Şimdi Ara

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER vatanda nete özel 50 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huzyin67

nerde yazıyor?kargo bedava değil galiba.

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER  vatanda nete özel 50 tl
  • quote:

nerde yazıyor?kargo bedava değil galiba.

anasaydada 1-10 arası olan görsellerde yazıyor. gerçi kendi sayfasında yazmıyor, arayıp sormak lazım.

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER  vatanda nete özel 50 tl
  • ama satış sayfasında yazmıyor.diğer ürünlerin satış sayfasında belirtmişler ama bunda yazmıyor.
  • quote:

ama satış sayfasında yazmıyor.diğer ürünlerin satış sayfasında belirtmişler ama bunda yazmıyor.

Görüntüyü kayıt altına her türlü hakkınızı alırsınız ben aldım nolur nolmaz
  • edifier çok kaliteli bir ses sistemi ama bu ne kadar iyi ses verir meçhul
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

Aynı ürünü kullanmaktayım arkadaşlar. Logitech'in meşhur 2.1'ini alacaktım. 220 modeli sanırım. Onun yanında bu inanılmaz iyi ! Yani Vatan'da kıyaslama imkanımız oldu arada dağlar kadar fark var. İnanın parasının hakkını fazlasıyla verir. İnanmayanlar gidip test edebilir. 2.1 adına en iyi ürünlerden biri diyebilirim. Kalite konusunda şüpheniz olmasın 4 aydır sorun yok. Malzemesi de gayet tatmin edici.

Özellikle bass konusundan bahsedermisiniz tatmin ediyomu?

Valla beni ediyor ama sizler nasıl bir şey arıyorsunuz onu bilemiyorum hocam. Benim beğendiğim size hoş gelmeyebilir. Fiyatına göre oldukça iyi bir sistem. Kendi kulağınızla dinleyip denemenizi tavsiye ederim ben. Sonra beğenmezsiniz sorumluluk almak istemem.

• kesin alın ben çok memnunum

yani oturma odamda 37" lcd olan dreambox a taktım basslar enfes

harici hoparlör olmadan seyrettigim yıllara yazık :) bu araada ben 70 tl ye almıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminocard -- 21 Mart 2011; 21:50:03 >
  • sabah sepete atıp karar verememiştim şimdi aldım gitti ..logi 313 alacaktım ama ordada 323 mü alsam mı diye düşünürken 50 tl makul fiyat gibi geldi. ödeme aşamasında kargo ücreti eklemedi bilginize ama kargo gelince ister mi göreceğiz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuli -- 21 Mart 2011; 21:31:38 >
  • hocam tamam iyi güzel de uğraşmak istemem.3 beş kuruş için sıkıntıya giremem. :)
    quote:

quote:

ama satış sayfasında yazmıyor.diğer ürünlerin satış sayfasında belirtmişler ama bunda yazmıyor.

• quote:

hocam tamam iyi güzel de uğraşmak istemem.3 beş kuruş için sıkıntıya giremem. :)
    quote:

quote:

Kusura bakmayında herkes 3-5 kuruş için uğraşmam derse biz hep öpülen taraf oluruz.Yoksa 5-10 lira için herkes üşenir uğraşmaya ama ben üşenmem hakkım neyse bağırta bağırta alırım

• kargo bedavaysa alacağım ama kargo parası da istiyorlarsa almayacağım.alanlar kargo hakkında bilgi verebilirler mi?
  • satış sözleşmesinde şu yazıyor

75 TL ve üzeri alış verişlerinizde Ücretsiz Kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.

Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 -- 21 Mart 2011; 23:06:08 >
  • bende sipariş verdim bakalım kargo isterlerse almamayı düşünüyorum...
  • arkadaşa almıştık fena bi ürün değil ama logitechin 5+1 i var bende onun yanında sönük kalıyor baya özellikle baslarda
  • Arkadaşlar ürünün fiyatı gerçekten çok iyi bu firma sadece ses sistemleri üretiyormuş.

Ürünün bilgisayar bağlantısı nasıl tek bi giriş üzerindenmi bağlıyoruz yoksa sub ve uyduları ayrı ayrımı?
  • alanlar ellerine ulaşır ulaşmaz yorum yapsalar aslında ne güzel olur :) duruma göre eğer bitmeden yetişirsek hemen bizde damlar 1tane kaparız :) hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerymz

Arkadaşlar ürünün fiyatı gerçekten çok iyi bu firma sadece ses sistemleri üretiyormuş.

Ürünün bilgisayar bağlantısı nasıl tek bi giriş üzerindenmi bağlıyoruz yoksa sub ve uyduları ayrı ayrımı?

Ben de aynı yönde bir soru sorayım. Yukarıda verilen incelemeye baktım ama orada bahsedilmedi ve gösterilmedi.

Lcd televizyona bağlamak istiyorum ve televizyonda sadece Audio L - R çıkışları var. Bununla uyumlu mudur?
  • Arkadaşlar bende dün vatan bilgisayara gittim bu Edifier m1335 kampanyası var 27 dolar fiyatı var ama sadece internet sitesinden alabiliyorsun o fiyata. bende merak ettim sesi nasıl diye çok beğeniliyor bu ürün ama dinlemek lazım almadan önce diye gittim denedim. orda Logitech s220 modelini deneme şansımda oldu ama malesef Logitech S220 oyuncak gibi duruyor Edifier 1335 in yanında. Gerçi S220 ile kıyaslamak bile yanlış ama aslında x210 ve A300 fiyat sviyesinde ama ses seviyesi yine çok çok iyi onlara göre. gerçi x210 39 dolar bu ürün 35 dolar daha bile ucuz M1335 ama neyse 4 dolara bakmadan karşılaştıracak ürün kalmayacak yoksa :). Hiç alakası yok ürünlerin. iki ürün çok alakasız Edifier M1335 bariz bir farkla çok iyi. son ses de bile sesi bozmuyor. bence kaçırılmıyacak bir ürün. 27 dolar da inanılmaz ucuz bir fiyat bu ürün için. neden derseniz Creative 28 dolara 9 watt lık bir hoparlör satıyor. bu 30 watt ve fiyatı 27 dolar. çok mantıklı ve eksiği yok kumanda vs. ayrıca bir kablo aldığınız zaman LCD ye yada Left Right çıkış veren yani sol sağ olarak çıkış veren her sisteme bağlayabilirsiniz. içinden kablo çıkıyor mu ona bakmak lazım ama çıkmasa bile 2 liraya alınabilecek bir kablo sonuçta. bu arada 100 adet için geçerliymiş kampanya bence hemen alın ben siparişi verdim bile :). alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

• zaten böyle bişey almaya niyetim vardı yorumlar ii olunca siparişi verdim inşallah pişman olmayız 60 küsür tane kalmış bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.