Şimdi Ara

Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
23.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: undertaker88

Söylediğim gibi Creative sound blaster 5,1 ses kartı kullanıyorum senin söylediğin gibi bir eax ayar bölümü yok sadece şu resimdeki görüntünün alt kısmı var.+ kartın kutusunda EAX YAzıyor...
     Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim)

Bugün auxdan da denedim tüm hoparlörler çalıştı ama diğer arkadaşların dediği gibi kalitesiz oluyo ses biraz..Artık tek bi düşüncem var format.. ses kartını kurarken donanım eklenin yönlendirmesiyle kurmuştum onu yanlış yapmışım..Yalnız şöyle söyliyim kasanın ön panelini on boardu yüklemeden kullanamayam ses kartıyla on board beraber kurulu olsa sorun ol ur mu?

Keşke Audigy Value alsaydın 10 $ var arasında çok değil..

• Arkadaşlar Creative Sound Blaster 5.1 Eax ile Altec Lansing Vs3251 beraber kullanıp sorun yaşayan veya yaşamayan var mı?Bence tek problem bu ses kartıyla bu hoparlörün beraber kullanılmayacağı şeklinde çünkü herşeyi denedim hep ses kartından dolayı problem çıkıyo ya sağ çalışmıyo ya sol ya arka ya ön kablolarımda problem yok YORUMLARINIZA GÖRE ses kartını iade edip yerine 7,1 audgy value alıcam...
  • Bencede en iisini yaparsın Audigy Value alıp şuan ben kullanıorum çok sağlam ses alıorum.Bide X-fi mod war ben beceremedim ama bide sen denersin...
  • Bugün gidip aldım 7.1 audgy value'dan bi tane oldu 5+1 keyfi sürüyorum gerçekten ses kartı bakımından da 5+1 sound blaster'a göre farketti Audgy value iyimiş..Fiyatta verim Kadıköy Gold'dan 35 ytlden aldım.4 Tane kaldıydı pazarlık yapmadan almayın herifler indirim de yapayor..
  • Arkadaşlar fikirleriniz çok yardımcı oldu, önce bu paraya anca genius alırım diyordum foruma bi baktım altec konuşuluyor. Neten bi fiyat araştırması yaptım. Şekil güzel, yorumlar güzel, fiyat güzel bende artık bi Altec Lansing vs3251 sahibiyim :) Fiyat performans ise kesinlikle mükemmel aldığım için kendi kendime tebrik ediyor aklınla bin yaşa diyorum :P :D Antalya Laura Migros tan aldım 79 ytl ( sonuncusu :) ) ben laptopta kullanıyorum işletim sistemim vista home premium, sigmatel ses kartı var ilk olarak bende 5.1 problemi yaşadım arka hoparlörlerden ses alamadım.Çoklayıcı takıp stereo kullanacaktım, ses kartının ayarlarını iice kurcalayınca ayarları buldum ve problemsiz şekilde kullanıyorum. Şuan yorumlarımı müzik dinlemenin keyfine vararak yapıyorum :)) Alacak arkadaşlar hiç tereddütsüz gönül rahatlığıyla alabilirler herkese tavsiye ederim.Saygılar...
  • Arkadaşlar burda da uyarıyım alet çok iyi perfomans sağlıyor. Subwoofer'ın sağ lobundan daha az veya hiç hava gelmeyebilir çünkü sağ lobunda boru yok sadece sol lobunda var bunu tekrar belirtelim...Boşuna servise götürmeyin yanii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Arkadaşlar burda da uyarıyım alet çok iyi perfomans sağlıyor. Subwoofer'ın sağ lobundan daha az veya hiç hava gelmeyebilir çünkü sağ lobunda boru yok sadece sol lobunda var bunu tekrar belirtelim...Boşuna servise götürmeyin yanii..

GEç kaldın ben götürdüm boşuna 2 akşamım geçti.Meğer tek taraftan geliyormuş :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: undertaker88

quote:

Arkadaşlar burda da uyarıyım alet çok iyi perfomans sağlıyor. Subwoofer'ın sağ lobundan daha az veya hiç hava gelmeyebilir çünkü sağ lobunda boru yok sadece sol lobunda var bunu tekrar belirtelim...Boşuna servise götürmeyin yanii..

