Şimdi Ara

Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
23.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siparişi vermek için bekliorum ancak şu fiş olayını iice bi yazsaydınız bilgimiz olacaktı
    adaptör kutunun içinden çıkıyormu yoksa çıkmıyormu cvplarınızı bekliyorum
  • cevirici kutuya dahil cıkıyor kardesim merak etme biraz zor takılıyor iyice itersin korkmadan icine bu arada altec lansing i tanımayanlar var icimizde herhalde 100 liraya bizleri dusunerek bi urun yapmıs diye firmayı dianayla bir tutacaklar nerdeyse su linki incelemenizi isterimhttp://www.alteclansing.com/index.php?file=middle&cont_id=215 valla bizim insanımızda su bilinc oturmus iyice. pahallının vardır hikmeti ucuzun vardır illeti ama bence istisnalar kaideyi bozmaz gozuyle bakalım bu ata sozune ve altecin bu modeli kesinlikle istisna yoksa adamın urunlerine bakın binlerce dolarlık clublarda olan hoparlorude var 70 yıllık firma adı yeter yavv:D

• deliboran007 çok teşekkür ederim :D yardımların için .Şimdi ürünü
    CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 SES KARTI ile birlikte sipariş ettim sabırsızlıkla gelmesini bekliorum en kısa sürede gelir inşallah :D

bu arada arkadaşım çok doğru söyledin altec lansing i tanımayanlar ürün hakkında yorum yapmasınlar lütfen. Altec in bu modeli basslarıyla seni inletmiebilr ama ses kalitesi olarak şuan piyasada satılan birçok üründen daha kaliteli. Bende yaklaşık bir ay önce incirlikten almıştım altecin 2+1 ni ancak düşürücü kullanmadan pirize taktığım için yaktım , ve tamiride olmadı : bvende bu modeline yöneldim

Son olarak hoparlör geldikten sonra herşeyini test edicem ve uzun uzun size resimli olarak herşeyi anlatıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzkrsc -- 12 Mayıs 2008; 0:01:03 >

• Ses kartı ile sipariş etmişsinizde, ürün USB değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Ses kartı ile sipariş etmişsinizde, ürün USB değil mi?

Yok usta USB değil standart 5+1 girişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dnzkrsc

deliboran007 çok teşekkür ederim :D yardımların için .Şimdi ürünü
    CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 SES KARTI ile birlikte sipariş ettim sabırsızlıkla gelmesini bekliorum en kısa sürede gelir inşallah :D

bu arada arkadaşım çok doğru söyledin altec lansing i tanımayanlar ürün hakkında yorum yapmasınlar lütfen. Altec in bu modeli basslarıyla seni inletmiebilr ama ses kalitesi olarak şuan piyasada satılan birçok üründen daha kaliteli. Bende yaklaşık bir ay önce incirlikten almıştım altecin 2+1 ni ancak düşürücü kullanmadan pirize taktığım için yaktım , ve tamiride olmadı : bvende bu modeline yöneldim

Son olarak hoparlör geldikten sonra herşeyini test edicem ve uzun uzun size resimli olarak herşeyi anlatıcam...

sana bu konuda güveniyorum ayrıca aldığın ürün kaliteli bir amerikan ürünü
    artık bass zevkini çıkar...

• Ben de bu modeli geçen gün aldım. Almadan önce internette araştırdım; en uygun fiyatı spotcum.net isimli bir sitede buldum. Baktım, şirketin yeri Tahtakale'deymiş. Telefon ettim; "stokta var mı?" diye sordum; telefonu açan eleman "evet" dedi. Ben de "gelip yerinizden alacağım; nakit ödeyeceğim; sitede yazılan havale fiyatından farklı olur mu?" dedim; "o zaman 75 YTL olur" dedi (sitedeki fiyat, kartla 82.10, havaleyle 77.99 idi). Hemen o gün gidip elden aldım. Yakın zamanda alanlar (özellikle de dnzkrsc nickli arkadaş) için biraz gecikmiş bir sıcak fırsat oldu; ama bundan sonra alacaklar için bence çok iyi bir fiyat. Elden alacak olanlar için şunu da ekleyeyim: Tahtakale'nin içinden otobüs durağına gidene kadar kollarım koptu (öyle koftiden ve hafif bir ürün değil yani )

