kullanan arkadaşlar, setin özellikle mid kalitesi nasıl? mid, diğer seslerin içinde eziliyor mu yoksa gayet net bir şekilde duyuluyor mu?
arkadaşım ben vs3251 modelini sipariş ettim ancak daha elime ulaşmadı ama ben altec in 2+1 modelini dinlemiştim ve sesler gayet kaliteli çıkıyor en ufak sesleri bile duyabiliyorsun hiç bir şekilde hışırtı ve diğer acayip sesler çıkmıyor . Bu modeli daha dinleme şansım olmadı ( bi elime geçseydi )
Bnm için yüksek ses değil kaliteli ses önemli diyorsan Altec Lansing araman gereken bir marka olmalı Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: cyberlove
valla ne bileyim aux tan baglamak gercek 5+1 olmuyor tabiki hepsinden ses gelse de biz mi bir yerde hata yapıyoruz yoksa üretim hatası olabilir mi acaba aynı yerden almısız ikimiz de ugrasalım bakalım bir gelisme kaydedersen burdan yazışalım.
Dostum benimki kendiliğinden düzeldi.Ben de anlamadım.Tekrar 5.1 olarak bağlıyayım, deneyeyim dedim.Baktım sorun yok.Umarım seninki de düzelir.Saygılar...
5+1 sistemin sorununu çözdüm vista ultimate işletim sistemi kullanıyordum.Hoparlorleri test et dedigim zaman hepsinden sırasıyla ses geliyordu sorunsuz bir sekilde fakat winamp veya media player da sadece 2 tanesinden ses geliyordu.Bende formatlayıp XP kurdum sonuç ilk denememde başarılı.Forumlarda da gördüğüm kadarıyla vistada kimse dogru düzgün calistiramamıs.Ama illa Vista da calistiricam derseniz aux girişinden bağlayabilirsiniz.Çok sağlıklı ses almassınız ama en azından hepsinden ses alırsınız. Bu sistemi vista da sorunsuz calistiran varsa önerilerini bekliyorum.Tşk.
arkadaşlar kullananlar bi yardımcı olabilirse sevinirim . Ürünü aldım ama sadece steoro modunda subwoofer çalışıyor . surround modunda çalışmıyor . acaba herkeste öylemi yoksa bnmkindemi bi gariplik var
quote:
Orjinalden alıntı: dnzkrsc
arkadaşlar kullananlar bi yardımcı olabilirse sevinirim . Ürünü aldım ama sadece steoro modunda subwoofer çalışıyor . surround modunda çalışmıyor . acaba herkeste öylemi yoksa bnmkindemi bi gariplik var
bence sen bağlantılarda bir yanlışlık yaptın ...
bende öle düşündüm ama sistemi aux tan bağladığım zaman tüm uydular ve subwoofer çalışıyor .
kardes 5.1 testinde butun hoparlorlerden ses geliyomu bak. bide ana karıtna butunlesik 5.1 yada 7.1 ses kartı vardıysa ve onceden driverlarını yuklediysen kaldırmalısın cakıstıkları icin boyle bise oluyor olabilir ve sorunları hallettiginde dedigin gibi genis bi anlatım bekliyoruz bkalım mamnun kaldınmı
BU ÜRÜNÜ ALAN 1 ŞAHISIN MEMNUN OLDUGUNU GÖRMEDİM.YA HOPARLÖRLER ÇALIŞMAZ..YADA PERFORMANSINDAN MEMNUN DEĞİLLER..EE DAHA BU ÜRÜNÜN NEYİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ ANLAYAMADIM Bİ TÜRLÜ
Ses sistemi muhteşem.100 ytl civarında bu kalitede bir ses sistemi bulunamaz.Günlük fırsat sitesinden kargo dahil 68,5 ytl'ye almıştım.Hala bu fiyata bu ses sistemini aldığıma inanamıyorum.İnanılmaz güzel baslar, tizler mevcut.Bir kaç tane bass test mp3'ü indirdim.Sesin düşük seviyesinde bile, bası yarısına kadar bile açmadan titreşimlerini masamdan gayet rahat hissediyorum.Sesi ve bası sonuna kadar açmanız mümkün değil zaten.Bir de henüz kaliteli bir ses kartına bile sahip değilim.
