Şimdi Ara

3. Kez Aldatıldım edit: nasıl öğrendim ekledim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crystal Castles.

Nasıl sakin kalabiliyorsun ben çıldırırdım herhalde ama doğru olan sakin kalmak.

İçimde fırtınalar kopuyo aslında da napıcan ki kardeşim. Şu gelen yorumlara bak bi kimse seni anlamaz da duymaz da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm kardeşimde kendini üzme desem neye yarar?Neler hissetiğini az çok anlıyorum ama zamanla her şey geçicek,gerçekten
  • Gecmisler olsun kardes valla bünyen nasil kaldirir olmus bu durumu. Kusura bakma da sana gelen kizlarin huyu suyu bozukmus. Birde bu zamanda bile kizlar bu hale geldiyse.

• Bu durumda iyi bir cila al

Boynuzları cilalarsın

• abi boşver kimseye önyargılı bakma pot aldatıcı falan, 3 kızda kendi teklif etti deyince durdum ben hep düşünüyorum bu tip şeyleri teklif eden kızlara olumsuz bakardım hep yani bugün sana teklif eden yarın başkasına diye bakardım, sen teklif et bi sonraki ilişkinde hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: B.E.F

Sen bunlari nasil ogrendin peki

İlk mesaja ekledim

• Güvenileceği kalmadı şu zamanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatör şifresi falan nasıl alınıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vakitsiz Öten Horoz

Operatör şifresi falan nasıl alınıyor ?

Operatörün sitesine gir. Orada giriş yapma yeri vardır orada şifrenizi almak için S yazıp şuna gönder tarzında bilgi vardır. Gönderdikten sonrs bir şifre geliyor ve numara ile şifreyi yazınca giriş yapıyosun

Öneri: şifreyi kıza aldırırken "sana özel olan paketlere bakıcam, ücretsiz aramızda sınırsız konuşma yapıcam, bedava sms internet falan oluyo ona bakıcam "tarzında şeyler söyle.

Baktın bir şey yoksa alınmıyomuş vb. şeyler söyleyip geçiştirirsin.

•  3. Kez Aldatıldım edit: nasıl öğrendim ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0YAN -- 15 Temmuz 2015; 2:55:59 >
  • Forum sayesinde gittikçe soğuyorum insanlardan, sağ olun
  • okuyunca üzüldüm gerçekten zor bir durum geçmiş olsun da benim merak ettiğim takıldığınız kızlar oynak tipli miydi ? doğru düzgün bir insan böyle bir şey yapmaz ki zaten...vay be demek ki kimseye güven olmayacak kolay kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ısm@ılcngkc

okuyunca üzüldüm gerçekten zor bir durum geçmiş olsun da benim merak ettiğim takıldığınız kızlar oynak tipli miydi ? doğru düzgün bir insan böyle bir şey yapmaz ki zaten...vay be demek ki kimseye güven olmayacak kolay kolay

Çok oynak sayılmaz ama gırgırcı bir tipdi. Fazla dışarı çıkmazdı. Sinsilik vardı

• Kimse de soğuk su atmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader doğru söylüyosan sende aşk meş işlerini bırakmanı tavsiye ederim.sende eski sevgililerine yönelip yapabilirsin.tabi eğer düzen böyle işleme başladıysa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

birader doğru söylüyosan sende aşk meş işlerini bırakmanı tavsiye ederim.sende eski sevgililerine yönelip yapabilirsin.tabi eğer düzen böyle işleme başladıysa.

Diyorum ya dostum ben bıraktım dedim onar beni buldu ister istemez kaptırdık kendimizi

• Eski sevgiline özledim yaz YOLO

• çirkinsen, sıkıcıysan, eğlendirmeyi bilmezsen aldatılırsın, aldatılmayı hak edersin. net

daha önce 2'si yabancı uyruklu 9 tane sevgilim oldu hiç birinde aldatılmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 15 Temmuz 2015; 4:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

çirkinsen, sıkıcıysan, eğlendirmeyi bilmezsen aldatılırsın, aldatılmayı hak edersin. net

Nerden biliyorsun aldatılmadığını ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

çirkinsen, sıkıcıysan, eğlendirmeyi bilmezsen aldatılırsın, aldatılmayı hak edersin. net

Yakın arkadaşlarımın

Oğlum gidiyon birilerine bağlı kalıyosun sende ki tip bende olsa neler yaparım

Demişliği vardır.

Ayrıca bu kızdan bahsedeyim
    Sabaha kadar konuşmak isterdi ve telefonu kapattıramazdım, kapatalım dediğimde hemen darılırdı, kapatmamak için çaba harcardı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.