http://www.spotcum.net/default.asp?git=31&sbn=2741

Cihaz için fazla bir şey söylemeye gerek yok; fiyat/performans oranı şahane. Üstelik, sade duruşuna rağmen gayet şık bir görüntüsü var. Çok büyük bir salonda ses seviyesi açısından tatmin edici olmayabilir; ama orta ölçekli bir salonda veya odada kullanılacaksa, kesinlikle çok iyi bir seçim. Aynı fiyat skalasındaki Diana, Piranha gibi ürünleri kafadan eleyin; bütçeniz kısıtlıysa 100$'lık cihazları zaten almazsınız. Velhasıl, dengeli ve kaliteli bir ses duymak istiyorsanız, orta büyüklükte bir mekanda kullanacaksanız ve bütçeniz de geniş değilse, hiç düşünmeden bunu alın. Tersinin de altınız çizmek lazım: bütçeniz genişse, abartılı baslar duymak istiyorsanız ve kullanacağınız mekan büyükse, bu ürünü alıp "beğenmedim" demeyin lütfen. Böylece kendinizi üzmemiş, almaya niyetlenenleri de yanlış yönlendirmemiş olursunuz. Hayır, bu fiyata alınabilecek daha güzel 5.1 hoparlör seti var mı? Bence yok (Beyaz'ın bir zamanlar canlandırdığı "delikanlı abi" tiplemesine gönderme olsun )

• 5,1 özellikli hangi ses kartı ile kullanıyorsun bunu ?
    Bu arada hayırlı olsun
  • Bana söylendiğini düşünerek teşekkür ediyorum
    Sound Blaster Audigy 2 Value ile kullanıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ibocukx

5,1 özellikli hangi ses kartı ile kullanıyorsun bunu ?
    Bu arada hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 13 Mayıs 2008; 19:41:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenman

Ben de bu modeli geçen gün aldım. Almadan önce internette araştırdım; en uygun fiyatı spotcum.net isimli bir sitede buldum. Baktım, şirketin yeri Tahtakale'deymiş. Telefon ettim; "stokta var mı?" diye sordum; telefonu açan eleman "evet" dedi. Ben de "gelip yerinizden alacağım; nakit ödeyeceğim; sitede yazılan havale fiyatından farklı olur mu?" dedim; "o zaman 75 YTL olur" dedi (sitedeki fiyat, kartla 82.10, havaleyle 77.99 idi). Hemen o gün gidip elden aldım. Yakın zamanda alanlar (özellikle de dnzkrsc nickli arkadaş) için biraz gecikmiş bir sıcak fırsat oldu; ama bundan sonra alacaklar için bence çok iyi bir fiyat. Elden alacak olanlar için şunu da ekleyeyim: Tahtakale'nin içinden otobüs durağına gidene kadar kollarım koptu (öyle koftiden ve hafif bir ürün değil yani )

Cihaz için fazla bir şey söylemeye gerek yok; fiyat/performans oranı şahane. Üstelik, sade duruşuna rağmen gayet şık bir görüntüsü var. Çok büyük bir salonda ses seviyesi açısından tatmin edici olmayabilir; ama orta ölçekli bir salonda veya odada kullanılacaksa, kesinlikle çok iyi bir seçim. Aynı fiyat skalasındaki Diana, Piranha gibi ürünleri kafadan eleyin; bütçeniz kısıtlıysa 100$'lık cihazları zaten almazsınız. Velhasıl, dengeli ve kaliteli bir ses duymak istiyorsanız, orta büyüklükte bir mekanda kullanacaksanız ve bütçeniz de geniş değilse, hiç düşünmeden bunu alın. Tersinin de altınız çizmek lazım: bütçeniz genişse, abartılı baslar duymak istiyorsanız ve kullanacağınız mekan büyükse, bu ürünü alıp "beğenmedim" demeyin lütfen. Böylece kendinizi üzmemiş, almaya niyetlenenleri de yanlış yönlendirmemiş olursunuz. Hayır, bu fiyata alınabilecek daha güzel 5.1 hoparlör seti var mı? Bence yok (Beyaz'ın bir zamanlar canlandırdığı "delikanlı abi" tiplemesine gönderme olsun )

