Şimdi Ara

Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
23.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: drkimble

merhaba arkadaşlar 2 hafta önce aldım bu seti genel olarak fiyat performans iyi, ben iki noktadan memnun değilim. birincisi bassı fazla açınca wooferın içinden tıkırtılar geliyor, ikinciside bende sağ woofer deliğinden hava gelmiyor ilginçtir. bununla beraber benim bir sorunum var creative audgy value ses kartı kullanıyorum. arka sağ hoparlörden ses gelmiyor. test edince sol hoparlörden hem sağın hemde solun sesi gediğini fark ettim. hoparlörleri çıkarıp yerini değiştirince gene aynı sorun yani uydularda sorun yok. şimdi benim sorum acaba bu sorun ses kartından mı kaynaklanıyor yoksa uydu giriş yuvasından mı? ve nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürler

hocam kutunun önündeki paneli biraz zorlayarak çekip açtığın da sağ tarafta delik olmadığnı göreceksin.
    u şeklinde sanırım boru. bahsettiğin tıkırtıyı bende hissediyorum fakat çokta rahatsız edici değil.o fiyata o performans cok iyi.
    bende dvd ye ilkel usullerle bağladım kullanıyorum. ses kaybı olduğnun farkındayım. deneme yanılma yontemleriyle, tek çıkışa ikili eklerle 6sından da ses aldım ama bunun daha şık yolu yokmudur?

• millet altec lansingin fx5051 modeli nasıl sizce.odamı hoparlörle donatmak istiyorum duvarlara monte edicem.odam 16 metrekare.bu sistemin performansı sizce bu alanda çok iyi sonuç verirmi.

http://www.estore.com.tr/Estore/Products.aspx?catalog=BilgisayarVirtual&productid=ELY17396(BilgisayarBase)
  • Arkadaşlar subwoffer'ın sağ tarafından daha az bass geliyor.Sizde nasıl ?
  • arkadaşlar ben 10 gün kadar önce aldım 3251 i. ses kalitesi çok güzel ama hiç 5.1 ses alamadım laptopta denedik önce stereo çıkış olduğunu öğrenince dvd de denemeye karar verdi yine 5.1 ses çalmıyor. center subwoofer sağ ve sollardan 1 i çalışıyor sadece artık kafayı yemek üzereyiz haftalardır dolaşmadığımız yer kalmadı ama çare bulamadık. altec de 3 çıkış var dvd de 6 giriş. onun için coıxal ve yanındaki girişlere takıyoruz tam da oturmuyor girişler cızırtı yapıyor. buna uygun bir tarafı 3lü bir tarafı 6 girişli kablo bulabilirmiyiz böyle yapılabilirmi. en sonunda iade bile edebilirim çok sinir bozucu ses müthiş hep hakkındaki övgüleri okudum ama ben henüz bir şey göremedim. lütfen yardımcı olun
  • bende almayı düşünüyordum ancak konuyu tamamen okuyunca caydım direkt olarak logitech x-540 a yöneldim biraz daha fazla para verip adam gibi bişe almak daha mantıklı. hem x-540 ta dual matrix mi dual drive mı öle bişe var çift stereo yaptırarak surround sağlıyor sürekli winampta falan.

sorun yaşayan arkadaşlarında sorunları inşallah kısa sürede hallolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackleon

arkadaşlar ben 10 gün kadar önce aldım 3251 i. ses kalitesi çok güzel ama hiç 5.1 ses alamadım laptopta denedik önce stereo çıkış olduğunu öğrenince dvd de denemeye karar verdi yine 5.1 ses çalmıyor. center subwoofer sağ ve sollardan 1 i çalışıyor sadece artık kafayı yemek üzereyiz haftalardır dolaşmadığımız yer kalmadı ama çare bulamadık. altec de 3 çıkış var dvd de 6 giriş. onun için coıxal ve yanındaki girişlere takıyoruz tam da oturmuyor girişler cızırtı yapıyor. buna uygun bir tarafı 3lü bir tarafı 6 girişli kablo bulabilirmiyiz böyle yapılabilirmi. en sonunda iade bile edebilirim çok sinir bozucu ses müthiş hep hakkındaki övgüleri okudum ama ben henüz bir şey göremedim. lütfen yardımcı olun

kardesim senin sorunların cok basit cozumleri var!!eger illa dvd de kullanıcam diyosan bunun ucu disi olanından 3 cift alıcaksın!!
     Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim)

ve bundanda 6 tek alıcaksın!!