bu urun artık migroslarda satılıyor yada en azından antalya migrosta satılıyor yalnıs hatırlamıyormorsam 80 ytl dı
migros katalogda var 78 ytl mi oyle birşey. Sevgili @yegan'in yorumundan sonra valla benim de alasım geldi.
arkadaşlar ben migrosdan 79 ytlye 12 taksitle aldım ve ne kurulumda ne de başka bi şeyinde problem yaşadım. hatta bende onboard ses kartı olmasına rağmen beklediğimin üstünde bi performans aldım gümbür gümbür veriyo sesleri. tabi ki z-5500 ve benzeri sistem kullananlar benim yorumumu dikkate almasınlar. bazı yorumlarda görüyorum güzel değil yok bası az falan... alakası yok, watt açısından x-540 la aynı bi kere ve benim gözlemime göre tizleri daha da güzel ve de x-540 yerine bu sistemle birlikte ses kartı alınır. tek eksik sayılabilecek şeyi ne kumandasında ne de başka bi yerinde volume göstergesinin olmayışı onuda sadeliğine verdim ben yani uzun lafın kısası kısıtlı bi bütçeyle alınabilecek birkaç iyi sistemden biri.
arka uyduların kabloları kaçar metre arkadaşlar ? bir bilgi verimisiniz
ürünü bu gece kurdum ve kullandım. çoğu insanın yaşadığı bass ve arka uydu problemini yaşadım ve de üstüne çözdüm hemen söyleyeyim alete hiç çamur atmayın sorun tamamen ses kartının driverindan kaynaklanıyor. ben creative sound blaster kartlarından birini kullanıyorum yani arayüz creative'in. arka ses için eax ayarlarınızda cmss 3d yi aktif hale getirin(diğer kartlar içinde eax ayarlarını kurcalayın düzelicektir) bass için speaker settingsteki bass manegement sekmesinden bass redirectionı açın ve üstüne kumandadan bası açın(diğer kartlar için bi fikrim yok) yalnız bunları becermeme rağmen ses sistemlerinden hiç anlamam o yüzden anlayan bi arkadaş bass redirectionın ince ayarları için yardımcı olabilirse sevinirim..
arkdaşlar logitech x540 ve x530 göre karşılaştırma yapabilirmisiniz?
AMMAN BEN YANDIM SİZ YANMAYIN 1 HAFTA ÇALIŞTI BU SET SONRA SES YOK MEDİA MARKTTAN ALIPTA BÖYLE OLAN 3. ÜRÜN
quote:
Orjinalden alıntı: faith2006
AMMAN BEN YANDIM SİZ YANMAYIN 1 HAFTA ÇALIŞTI BU SET SONRA SES YOK MEDİA MARKTTAN ALIPTA BÖYLE OLAN 3. ÜRÜN
Arkadaşım elektronik ürünlerde böyle olaylar olur, normaldir, ben de bozuk çıkan hdd yüzünden sıfır anakartı yaktım. Ayrıca senin başına mı geldi üçüncü kez? O zaman geçmiş olsun.
Kullanan arkadaşlardan ricam arka uyduların metre olarak tam ölçüsü nedir?
merhaba arkadaşlar 2 hafta önce aldım bu seti genel olarak fiyat performans iyi, ben iki noktadan memnun değilim. birincisi bassı fazla açınca wooferın içinden tıkırtılar geliyor, ikinciside bende sağ woofer deliğinden hava gelmiyor ilginçtir. bununla beraber benim bir sorunum var creative audgy value ses kartı kullanıyorum. arka sağ hoparlörden ses gelmiyor. test edince sol hoparlörden hem sağın hemde solun sesi gediğini fark ettim. hoparlörleri çıkarıp yerini değiştirince gene aynı sorun yani uydularda sorun yok. şimdi benim sorum acaba bu sorun ses kartından mı kaynaklanıyor yoksa uydu giriş yuvasından mı? ve nasıl çözebilirim? şimdiden teşekkürler
Eğer bağlantıları doğru yaptıysan (siyah-turuncu-yeşil) ve ses kartından da 5.1 seçtiysen sorun olmaması lazım. Bağlantılarını tekrar kontrol et istersen, ses kartının kitapçığından hangi rengin hangi bağlantıya denk geldiğine bak. Eğer olmuyorsa sette bir sorun olabilir.