Pahalıya almışım nie yüzüme vuruyorsun arkadaşım Napalım aldık bi kere
    ben de ucuza getirim die geçen ayda incirlikten 2+1 Altec Lansing almıştım 80 ytl ye eve götürdüm düşürücü kullanmadım die yaktım tamiride olmadı 80 ytl m boşa gitti biliomusun Ama bidaha bişe alırken böle hatalar yapmicam

Ama yinede hiç pişman değilim bende bir altec lansing sahibi olucam.Bnm için yüksek ses değil kaliteli ses önemliydi altec lansing te bana bunu veriyordu

• Yok arkadaşım; yüze vurmak olur mu? Sadece biraz mahzunlaştım "keşke ben yazdıktan sonra alsaydı da, benim söylediğim yere gidebilseydi" diye. Aşağı yukarı aynı zamanda aldığımız için böyle bir şanssızlık olmuş. Sağlık olsun; sen de güle güle kullan.

Sahi, (yarana parmak basmak gibi olmasın ) kaça ve hangi siteden (hala eline geçmediğine göre internetten aldığını tahmin ediyorum) aldın?

Edit: imla
    quote:

Orjinalden alıntı: dnzkrsc

quote:

Orjinalden alıntı: Fenman
    Ben de bu modeli geçen gün aldım. Almadan önce internette araştırdım; en uygun fiyatı spotcum.net isimli bir sitede buldum. Baktım, şirketin yeri Tahtakale'deymiş. Telefon ettim; "stokta var mı?" diye sordum; telefonu açan eleman "evet" dedi. Ben de "gelip yerinizden alacağım; nakit ödeyeceğim; sitede yazılan havale fiyatından farklı olur mu?" dedim; "o zaman 75 YTL olur" dedi (sitedeki fiyat, kartla 82.10, havaleyle 77.99 idi). Hemen o gün gidip elden aldım. Yakın zamanda alanlar (özellikle de dnzkrsc nickli arkadaş) için biraz gecikmiş bir sıcak fırsat oldu; ama bundan sonra alacaklar için bence çok iyi bir fiyat. Elden alacak olanlar için şunu da ekleyeyim: Tahtakale'nin içinden otobüs durağına gidene kadar kollarım koptu (öyle koftiden ve hafif bir ürün değil yani )

Pahalıya almışım nie yüzüme vuruyorsun arkadaşım Napalım aldık bi kere
    ben de ucuza getirim die geçen ayda incirlikten 2+1 Altec Lansing almıştım 80 ytl ye eve götürdüm düşürücü kullanmadım die yaktım tamiride olmadı 80 ytl m boşa gitti biliomusun Ama bidaha bişe alırken böle hatalar yapmicam

Ama yinede hiç pişman değilim bende bir altec lansing sahibi olucam.Bnm için yüksek ses değil kaliteli ses önemliydi altec lansing te bana bunu veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 14 Mayıs 2008; 2:02:51 >

• Hepsiburada dan aldım ürünleri

Altec Lansing VS3251 5+1 Ses sistemi : 108 Ytl

Creative Sound Blaster 5.1 Ses Kartı : 34 Ytl

İkisi toplam 142 ytl tuttu . Ayın 12 sinde sipariş ettim daha elime ulaşmadı.

