Şimdi Ara

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER vatanda nete özel 50 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • önce ups'i aradım 7tl+kdv kargo ücreti oldugunu söylediler, daha sonra vatan müşteri hizmetlerini aradım, kargo takip numaramı istediler, kargo firmansına, bilgi aktaracaklarını ve ürünün ücretsiz teslim eileceğini ilettiler. Toplamda ups ve vatan ile yaptıgım görüşmeler. 1.2tl ye maal oldu...
  • Ben dün verdim. Kargo isterlerse aynen al geri götür kardeşim, teslim almıyorum diyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben dün verdim. Kargo isterlerse aynen al geri götür kardeşim, teslim almıyorum diyeceğim.

Hocam ben de dün vermiştim. Malesef istediler... Ups'i arayıp takip numarası ile öğrenebilirsiniz.
  • Kimseyi aramaya niyetim yok. Nasıl olsa gelecek buraya ürün. Vatana 2 mesaj attım ama cevap veremediler daha. Geldiği gibi geri gider. 14 lira ucuz diye aldık ama bu şekilde bi anlamı olmuyor. Gider daha çok seveceğim bir model alırdım. Hoparlörüm çalınmıştı yerine alacaktım zaten denk geldi. Ama ille bu olacak diye bir kaide yok. Tepki vermezsek daha çok yolarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

önce ups'i aradım 7tl+kdv kargo ücreti oldugunu söylediler, daha sonra vatan müşteri hizmetlerini aradım, kargo takip numaramı istediler, kargo firmansına, bilgi aktaracaklarını ve ürünün ücretsiz teslim eileceğini ilettiler. Toplamda ups ve vatan ile yaptıgım görüşmeler. 1.2tl ye maal oldu...

aynı şekilde ben de az önce aradım. bana da aynı cümleleri kurarak aynı şeyleri söylediler. ofisten aradığım için ücret ödemeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

önce ups'i aradım 7tl+kdv kargo ücreti oldugunu söylediler, daha sonra vatan müşteri hizmetlerini aradım, kargo takip numaramı istediler, kargo firmansına, bilgi aktaracaklarını ve ürünün ücretsiz teslim eileceğini ilettiler. Toplamda ups ve vatan ile yaptıgım görüşmeler. 1.2tl ye maal oldu...

aynı şekilde ben de az önce aradım. bana da aynı cümleleri kurarak aynı şeyleri söylediler. ofisten aradığım için ücret ödemeyeceğim

hatta az önce kargo geldi. 8.25 ödemesi olduğunu söyledi. vatandan bilgi iletildiğini ve ödeme yapmayacağımı söyledim. ben de bu şekilde teslim edemem. durumu teyit edip tekrar getiririm dedi. olur beklerim dedim

• Müşteri hizmetlerini aradım 22 martta yani dün sipariş verenlerden kargo ücreti alınmayacağını söyledilet.

Fakat ürün ellerinde kalmamış tedarikçi firmadan bekleniyormuş.Haberiniz olsun.
  • ps3 e bağlanıyormu bu acaba alan arkadaşlar arkasındakı gırıs ve cıkısları soyleye bılırmı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.