Şimdi Ara

Altec Lansing vs3251 bunu satan yer varmı?? 5.1 (alındı, resimekledim) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
23.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı iyi güzel kullanıyorum bi sorun yok ama ben bunu çoğaltıcıyla kullanıyorum acaba çoğaltıcısız kullanmam için ne yapmam lazım.çoğaltıcısız kullanan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar cihazı iyi güzel kullanıyorum bi sorun yok ama ben bunu çoğaltıcıyla kullanıyorum acaba çoğaltıcısız kullanmam için ne yapmam lazım.çoğaltıcısız kullanan varmı??

cogalticiyi nerye taktin? kablo filanmi eksik acaba sende?
  • çoğaltıcıyı ses kartına taktım hemde 2 tane şöyle taktım yeşil ve siyah ucu bi çoğaltıcıya kavun içinide bi çoğaltıcıya sonra siyah ve yeşili taktığım çoğaltıcıyı kavun içini taktığım çoğaltıcıyla taktım ve bunuda ses kartının yeşiline taktım..
  • bu ediginiz yontem onboard kullanlar icin tavsiye edildi sanirim
    sizde audigy kart olduguna gore buna gerek yok
    kartin uzerindeki renklere uygun baglamaniz yeterli tabi onboard karta takmiyorsunuz orasi bos olacak...

hersey dogruysa belki kartin driveri yada windowsun ayarlari yanlistir onlari duzeltmek gerekir
    windowsta 2hoperlor veya headphones(kulaklik) modlari gibi seyler secili olablilir

denetim masasinda yeralan ses denetimlerini iyce kurcalayin
  • Dostum arkadaşıma sordum çoğaltıcının işin pratik kısmı olduğunu kullanılmazsa bazen mikrofon ve ses çıkışlarında çakışma yaptığını söyledi acaba bende de mi öyle bişey oluyor çoğaltıcı kullanmayınca..ama bende oluyorsa sende neden olmuyor..
    bide dostum pc ye ses kartını kurunca sağ alt köşede volume control diye bişey çıktı oraya iki kere tıkladığımda surround mixer diye bişey çıkıyor orda test var yapıyorum 2 tanesinden filan ses geliyor ama müzik filan dinlediğimde 5.1 den ses alabiliyorum aldığımıda eminim yani ama testte neden 2 sinden ses geliyor onu anlamış değilim..kusura bkmayın sizede baya bi zahmet veriyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReKi -- 14 Şubat 2009; 11:34:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReKi

Dostum arkadaşıma sordum çoğaltıcının işin pratik kısmı olduğunu kullanılmazsa bazen mikrofon ve ses çıkışlarında çakışma yaptığını söyledi acaba bende de mi öyle bişey oluyor çoğaltıcı kullanmayınca..ama bende oluyorsa sende neden olmuyor..

bide dostum pc ye ses kartını kurunca sağ alt köşede volume control diye bişey çıktı oraya iki kere tıkladığımda surround mixer diye bişey çıkıyor orda test var yapıyorum 2 tanesinden filan ses geliyor ama müzik filan dinlediğimde 5.1 den ses alabiliyorum aldığımıda eminim yani ama testte neden 2 sinden ses geliyor onu anlamış değilim..kusura bkmayın sizede baya bi zahmet veriyoruz..

arkadasın sallıyor desem
    eger oyle bır aparat yanı cogaltıcı gerekseydı ses kartının ktusundan cıkardı oda olmadı
    ındekı kıtapcıkta yazardı oda olmadı sessıstemının kıtapcıgında yazardı

bunlarıda gec forumda ıstedıgın 5+1kullanana sor boyle bırsey yok. mıkrofon fılan cakısmaz...

2.sorunun cevabı
    muzık dınlerken 5ındende ses alıyorsun ama testte 2sınden gelıyorsa ses muhtemelen program ayarlı degıl
    creatıve ın programını ve wındowsun ses denetımlerını karıstır
    oda olmadı ıstersen artık eve gelıp ben bır bakayım arkadasım