Ama ürün elime geçsin size resimli inceleme yapıp yollicam Sorularınız olursa yazın ürün elime geçince seve seve cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzkrsc -- 14 Mayıs 2008; 21:31:38 >
  • bende bu ürünü gostiva.com dan aldım bugun geldi kargo dahil 67,5 ytl ye aldım.
    yanlız bir sorunum var bilen arkadaslar yardımcı olabilirlerse sevinirim.Anakartım 5+1 desteği var 3 kabloyu da bagladım ses kartına.Vista isletim sistemi kullanıyorum.Denetim masasından ses ayarlarından 5+1 e getirdim ve hoparlorleri sına dedigimde hepsinden dogru sekilde ses geliyor.Fakat winamptan veya media player dan mp3 actıgım zaman kumandadan 5+1 e bastıgım zaman ses sadece front olanlardan ve subwoofer dan geliyor.stereo ya bastıgım zaman Subwoofer ve 2 fronttan ses geliyor.Ama dedigim gibi sınama yaptıgım zaman 6sından da ses geliyor.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. baya ugrastım ama yapamadım :(
  • yukarıda son cümleyi yanlıs yazmısım dogrusu asagıdaki gibi olacak

5+1 e bastıgım zaman ses sadece front olanlardan geliyor.Stereo ya bastıgım zaman 2 front ve subwoofer dan geliyor.

Baglantılarda bir problem olsa sınama sesleri dogru yerlerden gelir mi tesekkürler.
  • Benimkinde şöyle bir sorun var.5.1 bağlantı ile sağ arka hoparlörden ses alamadım.Hoparlörleri test ettiğimde ise bu sefer sadece iki hoparlörden ses alabildim.Müzik çalarken ise sadece arka sağ hoparlör ses vermiyordu.Bağlantıları tekrar tekrar kontrol ettim ama sorunu ortadan kaldıramadım.Bu sefer 5.1 bağlantı yerine Sub'ın üzerindeki aux girişini denedim. Aux girişinde hiç bir sorun yok.Yani şu an hoparlörden 5.1 girişinden değil, aux girişinden tam olarak 5.1 ses alabiliyorum.Bu neden olabilir?Bilgisayardaki 7.1 onboard ses kartından kaynaklanıyor olabilir mi?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • @yegan
    sende gostiva dan mı aldın ürünü.senin dedigin gibi bende aux üzerinden baglantı yaptım hepsinden ses geliyor ama bu gerçek 5+1 olmuyor sanırım arka hoparlorlerden cok kaliteli ses gelmiyor kulagına yaklastırdıgında.zaten sadece aux girisinden bilgisayarın yesil ses girisine tek kablo üzerinden baglamıs oluyorsun bu da kötü oluyor.İnşallah arkadaslar yardımcı olurda sorunu çözeriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberlove

@yegan
    sende gostiva dan mı aldın ürünü.senin dedigin gibi bende aux üzerinden baglantı yaptım hepsinden ses geliyor ama bu gerçek 5+1 olmuyor sanırım arka hoparlorlerden cok kaliteli ses gelmiyor kulagına yaklastırdıgında.zaten sadece aux girisinden bilgisayarın yesil ses girisine tek kablo üzerinden baglamıs oluyorsun bu da kötü oluyor.İnşallah arkadaslar yardımcı olurda sorunu çözeriz.

Evet arkadaşım.Gostiva'dan satın aldım.Üründe sorun olduğuna pek ihtimal vermiyorum.Cihaz tamamen sıfır görünümündeydi.Ambalajlanışı falan gayet fabrikasyon ambalajlama idi.Ancak yukarıda bahsettiğim gibi bir sorun söz konusu.
  • valla ne bileyim aux tan baglamak gercek 5+1 olmuyor tabiki hepsinden ses gelse de biz mi bir yerde hata yapıyoruz yoksa üretim hatası olabilir mi acaba aynı yerden almısız ikimiz de ugrasalım bakalım bir gelisme kaydedersen burdan yazışalım.
  • kullanan arkadaşlar, setin özellikle mid kalitesi nasıl? mid, diğer seslerin içinde eziliyor mu yoksa gayet net bir şekilde duyuluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.