sorunların hallolacak ama setin hicbi sucu yokki iade edesin!!!
    yok laptop a baglıycam diyosanda creative in external yada pcmcı ses kartlarından alacaksın!! yada aux tan dinleyeceksin sistemi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliboran007 -- 18 Temmuz 2008; 12:19:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: blackleon

arkadaşlar ben 10 gün kadar önce aldım 3251 i. ses kalitesi çok güzel ama hiç 5.1 ses alamadım laptopta denedik önce stereo çıkış olduğunu öğrenince dvd de denemeye karar verdi yine 5.1 ses çalmıyor. center subwoofer sağ ve sollardan 1 i çalışıyor sadece artık kafayı yemek üzereyiz haftalardır dolaşmadığımız yer kalmadı ama çare bulamadık. altec de 3 çıkış var dvd de 6 giriş. onun için coıxal ve yanındaki girişlere takıyoruz tam da oturmuyor girişler cızırtı yapıyor. buna uygun bir tarafı 3lü bir tarafı 6 girişli kablo bulabilirmiyiz böyle yapılabilirmi. en sonunda iade bile edebilirim çok sinir bozucu ses müthiş hep hakkındaki övgüleri okudum ama ben henüz bir şey göremedim. lütfen yardımcı olun

bu kablodan 3 adet kullanırsanız sorununuz çözülür.

• kardeş sagol bu siteyi bilmiyodum cok sagol
  • Bende aldım bugün bu sistemden.Beklediğimden iyi çıktı. Parasını son kuruşuna kadar hakediyor. Bu fiyata daha uygunu yok bence. Subwoofer gayet güzel bass vuruyor. Uydu hoparlörleri odanın 4 yanına koydum şahane oldu. Bilgisayar şu anda serviste olduğu için fotoğrafları koyamıyorum. Detaylı resimleri daha sonra eklerim...
  • vistada 5+1 kullanmama nedeniniz vistanın 5+1 olmayan sesleri xp gibi 5+1 yapmaması..ama jetaudio programı kullanırsanız (mediaplayerdan iyidir) surround seçeneği ile 2+1 mp3leri 5+1 dinleyebilirsiniz..
    www.download.com/JetAudio-Basic/3000-2167_4-10013740.html

bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım...gerçekten memnunsanız kaliteli sesi var diyorsanız hemen alacağım..

• kardeş bu program x540 için nasıl gider birde uydulara herhangi birzarar vermesi söz konusu mudur ?
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu ürünün subwoofer ını masa üzerinde mi kullanıyorsunuz yoksa yerde mi? Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ancak bunu merak ettim acaba ürünün kumanda alıcısının kablosunun uzunluğu ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu ürünün subwoofer ını masa üzerinde mi kullanıyorsunuz yoksa yerde mi? Bende bu cihazdan almayı düşünüyorum ancak bunu merak ettim acaba ürünün kumanda alıcısının kablosunun uzunluğu ne kadar?

Arkadaşım ben yerde kullanıyorum.Bildiğim kadarıyla subwooferın sağlıklı yani doğru kullanımı da bu.Anladığım kadarıyla kumanda alıcısının kablosunun masanın üzerine yetişip, yetişmediği hakkında bir bilgi arayışınız var.Bu konuda müsterih olun.Tam emin değilim ama 1 veya 1,5 mt kablo uzunluğuna sahip kumanda alıcısı.Büyük ihtimalle 1,5 mt.Çünkü ben subwoofer'ı masamın altına, kumanda alıcısını masamın üzerine koyarak gayet rahat kullanabiliyorum cihazımı.Umarım size bir fikir verebilmişimdir.Saygılar...