GEç kaldın ben götürdüm boşuna 2 akşamım geçti.Meğer tek taraftan geliyormuş :D

1. sayfada bi arkadaş sölemiş.. Keşke okusaydın tüm yazılanları..Nese geçmiş artık..
  • bu ürünün diğer uzaktan kumandası olmayan ürünlere göre fiyatının düşük olması ilgimi çekti, 150ytl verip microlab x-23 alacağıma, bu ürünü 80ytl ye almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. ama ürünü test etme imkanım olmadığı için kafamda soru işaretleri kaldı. bu ürün için logitech x530 un uzaktan kumanda eklenmiş hali diyebilir miyiz; yani ses kalitesi olarak logitech ile karşılaştırılabilir mi? benim için bass gücü önemli bir özelliktir logiteche göre bass ları nasıldır? beni aydınlatırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler
  • Daha önce Logitech dinlemedim ama Bassları güzel Altec Lansing'in fakat okuduğum kadarıyla Bass düşkünüysen Logitech al derim..Yalnız Tizler'de Logitech geçermi bilmem.
  • Arkadaslar farklı bısey sormak ıstıyorum kafama takıldı ....

1- Ben logıtech z2300 kullanıorum ses cıkıs gucunden ve subwoofer ın gucunden sıkıntım yok delı gıbı ses cıkıo fakat muzık kalıtesı eksık bence tızler yetersız ve muzıktekı tum seslerı alamıoruz ezılıo ayrıca z2300 de sesler cok sert ınsanın ıcını oksamıo ama yınede ben bass duskunu oldugum ıcın kullanıorum ama muzık bass tan ıbaret deıl...

2- Altec Lansing vs3251 almayı dusunuyorum 70 lıraya alırım , bide 7.1 audgy value bu ses kartından alsam saglam ses alırmıyım ayrıca dıer arkadasların yasadıgı gıbı uydulardan ses almada problem yasarmıyım ...

3- Altec ve ve Z2300 u aynı anda pc den bırını sokmeden kullanma ımkanım varmı acaba bır coklayıcı yardımıyla falan olabılırmı ıkı urunude kullanmak ıstıorum bırını alıp dıerını at yapmıcam ..

Yardımınız olabılırmı acaba!!!!!

simdiden tesekkurler
  • herneyse arkadaslar bugun aldım kadıkoy eksenden dunde bu forumdan arkadas almıs vıtrındekını bugun gormeyınce satılmıs dıye uzulmustum ama yan mazasında depoda varmıs aldım hos bı set herkes bu fıyata bence bunu gonul rahatlıgıyla alabılır !!!!!
  • çoğunluk pc de kullanıyor gördüğüm kadarıyla. bu cihazı uydu reciever a bağlayıp kullanan oldu mu performansı nasıl bağlantılarda bi sorun oluyor mu
  • ben bağlantı için extra kabloları aldım ama bi türlü 2 kolon harici ses alamadım.
    dvd bendeki woxline ad son usbli modeli
    sadece 2 çıkıştan ses veriyor oraya hangi çıkışı takarsam okolonlardan ses geliyor
    dvd nin ayarlarınıda yaptım ama olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

ben bağlantı için extra kabloları aldım ama bi türlü 2 kolon harici ses alamadım.
    sadece 2 çıkıştan ses veriyor oraya hangi çıkışı takarsam okolonlardan ses geliyor

2 çıkış varsa zaten 5.1 destekli değildir.
  • arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ama internet üzerinden değil ürün arızalandığında falan problem oluyo o yüzden direk elden almak istiyorum izmirde oturuyorum bunu alabilceğim bir yer var mı acaba yada internetten alırsam burada garanti veya bi problem olduğunda bana yardım edbilirlermi
  • echo91 6 çıkış var dvd de, kolonda 3 tane bunu çoklayıcı ile 6 ya çıkardım ama
    dvd deki6 çıkıştan sadece 2 tanesinden ses geliyor
    dvd de arkada sub front near çıkışları mevcut .
    zaten dvd playerin klavuzundada çıkışlar gösteriyor ama nedense işte 2 tanesi çalışıyor
    o 2 çıkışa hangi kolonu bağlarsam orası çalıştı
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

ben bağlantı için extra kabloları aldım ama bi türlü 2 kolon harici ses alamadım.

2 çıkış varsa zaten 5.1 destekli değildir.

• Walla benim DVD deki 5.1 sistem bozuk oldugu için deneyemiorum.Belki DVD de bi arıza vardır veya ayarlarından 5.1 seçeneğini seçmemişsindir.Sterio olarak çalıodur.İiice bi kontrol et derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetzeybek35

arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ama internet üzerinden değil ürün arızalandığında falan problem oluyo o yüzden direk elden almak istiyorum izmirde oturuyorum bunu alabilceğim bir yer var mı acaba yada internetten alırsam burada garanti veya bi problem olduğunda bana yardım edbilirlermi

Sana En yakın olan migrosa git..
  • arkadaşlar biriniz subwoferin ölçülerini verebilir mi rica etsem.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.