Şimdi Ara

Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
2
Favori
23.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gedikgross ta 49ytl 1 günlük kampanya :)
  • bu ürünü denemiştim ama çok begenmemiştim.. yetersiz bulmuştum o yüzden almaktanda vazgeçmiştim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: chasteeer

Gedikgross ta 49ytl 1 günlük kampanya :)

bende bu kampanyadan aldım bakalım nasıl cıkacak merak ediyorum:)
  • Selam sevgili altec kullanıcıları;

Bende onboard ses kartından sıkılıp creative sound blaster live 24bit ses kartı edindim. Herşeyi yükledim. Eax ayarlarından cmss yi etkinleştirdim. Burdaki arkadaşların yaşadığı problemle karşılaşmadım. Kumandadan surround moduna alınca sadece ön iki speaker ve subwooferdan ses geliyor. 5.1 in moduna alınca da 5 speakerdan ses geliyor ama bu seferde subwooferdan ses gelmiyor. Ne yaparsam yapayım subwoofer a sesi götüremedim. Acaba ne yapmam gerekiyor.

Yardım ederseniz teşekkür ederim. Bu arada siz söylemeden söyleyeyim 10 dolar daha verip creative 7.1 alamam çünkü bu kartı 20 ytl ye ikinci el aldım(şu anda daha fazla verecek durumum yok)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ki-Adi -- 10 Kasım 2008; 2:04:28 >
  •  Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim)

ve bundanda 6 tek alıcaksın!!
     Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim)
  • kardeş ßen yeni aldım istanbulda oturuyosan anadolu yakasında via port açıldı orada electro word var elektronik üzerine büyük bi market iki gün önce aldım 79 ytl ye. creative ve logitech de vardı onlarla kıyasladım sesi onlardan daha güzeldi fiyatıda gayet ucuza geldi aldım stokla sınırlı yanlız inş bulursun
  • bu cihazı şu an kullanan arkadaşlar pc ye bağlantı resimlerini koysalar bilmeyen arkadaşlar için çok makbule geçer tabii önce benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasisa -- 27 Aralık 2008; 1:17:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetzeybek35

arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum ama internet üzerinden değil ürün arızalandığında falan problem oluyo o yüzden direk elden almak istiyorum izmirde oturuyorum bunu alabilceğim bir yer var mı acaba yada internetten alırsam burada garanti veya bi problem olduğunda bana yardım edbilirlermi

biraz geç oldu ama bende izmirde oturuyom bilirsin belki darty açıldı o zaman 90 liraya aldım oradan memnunum
  • arkadaşlar yokmu şu cihazın pc bağlantı resmini koyacak biri
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasisa

arkadaşlar yokmu şu cihazın pc bağlantı resmini koyacak biri

PC'ye bağlantı resimleri:

http://www.resimupload.com/ds291908775_DSC02472.html
    http://www.resimupload.com/ds870568012_DSC02473.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Lionheart# -- 9 Ocak 2009; 19:31:50 >
  • teşekkürler
  • arkadaşlar. bu sistemi kadıköy eksen bilgisayardan 100 liraya (bugün 110 olmuş) dün sipariş ettim bugün cuma namazından sonra elime ulaştı. eve glip dvd ye bağladım ama maalesef sadece iki kolon ve bastan ses alabildim. dvd playerim Ogatech OG-X149 5+1 i destekliyor. menü ayarlarından da oynadım olmadı. sonra kolondan şüphelenip notebook bilgisayarıma bağladım ve muhteşem bir ses aldım..

şimdi ben bunu dvd Ogatech OG-X149 5+1 dinleyebilmek için neler yapmalıyım.
  • Arkadaşlar bende bu ses sisteminden alıcaktım exa nın sitesinde görmüştüm ama daha sonra kaldırmışlar sanırım ellerinde kalmadı acaba başka nerden bulabilirim hızlıal a da baktım ama göremedim...
  • arkadaşlar vs3251 hakkında bi sorum olacaktı. ürünün ses kalitesi falan süper çok memnunum ancak bişeyi yapamadım. DVd ye bağladığımda ses vermiyor kırmızı ve beyaz kabloyu dvd nin arkasına bağladım diğer iki kırmızı ve beyaz kabloyuda 2 girişi olan ve tek çıkışı olan ayıraca taktım onu da bassın sağ ön paneline taktım ama ses alamadım ne yapmam gerkiyor. bunu yapan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • digiplus için bağlantı oluyor mu acaba arkadaşlar
  • Arkadaşlar ses sistemini bağladım ama sadece sub ve iki kolondan ses alabiliyorum diğerlerinden gelmiyor acaba kabloları mı yanlış taktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReKi -- 4 Şubat 2009; 16:54:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: octopusokan

Selam sevgili altec kullanıcıları;

Bende onboard ses kartından sıkılıp creative sound blaster live 24bit ses kartı edindim. Herşeyi yükledim. Eax ayarlarından cmss yi etkinleştirdim. Burdaki arkadaşların yaşadığı problemle karşılaşmadım. Kumandadan surround moduna alınca sadece ön iki speaker ve subwooferdan ses geliyor. 5.1 in moduna alınca da 5 speakerdan ses geliyor ama bu seferde subwooferdan ses gelmiyor. Ne yaparsam yapayım subwoofer a sesi götüremedim. Acaba ne yapmam gerekiyor.

