Şimdi Ara

EDIFIER M1335 2+1 SPEAKER vatanda nete özel 50 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üründe kargo ücreti var galiba. anasayfada kargo ücretsiz yazısı kaldırılmış
  • dayanamadım bende verdim siparişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona
    Üründe kargo ücreti var galiba. anasayfada kargo ücretsiz yazısı kaldırılmış

Alanlar için geçerli olmaz , bundan sonra alacaklar için geçerli olur. Yani en azından doğrusu bu.
  • ben ne olur ne olmaz bir iki ihtiyacımı daha aldım nasıl olsa 75 tl ve üzeri ürünlerde kargo ücretsiz
  • Siparişiniz kampanya dönemlerinde 10 gün içinde kargoya teslim edilir ve kampanyalı siparişlerin kargo ücreti alıcı tarafından ödenir.
    Sipariş edilen ürünün ebat ve ağırlığına bağlı olarak farklılık göstermekle birlikte, ortalama kargo bedeli paket başına 10 TL’dir.

Şimdi birde kargomu vercez !!! sonradan gördüm bunu,pişman oldum sipariş verdiğime. yarım saat kadar önce vermiştim siparişi.
  • İptal etsek mi acaba???
  • İptal ettirdim.Aynı şekilde avcılardan gidip alsamda 62 tl ye geliyor 12 taksitle..Kargonun stresini çekmeye gerek yok..
  • iptal edip etmeme arasında kaldım bende
    10 lira kargo parası, birde 10 gün tedarik.ne anladımki ben bu fırsattan
  • 10 yazıyor ama 10 gelmiyor genelde.

vatan şu kargo işini sabite bağlasa da böyle şeyler düşünmeden alışveriş yapabilsek...
  • peki 75 tl ve uzeri alıs verişlerde de bu durum geçerli mi? Yine mi kargo ücreti odeyecegiz? Eğer boyleyse ben de iptal ettireyim. Ayrica iptal için mesaj mı atıyoruz siteye? Hemen iade ediytorlar mi?
  • ben sipariş takibine baktım da kargoya verilmiş bile. yani tedarik diyen arkadaşlar için de aynı şey geçerli olabilir.
  • ankaradn alacak arkadaş varsa ortak alalım.ben ona teslim ederim =)))
  • Benimki de kargoya verilmiş. İşlemler hızlı gerçekleşti.
  • hayır 10 tl sinde değilim. Önce kargo ücreti yok diyip sonra var demeleri sinir bozucu.
  • kargo takibi yapabiliyosanız ups'i arayın, kaç para ödicem deyin kapıda süppriz yaşamazsınız en azından :)
  • bende bugün aldım öğle saatlerinde bonus kartla 5 taksite 54 tl kdv vs toplam ama kargo işi canımı sıktı 10tl de kargo olacak heralde 64 tl gibi bir fiyata gelmiş oluyor ve anasayfadaki reklamından ücretsiz kargoyu kaldırmışlar alan arkadaşlar varsa kargo ve ses kalitesi hakkında yorum yaparsa makbule geçer takip ediyoruz ve üründe son 11 tane kaldı
  • kargo ücreti 5 tlyi geçmese iyi olur.
  • yemişim kargosunu ya ben sabah 8:30 civarında aldım ücretsiz kargo yazıyordu ürün kargoyada verilmiş 1 lira bile kargo parası isterlerse aynen iade ederim vatan yaptığı terbiyesizlikle kalır
  • Aynı modelden kullandım Kesinlikle fiyatına göre güzel cihaz , alanlar memnun kalacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.