Şimdi Ara

3. Kez Aldatıldım edit: nasıl öğrendim ekledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3. Sevgilim tarafından aldatıldım. Ramazanda bile aldatıldım ya artık tüm aldatılmalara karşı hazırım.

Olay şu
    Eski sevgilisi şehir dışından gelmiş buna görüşmek istiyorum demiş bu da kabul etmiş (benim haberim yok). Kaç gün görüştüler bilmiyorum ama eve götürmüş beyfendi bunu bi güzel tadına bakmış.

İşin enteresan tarafı aldatıldığım 3 kız da kendileri sevgili olmak istedi.

İlişkinin 8. Ayındaydık illa ki bi bağlanma alışma oldu.

Bir de kolaçan edince yok sen bana güvenmiyo musun hangi gözle bakıyosun çok üzülüyorum deme huyları yok mu.

Artık her kıza potansiyel aldatıcı gözüyle bakıyorum. Hayır madem böyle bir insansın ilk başta söyle kişiliğini bizde yolumuza bakalım.

-------------

Edit: Bir arkadaş napıyosan söyle biz yapmayalım dedi ve açıklıyorum

Beyler ben çok kısıtlayan ve bazı şeyleri engelleyen biriyim. Mesela başka erkekle mesajlaşamazsın, instagramına, twittera karışma, giyimine karışma.

İlk başta renginizi belli ederseniz kızlar ona göre gardını alıyo ve herşeyi saklı gizli yapıyolar. Sizde neyin ne olduğunu göremiyorsunuz.

Size önerim ilişkinin ilk safhalarında rahatmış gibi davranın ve kızın yüzünü, ne olduğunu görün ondan sonra yolunuza bakın.

Bir de çirkef kızlardan uzak durun siz haklıyken bile sizi haksız çıkarır

---------
    Edit 2

Nasıl öğrendim

Son zamanlarda telefona bakmamalar hep uyuyorum, uyucam vb bahaneler sonucu şüphelenmeye başladım.

Whatsapp konuşma ekranı capsi istedim temizledim gibi bahaneler söyledi.

En son olarak operatörün şifresini aldım ve web sayfasından görüştüğü numaraları yazdım bi kenara. Bi numarayı çaldırmış baya (onu arayanlar gözükmüyo sadece onun mesaj attığı ve aradıkları gözüküyo)

Numarayı yanlış aramış gibi aradım bi oğlan çıktı.

Kızı tehdit ederekten konuşturdum ilk başta arkadaşım ayağına yattı.

Çocugu aradım sordum çocuk paşa paşa anlattı (benim senle konuştuğundan haberim yoktu dedi) sonra kıza söyledim bunlar oldu herşeyden haberim var diye telefonu kapadı. Mesaj attım doğruysa evet de bir daha rahatsız etmicem diye evet özür dilerim diye mesaj attı.

Edit 3:
    Operatörden şifre nasıl alınır?

Operatörün sitesine gir. Orada giriş yapma yeri vardır orada şifrenizi almak için S yazıp şuna gönder tarzında bilgi vardır. Gönderdikten sonrsa bir şifre geliyor ve numara ile şifreyi yazınca giriş yapıyosun

Öneri: şifreyi kıza aldırırken "sana özel olan paketlere bakıcam, ücretsiz aramızda sınırsız konuşma yapıcam, bedava sms internet falan oluyo ona bakıcam "tarzında şeyler söyle.

Baktın bir şey yoksa alınmıyomuş vb. şeyler söyleyip geçiştirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forfreal -- 15 Temmuz 2015; 4:15:29 >

• kardeşim kızların alayı kolpa itibar etmeyin saygı göstermeyin her ortamda ezin taciz edin
  • Csb

Gelsin artılar :)
  • yürüyen kızlardan korkacaksın zaten sadece sana yürümüyorlar
  • Ne demişler kardeşşş

Seveni s...ler, s....ni severler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

yürüyen kızlardan korkacaksın zaten sadece sana yürümüyorlar

Bende hiç yürümedim değil ama o da istekliydi
  • La ne yapıyorsan nasıl davranıyorsan söyle de onları yapmayalım, adam istikrar abidesi
  • Sen de bak tadına koy postayı
  • Adam yemeği yemiş sen de dibini sıyır bari
  • Kardeşim california mı burası, latin dizileri mi, nasıl insanlar var çevrenizde. İnsan hayret ediyor.
  • nothingeverything kullanıcısına yanıt
    Sen de kekonun tekisindir kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

Adam yemeği yemiş sen de dibini sıyır bari

Of dayı bu biraz ağır oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kardeşim california mı burası, latin dizileri mi, nasıl insanlar var çevrenizde. İnsan hayret ediyor.

Harbiden ne böyle sizin mahalle tren mi yapıyor ne bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Sen de kekonun tekisindir kesin.

ne alakası var :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kardeşim california mı burası, latin dizileri mi, nasıl insanlar var çevrenizde. İnsan hayret ediyor.

Harbiden ne böyle sizin mahalle tren mi yapıyor ne bu.

Alıntıları Göster
    Nasıl sakin kalabiliyorsun ben çıldırırdım herhalde ama doğru olan sakin kalmak.
  • Sen bunlari nasil ogrendin peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

La ne yapıyorsan nasıl davranıyorsan söyle de onları yapmayalım, adam istikrar abidesi

İlk mesajda açıkladım üstadım siz düşmeyin
  • Boynuzlar baş kaldırmış :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendege

Boynuzlar baş kaldırmış :D
    her konuştuğunuzla çıkıyonuz mu birader reddetme diye bişi yok mu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles.

Nasıl sakin kalabiliyorsun ben çıldırırdım herhalde ama doğru olan sakin kalmak.

Alıntıları Göster
    çocukla yat
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.