Yardım ederseniz teşekkür ederim. Bu arada siz söylemeden söyleyeyim 10 dolar daha verip creative 7.1 alamam çünkü bu kartı 20 ytl ye ikinci el aldım(şu anda daha fazla verecek durumum yok)

sorunun ses karti ile alakasi yok. daha dogrusu senin bir sorunun yok
    eger sen muzik dinleyeceksen (mp3,track, vs) 2+1hale getiriyorsun bu modda iken sub ve 2uydu daha guclu hale geliyor
    digelimki oyun oynayacaksin, film izleyeceksin veya herhangibir surround destekli uygulama ozamanda kumandadan birdaha basiyorsun 5+1oluyor
    tum uydulardan ve bastan ses paylasiliyor ve surround moda gecmis oluyor.
    mesele suki 5+1de muzik dinlenmez denenen mp3ler sterio dur alette veya kartta bir bozukluk yok (5+1lede dinlersin fakat 5+1muzik dinlemek icin degil surround icin yapilmistir buyuzden ses ona gore ayarlanmistir.)

quote:

Orjinalden alıntı: ReKi
    Arkadaşlar ses sistemini bağladım ama sadece sub ve iki kolondan ses alabiliyorum diğerlerinden gelmiyor acaba kabloları mı yanlış taktım..

kumandadan ster/surr ve 5.1 tuslarini kurcala dene arkadan yine ses gelimiyorsa yanlis takmissindir kablolarin yerini degistir temazsızlıkta olabilir
    mutemelen kumandadir..

arkadaslar standart ses kartı surucusunu silip bu sayfadaki surucuyu kurun

http://forum.donanimhaber.com/m_25677184/tm.htm

cok daha performansli, onboardlarda bile mutis degisimler yaratiyor,
    yanlismi bagladim dogrumu bagladim diyen arkadaslar icin de tetek uyduları ve sub'ı test edebilirler bu driverla gelen programla

• arkadaşım ilk başta renklere göre bağladım sub ve 2 uydudan ses aldım sonra kafama dank etti uyduların arkasındaki yazılara göre bağladım ondan sonrada sub ve 1 tane uydudan ses gelmeye başladı bu arada kumandadanda yaptım ama bi fayda etmedi bu arada pc ye taktığım kablolarımı yalnız taktım acaba bide pc den yapıcağımız ayarları yapmadım ben nerden nasıl yapıcaz bana bi gösterirmisiniz
  • @reki

sub in arkasindaki kablolarin yerleri cok kolay zaten renklerine gore belli bunlari dogru olarak yap daha sonra
    creative in programi yukludur bilgisayara yuklu olmasi lazim ordan kurcala 5.1 ayarlarina getir suan muhtemelen 2 hoperlor veya kulaklik gibisinden birseye ayarli... programda 5.1 oldugunu isaretle ve kaydet daha sorna programda test olmasi laizm ordan test ederek baglantilar dogrumu kontrol et.
    windows ses ayarlarindanda sesi 5.1e ayarla tum ayarlari gozden gecir.

ben sana
    http://forum.donanimhaber.com/m_25677184/tm.htm bu programi tavsiye ediyorum kurulumu kolay
    once eski(standart) driver varsa kaldir sonra bunu kur
    basariyla kurduktan sonra
    programda ana menude (mavi renkli program en soldaki dugmeye bas ekrana bu gelecek SOL USTTEKI RESIM SADECE)
     Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim)

resimdeki sagda 5hoperlor resmi var onlara basarak cok rahat hoperlorleri test edip ayarlayacaksin
    yanlislik varsa pc ye giren kablolarin yerini degistirecen bukadar basit

herseyden once suba giren kablolar kesin dogru olacak oda cok kolay otamamsa yukaridaki 2yontemden birini kullan
    programlarin ayarlari karistirman lazim iyice

eger2.program yukluyse adim adim yardimci olurum..

-----------------------------------
    rapid bitmis burdan indiricen

BURADAN-INDIR
    acilan sf dan altta resimdeki rakamlari gir submite bas geri sayimi bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 6 Şubat 2009; 0:10:32 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.