• Arkadaşım ayarları yapmam için beni burdan yönlendiremezmisin acaba..ya bende istiyorum çoğaltıcısız kullanmak ama olmuyo meret..sen kullanabiliyosan ben neden kullanamıyorum hayret bişey ya..
    bu arada arkadaşım nerede oturuyosun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReKi -- 19 Şubat 2009; 20:04:30 >
  • bende aldım bu modeli ancak bassları beni tatmin etmedi yarıya gelmeden lıkır tıkır yapıyor ses kartım onboard olduğundan aux tan bağladım acaba yeni bir ses kartı alsam çok fark edermi?
  • istanbul Airport içindeki Migros içinde bu hoparlörü görmüştüm.89 tl idi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.tabi fiyatın uygun mu deil mi bilmiyorum:)(sadece haber vereyim dedim)
  • ben de bu 5+1 altec ten aldım. arkaya konacak hoparlorlerden sesler tiz ve yankılı gibi geliyor. daha önce 5+1 sistem kullanmadım hiç. bu olayın normalı bu mu? Bu arada ses sesi çok hoşuma gitti. ayrıca subwofer 'ı da kaliteli düşük seslerde bile çok net olarak bas sesler ayırt ediliyor.. kumandası da var çok güzel bir ürün.

ilave : daha gerçek 5+1 film de denemedim. normal aux dan giriş yapıyom ve kumandadan 5+1 i seçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 19 Mart 2009; 14:23:55 >
  • ayni ses sistemini bende bugün aldim...bütün baglantilari yaptim..kaliteli ve güzel bi sistem..fiyat performans acisindan muhtesem..Darty den 89 TL ye alma imkanim oldu, son bir tane kalmis oda bana kismet oldu...tavsiye ederim eger odasina düsünenler olursa kesinlikle memnun kalinacak bi sistem...

bu arada 5+1 sorunu yasayan arkadaslar büyük bir ihtimal kücük ayarlardan dolayi tam verimliligi alamiyorsunuzdur..mesela arka haparlorlerin sesini artirmak icin kumandadan rear sesini yükseltin centerin felan ayri ayri ayarlari var...ses kartinin öyelliklerinden 5+1 moduna getirin ve test yaptirin tek tek her hapörlörden ses geliyormu diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 9 Nisan 2009; 21:47:42 >
  • arkadaslar ben odamda logitech z2300 kullaniyorum ve ikinci bir sistem olarak bu sistemi dusunuyorum (hep onden ses gelmesinden sikildim 3 boyutlu sesler istiyorum artik) bu aletten okulumda var gercekten sesini begendimbu aletle butun okulu inlettigim zamanlar olmustur size bir sorum olack bu aletin uydu hoperlorlerinin kablolarinin uzunlugu nekadar acaba bide en son seste bizim okuldaki alette baslar pirr pirr diye cikiyor acaba okuldaki alet bozukmu yoksa hepsindemi boyle tesekkurler
  • arkadaşlar bu sistemi laptopta nasıl kullanabilirz? aux giriş olduğu için laptop için avantajlı deniyor. bu aux nasıl bişi? benim laptopda tek girişvar. spdif le optik kullanılabiliyormuş. onun gibi birşey mi bu da?
  • ben bunu almayı düşünüyordum ama, laptopumda sadece aux girişi var.. o yüzden tekrar 2+1'e yöneldim... mantıklı mı ?
  • ARka uydulardan kötü sesin kaynağını buldum. Sorun streo yayın yapmayan kanallardan kaynaklanıyormuş (ben tv ye bağladım ) Streo yayın yapan kanallar veya ses kaynağında hiç sorun yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vita es morte

ben bunu almayı düşünüyordum ama, laptopumda sadece aux girişi var.. o yüzden tekrar 2+1'e yöneldim... mantıklı mı ?

bence bunu al. laptopta kulaklık çıkışından ses sisteminin aux girişine bağlantı yapacaksın .
  • cihazı almayı düşünenleriniz varsa adese de 99 lıra hemde vade farksız 10 ay taksıtle verıyolar.
  • ürünü aux çıkışından laptopa bağladım. ancak şöyle bir sorun var. surround yaparsam bütün hoparlörlerden ses geliyor ama mono şekilde.(arka hoparlörlerden az ses geliyor,yada uzak olduğu için bana öyle geliyor )

stereo yaparsam sadece ön sağ ve ön sol hoparlörler çalışıyor. (arka sağ, arka sol ve centre çalışmıyor)

sorum şu; stereo yapıp nasıl bütün hoparlörlerden faydalanabilirim? (centre hariç olsa da olur)

bir şey daha. ürünü çogaltıcı kullanarak 3 lü giriş ile bağlasam, stereo olarak bütün hoparlörleri kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 22 Ekim 2009; 0:21:25 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.