• merhaba arkadaşlar... baktım da halen kafasında soru işareti olan arkadaşlarımız var.. ben bu ürünü alalı 2 ay oldu çok memnunum.. yani 80 ytl civarı bir ücrete evde sinema keyfi yaşıyorum ve fark ettim ki daha önce müzik dinlemiyormuşum...uzaktan kumanda olayı zaten muthiş ama kaybetmemek lazım zira ses kontrollerinin hepsi kumandada. daha önce creative ve philipsin benzer sistemleri dinlemiş biri olarak ses kalitesinde çok fark var, yani altec daha üstün, ama logitechle kıyaslayamam çünkü hiç dinlemedim. kısaca benim gibi cebinde çok parası olmayanlar için ideal. saygılarla
  • Merhabalar arkadaşlar bende bu sistemden dün Kadıköy Eksenden aldım Creative sound blaster ses kartıyla beraber..Bi kaç arkadaşın da yaşadıklarına benzer problemler yaşıyorum ..5+1 ses kartını taktım onboardu disable yaptım. subwoofer ,center(arka sağdan daha az), arka sağdan ses aldım gerisi nanay..Auxu hiç denemedim çünkü auxtan bağlayanlar pek verim alamamışlar. Diğer ses alamadığım hoparlörleri denedim ses çıkartıyolar( center yerine takıp denedim).
    Ses kartından subwoofer'a gelen kabloların hem kasa hemde subwoofer üzerinde takılması gereken doğru yerleri resim ekleyip beni aydınlatırsanız çok sevinirim bu arada sadece dinlediğim bas bile çok hoşuma gitti.Almak isteyenlere fiyat da vereyim 83 dediler 75 'e pazarlıkla alınır..Ben öle aldım Yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undertaker88 -- 20 Ağustos 2008; 20:37:31 >
  • Eax ayarlarını yapmamışsındır. Eax ayarlarından CSSyi aktifleştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

arkdaşlar logitech x540 ve x530 göre karşılaştırma yapabilirmisiniz?

ben X540 kullanıcısıyım ve bu ürünüde dinleme fırsatım oldu,karşılaştırma yapacaksak eğer birincisi bass konusunda X540 altecten çok daha üstün sesi açtığınızda içinden pıırrrr kırrr gibi sesler duymazsınız,ayrıca uydularında fdd2 teknlofisi kullanılmış yani ses düzlemsel bi şekilde kullanıcıya ulaşıo,oda içerisine daılmadan,mid ve tiz sesleri altec kadar iyi deil ONBOARD SES KRTLARINDA ama orta sınıf bi ses kartı ile bu pürüzüde aşabilirsiniz,kaldiki içinden çıkan güç kablosu tr için dönüştürücü kullanmanıza gerek yokbağlantıları çok basit bi şekilde halledebiliyorsunuz,bana göre tek eksiği yada şöle söleyeyim memnun kalmadığım tek yönü uydu kablolarının kalın olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 21 Ağustos 2008; 17:28:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Eax ayarlarını yapmamışsındır. Eax ayarlarından CSSyi aktifleştir..

Ayıptır sorması onu nasıl yapıyoruz
  • Creative ses krtının driverını ve yazılımlarını yükle. Masa üstüne gelince üstte menü olcak ordan EAX ayarların war tabi eğer kartın eax ayarlarını destekliosa orda CMSS bölümü war onu Enable yapıcaksın ve surround'u secceksin...
  • Söylediğim gibi Creative sound blaster 5,1 ses kartı kullanıyorum senin söylediğin gibi bir eax ayar bölümü yok sadece şu resimdeki görüntünün alt kısmı var.+ kartın kutusunda EAX YAzıyor...

Bugün auxdan da denedim tüm hoparlörler çalıştı ama diğer arkadaşların dediği gibi kalitesiz oluyo ses biraz..Artık tek bi düşüncem var format.. ses kartını kurarken donanım eklenin yönlendirmesiyle kurmuştum onu yanlış yapmışım..Yalnız şöyle söyliyim kasanın ön panelini on boardu yüklemeden kullanamayam ses kartıyla on board beraber kurulu olsa sorun ol ur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undertaker88 -- 21 Ağustos 2008; 20:23:39 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.