Şimdi Ara

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER vatanda nete özel 50 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @divercats, teşekkürler bilgi için. Ben de aldım az önce bir tane. Şimdi hoparlör gelmeden şu kablodan edinmeliyim bir tane. Bu televizyondaki Audio L-R çıkışından ses almam için gereken kabloyu netten alabileceğim bir yer var mı? Vardır da, hangi isimle aramalıyım?
  • ben de aldım bakalım bitane.
  • Bonus kart ile ödeme yapabilen var mı arkadaşlar? Ben sorun yaşıyorumda...
  • Ben de kaptım bir tane. Benim lcd ekrandan klavyeme herşeyim çalınmıştı. Daha önce logitech s220 vardı. Ondan iyi ise hiç düşünmeye gerek yok. Maximum ile tek çekim 50,33 ödedim ve kargo ücreti kesilmedi. Geldiğinde isterler mi bilmem. UPS ile gelecek. Teşekkürler haber verdiğiniz için.
  • vatan kargo ücretini kapıda alıyor... Parayı alan tabiki kargo şirketi...
  • Ne demek inşallah memnun kalırsınız hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben de kaptım bir tane. Benim lcd ekrandan klavyeme herşeyim çalınmıştı. Daha önce logitech s220 vardı. Ondan iyi ise hiç düşünmeye gerek yok. Maximum ile tek çekim 50,33 ödedim ve kargo ücreti kesilmedi. Geldiğinde isterler mi bilmem. UPS ile gelecek. Teşekkürler haber verdiğiniz için.
  • Bende bir adet satın aldım. Kargo ücreti isterlerse teslim almayı düşünmüyorum.
    Umarım denildiği gibi verilen parayı hakeden bir cihazdır.
  • Ana ekranda kargo ücretsiz diyor. Öyle birşey yapacaklarını sanmıyorum. UPS zaten hızlı alda 2,24 lira ile çalışıyor. Kargo içinde olabilir bence. İnşallah öyledir. Yoksa ben de kargo ücreti isterlerse ve 5 lira filan olursa teslim almayabilirim. Ana sayfa ekran görüntüsünü ben de aldım. Ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Eskici

Bonus kart ile ödeme yapabilen var mı arkadaşlar? Ben sorun yaşıyorumda...

Bende Bonus ile ürünü satın alamadım.

Aşağıdaki hatayı veriyor...
    Degerli Müsterimiz;
    Yaptığınız alışverşinize ait ödemeniz belirttiğiniz kredi kartınızdan çekilememiştir. İşlemlerinizi kontrol ederek tekrar giriş yapmak için TEKRAR DENE butonu ile ödeme sayfasına dönebilirsiniz
  • Logitech s220 ceya creative o ayrada setleri zaten pek bir şeye benzemiyor. Edifier bildiğim kadarıyla iyi bir marka, hiç dinleme fırsatım olmadı ama he rhalukarda bu fiyata tatmin edecektir diye düşünüyorum. 30w rms verebilmesi de bence bir gösterge, tabii herşey rms değil değil ama 9w rms li bir ürünle de kıyaslamam bu ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Logitech s220 ceya creative o ayrada setleri zaten pek bir şeye benzemiyor. Edifier bildiğim kadarıyla iyi bir marka, hiç dinleme fırsatım olmadı ama he rhalukarda bu fiyata tatmin edecektir diye düşünüyorum. 30w rms verebilmesi de bence bir gösterge, tabii herşey rms değil değil ama 9w rms li bir ürünle de kıyaslamam bu ürünü.

Güzel söylemişsin hocam
  • ürünü alanlar ve kullananlardan yorum alalım lütfen ona göre ben de almayı düsünüyorum
  • Mağazadaki fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giyotinberq -- 22 Mart 2011; 13:07:45 >
  • bende bir adet sipariş ettim ama 50.33 üstte yazıyor altta 54.70 olarak kesti ayrıca kargo ile ilgili hiç bir bilgi göremedim (siparişim esnasında) yoksa baş sayfada ücretsiz kargo yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Teknik

quote:

Degerli Müsterimiz;
    Yaptığınız alışverşinize ait ödemeniz belirttiğiniz kredi kartınızdan çekilememiştir. İşlemlerinizi kontrol ederek tekrar giriş yapmak için TEKRAR DENE butonu ile ödeme sayfasına dönebilirsiniz

Kıymetli dostum bilgin olsun diye söylüyorum. Garanti Bankası'ndan kaynaklı bir sorun söz konusu değil. Vatan Bilgisayar'ın sisteminde sorun var. Ben ödeme işlemimde sorun yaşadıktan kısa bir süre sonra Hepsiburada'dan sorunsuz bir satınalma işlemi gerçekleştirdim.

• quote:

quote:

quote:

Degerli Müsterimiz;

Kıymetli dostum bilgin olsun diye söylüyorum. Garanti Bankası'ndan kaynaklı bir sorun söz konusu değil. Vatan Bilgisayar'ın sisteminde sorun var. Ben ödeme işlemimde sorun yaşadıktan kısa bir süre sonra Hepsiburada'dan sorunsuz bir satınalma işlemi gerçekleştirdim.

Banka ile ilgili bir sorun olmadığına eminim dostum. Nedense vatan'ın internet sitesinde bonus kart ile ilgili bir problem var.

1 saat kadar önce vatan'a mail attım bakalım geri dönüş olacak mı ?

İlgin için teşekkürler...

• 50.33 ödedim ve maximum 8 taksit, tek çekim falan filan şartlarla 50ye veriyorlar. Mesela maksimumla 2 taksit alamıyorsunuz 50 liraya ama 8 taksit alabiliyorsunuz. Garip bir sistemleri var. Siz de bunların dışında bir ödeme şekli seçtiniz sanırım.

Denemek için ürünün elime geçmesi lazım ama o zmana ürün biter bence. Şuan 40 tane kalmış. Almak için yorum bekleyenler vatan mağzalarında gidip denesinler bence. Yoksa biz teslim alıp deneyene kadar indirim bitecek.
  • Geçenlerde Vatandan uydu alıcısı aldım, 2 günde bana ulaştı memnun kaldım. Bu ürünü de sipariş verdim ihtiyacım da vardı. Apartmanda yaşadığımıza göre yüksek sesten ziyade kaliteli ses versin yeter. Haber veren arkadaşa teşekkürler. Fiyatı uygun bence...
  • arkadaşlar birde darty de hercules marka bi hoparlör 50 tl acab kullanan varmıdır özellikleri yazmıyor. http://www.darty.com.tr/e_commerce/PC-SPEAKER/HERCULES/1224298-XPS-2-120-GLOSS-EU-p-40372-c-25.htm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Degerli Müsterimiz;

Banka ile ilgili bir sorun olmadığına eminim dostum. Nedense vatan'ın internet sitesinde bonus kart ile ilgili bir problem var.

1 saat kadar önce vatan'a mail attım bakalım geri dönüş olacak mı ?

İlgin için teşekkürler...

Rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.