sistemler yetersiz kalıyor, kalitelerine diyecek yok onerin icin sagol

5.1 dede 2liler kadar secenek olsa keskede biraz secmekte zorlansak

Kardeş aldıktan sonra izlenimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim.Bende altec lansing almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşların yorumları önemli

• quote:

Orjinalden alıntı: yepyepcool
    Kardeş aldıktan sonra izlenimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim.Bende altec lansing almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşların yorumları önemli

yazıcam
    salı sabahı siparis ettim siteden, kargoya verdik diye yazı çıktı bikacsaat icinde bende vay bune hız diye sevindim
    fakat aksam olmasına ragmen ups den gelen olmadı bunun yanısıra hizli aldan siparis takibine girdigimde
    kargoya verildi diyor fakat takip etmek icin kargo numarası yok !!
    yarin subeye gidip sorucam sanıyorum yarın teslim edicekler. (etmeliler)

elime gecince kendimce 1-2 resim eklerim biraz yorumda bulunurum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paket 2.gunu saat 12.00de elime ulasti hizli al gercekten hizli davrandı..

ambalaj cok iyibir sekilde geliyor bu kolinin ustunde bir koli daha vardı icindede biryıgın kopuk ve vs seyler var matruska bebegi gibi kutu kutu icinde...

http://img143.imageshack.us/img143/7156/img2400hj9.jpg kutu gorunusu...

goruldugu gibi onde bıyuk bir ses kontrolu var, hemen altindada aux ve kulaklik icin girisvar
    pakette kablolar ve gerekli malzemeler eksiksiz cıkıyor, motajıda kısa surede hallediyorsunuz.
    subwoofer kutusunun sekli biraz arkaya dogru uzun ama tamamen duz hatlara sahip oldugundan yer bulmak zor olmuyor aynı zamanda bu kutuya kabloyla baglı olan uzaktan kumanda alıcısı sayesinde kullanım kolaylıgı saglanmıs kutunun ustunden ayar yapmanıza gerek yok
    kumandada acma/kapama mute sterio/surround 5.1in auxin ve subwoofer-center-rear yukseltme alcaltma ayarları ve tabiki master volume yukseltme alcaltma ayarı var bir eksiklit yasatmadı fakat ne wooferda nede kumandada ekran yok buyuzden ne oranda acip kapadıginizi kulaklarınızla takip ediyorsunuz benim icin sorun degil cunku aletin ustunde parlak yanıp sonen tusları pek sevmiyorum sade ve duzgun gorunmesi daha guzel.
    yanıp sonen demisken sadece wooferın on yuzeyinde yesil led bulunuyor pek sık durmuyor ama kesinlikle rahatsız edici degil calisirken surekli yanıyor.

buda subwoofer ın arka yuzeyi goruldugu gibi acma kapama anahtarı sigorta mevcut wooferın kabinini olusturan ahsap malzemenin kalınlıgıda gozukuyor
    bunun disinda dikkatimi ceken alet acik bırakıldıgında arkadaki sogutucu metalin hemen 1parmak ustunde sogutucunun bulunmadıgı bolgede sıcaklık hissediliyor ama cok normal sadece ılık seviyede fazla ısındıgını henuz tespit etmedim, alet acik ve kapalı konumdayken ses sonuna kadar acik ta olsa ses cikarmıyor cızırtı veya sssss seklinde bazı hoperlorlerin dururken cikardıgı sesi cikarmıyor

uyduların fotografları belli oldugundan cekmedim, arka yuzekylerinde duvara asabiliceginiz askı yerleri var ve cok pratik,
    arka uyduların kablo uzunlugu ozellikle bilgisayar icin yeterli ama genis bir odada kullanılıcaksa kablo eklmek gerekir

ses konusundaki fikrime gelince ben pek 5.1 kullanmadım simdiye kadar, suanki altecide creative audigy ile beraber kurdum
    ses dogal olarak cok berrak geldi ve netligi cok guzel wofer yeterli seviyede basa sahip ama center uydusunu biraz zorladım fakat cizirti veya seste bozukluk gormedim fakat hem vaktim olmadı pek denmeye (aksam kurdum.. gurultu acisindan..) hemde kirada oldugumdan cok zorlama girisiminde bulunmadım ama sistemin suana kadar hicbir yamugunu eksi yanını gormedim dusunen arkadaslara tavsiye edebilirim.

• yakın zamanda çoğu vatandaş logitech çi iken şimdi altece yönelmi büyük :D
  • aynı sistem bende var çok memnundum ne olduysa bir sabah uyandım ve artık çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasirca

aynı sistem bende var çok memnundum ne olduysa bir sabah uyandım ve artık çalışmıyor

benimkinde hicbir problem yok
    cok memnunum

uzerindeki led hic yanmiyorsa
    elktirik gelmiyorsa sigortasi gitmistir
    kitapcikta tarif ediyor karistir bulursun yapilir
  • amma ucuzmus bu altec, bu cihaz 78 ytl. Minton fiyatına valla. E tabi insan da şüphe ediyor kaliteden. X540in parası bunun iki katı
  • snr oranı düşük ama kesinlikle fiyat/performans oranı logitech den iyidir diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ürünü ben de bugün aldım ancak güç kablosunun ucu 3 başlı değişik bişe. Kutunun içinden travel adaptor diye bişey de çıktı ama bi türlü bağlantı yapamadım. Ses sistemleri konusunda pek deneyimli değilim yanlış bişey de yapmak istemiyorum. Yardımıcı olabilirseniz sevinirim.
  • arkadaşım hiç sorma aynı dert bendede var .bugun bi iştahla gittim aldım cihazı çalıştıramadım fişi bi acayip.bu arada travel aparatı nasıl bişey bende öyle bişey çıkmadı
  • sanırım 110 voltluk fiş çıkmış içinden, normal 220 voltluk olanlardan da çıkması lazımdı. aldığınız satıcı ile görüşün, üretici firma 220 volt vermek zorunda.
  • Herhangi bir elektronik mağazasında bulursunuz o fiş çevrici soketleri arkadaşlar 1 ila 5 ytl gibi rakamları var
  • Sonunda halletim. Orijinal fişi çeviriciye takana kadar canım çıktı. Kırmayı göze aldım artık o şekilde ancak takabildim. İlginiz için sağolun
  • Arkadaşlar bende vs3251 5+1 modelini alıcam ama kafama takıldı bu piriz işi. galiba pirizin ucu 3 lu bişeymiş.ben internetten alıcam kutudan çeviricisi felan çıkıormu . yoksa elektrikçiden ayrımı aldınız . kullananlar yardımcı olursa sevinirim :D
  • Bu sistemi neden alma gereği duydun anlamış değilim arakdaşım altech in dip seviye sistemlerinden biri ayrıca görünüş olarakta pek tatmin edici değil sistemde birkere dizayn yok biraz daha ekleyip daha iyi modellerie yönelebilirdin altech lasingin yinede güle güle kullan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.