İkinci gelişinde anlam verememiştim, bu gelişmeyle benim beyin yandı beyler. Neye yarıyor birinciden sonrası, bilgisi olan var mı?
seni gören kör oluyor anlamına geliyor
no ss no güven.
quote:
Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR
AHAHHAHHAHAHA BU ÇOK KOMİKTİ DOSTUM .d.d.d .d .d .d :D:D:D :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR
sen dünyanın en iyi 6.sısın kör olmazsın
quote:
Orijinalden alıntı: fablable
İkinci gelişinde anlam verememiştim, bu gelişmeyle benim beyin yandı beyler. Neye yarıyor birinciden sonrası, bilgisi olan var mı?
hiçbir işe yaramıyor bnada geldi 3 ü çoktan sadce en son gelen kurdele gorunuyor. hem honor pek bişi ifade etmiyor sonuçta herkese veriyorlar nice nooblar gorursun kurdele almış olan. aslında honor puanını sadce ranked oyunlarda verebileceksin alabileceksin işte ozaman bir anlamı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: jasc1453
quote:
Orijinalden alıntı: fablable
hiçbir işe yaramıyor bnada geldi 3 ü çoktan sadce en son gelen kurdele gorunuyor. hem honor pek bişi ifade etmiyor sonuçta herkese veriyorlar nice nooblar gorursun kurdele almış olan. aslında honor puanını sadce ranked oyunlarda verebileceksin alabileceksin işte ozaman bir anlamı olur.
adam haklı
adam 3. yü alsın ben halen elizabeth
ben de yeşil aldım sonra mavi tekrar yeşil^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme