Şimdi Ara

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER vatanda nete özel 50 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=43914 sizce nasıl bir ürün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edoan34 -- 22 Mart 2011; 13:20:35 >

• Bende gördüm ama pek kaliteli ses vereceğini sanmıyorum.Bilenler en azından bass konusunda nasıl söylerlerse iyi olur
  • edifier kanadamalıymış f/p olarak değerlendirisek baya iyi
  • bence iyi ses verir.

30 rms yapıyor, gerçi herşey var değil de, daha düşük rms değerine sahip creative'in 2+1 lerinden oldukça memnunum... rms ile kalite doğru orantılı ise alınabilir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 21 Mart 2011; 16:59:41 >
  • aynısından kardeşime 5 ay önce almıştım. yine vatandan 65 tl idi ben aldığımda.. valla bu fiyata inanılmaz kalitede ve güçte ses veriyor.. hatta vatanda daha pahalı logitech lerle sesini kıyaslamıştım bariz olarak edifier daha kaliteli.. kesinlikle pişman olmayacağınız bir 2+1.. ki 1000 tl ye yakın satılan sistemleri de var edifier ın.. bence bu fiyata alınacak en iyi 2+1..
  • arkadaşlar benim de bir sete ihtiyacım var sizce alınır mı? Ve çok mu küçük bir set bu?
  • Vatan internet sitesinde kargo işi nasıl oluyor? ödeme ekranına kadar geldim kargo ücreti yansımadı kapıya geldiğinde mi ödüyoruz kargo parasını?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ürün için kargo ücretsiz diye yazıyodu siz genede müşteri hizmetlerini arayın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edoan34

bu ürün için kargo ücretsiz diye yazıyodu siz genede müşteri hizmetlerini arayın isterseniz.

Kargo ücretsiz yazmıyor hızlı gönderi diye yazıyor
  • Aynı ürünü kullanmaktayım arkadaşlar. Logitech'in meşhur 2.1'ini alacaktım. 220 modeli sanırım. Onun yanında bu inanılmaz iyi ! Yani Vatan'da kıyaslama imkanımız oldu arada dağlar kadar fark var. İnanın parasının hakkını fazlasıyla verir. İnanmayanlar gidip test edebilir. 2.1 adına en iyi ürünlerden biri diyebilirim. Kalite konusunda şüpheniz olmasın 4 aydır sorun yok. Malzemesi de gayet tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Aynı ürünü kullanmaktayım arkadaşlar. Logitech'in meşhur 2.1'ini alacaktım. 220 modeli sanırım. Onun yanında bu inanılmaz iyi ! Yani Vatan'da kıyaslama imkanımız oldu arada dağlar kadar fark var. İnanın parasının hakkını fazlasıyla verir. İnanmayanlar gidip test edebilir. 2.1 adına en iyi ürünlerden biri diyebilirim. Kalite konusunda şüpheniz olmasın 4 aydır sorun yok. Malzemesi de gayet tatmin edici.

Özellikle bass konusundan bahsedermisiniz tatmin ediyomu?
  • EDIFIER öncelikle çok iyi bir marka.
    bu cihazı inceledim..berrak bir ses veriyor. kaliteli... basları yeterli. tizleri çok iyi.... tavsiye ederim
    fiyat süper...
    unutmadan kargo ücreti varmı nekadar acaba... nede olsa internete özel...mağazadan alamıyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 21 Mart 2011; 18:57:13 >
  • Sitede kargo ücreti şu şekilde yazıyor

- Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL'dir.
  • ilk sayfada bakarsanız ücretsiz kargo yazmakta arkadaşlar ben kaptım bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

ilk sayfada bakarsanız ücretsiz kargo yazmakta arkadaşlar ben kaptım bir tane

Haklısınız ya görmemişim ben.Kargoda olmayınca bende aldım bi tane.6 lirada chip para kazandım kampanyadan, 46 liraya geldi
  • anasayfadaki bannerda ücretsiz kargo yazıyor.

bende de z2300 var ama açamıyorum, bunu alsam orta şekerli iş görür dimi :)

z2300 almak isteyen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 21 Mart 2011; 19:13:42 >
  • Aklıma gelmişken sorayım subwoofer'ı dizüstü nün yanına koysak nolur? Zarar verme gibi bişey söz konusu olurmu?
  • Bu modelin sesini duymadım ama birkaç Edifier ürün kullanmışlığım var kaliteli markadır.
  • nerde yazıyor?kargo bedava değil galiba.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.