|
Pokemon'un ana karakteri Ash Kethcum, 25 yıl sonra nihayet şampiyon oldu

-
-
25 yıl geçti sakalı çıkmadı.
-
Bir gram yaşlanmadı bile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vaaay son sezonu izleyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi eve döner bu. Profesör Oak ayvayı yedi.
-
Kanto'dan başlayalım o zaman tekrar izlemeye.
-
Hala 10 yaşında... :')
-
ölmedi mi la bu
-
her sezon yeni pokemon ekliyorlar, ash ketçap da hepsini yakalamaktan haliyle vazgeçti heralde
-
Ash Orange League , Battle Frontier ve Alola'da şampiyon olmuştu ama bu farklı . Diğerleri yerel liglerdi . Burada dünya şampiyonu oldu . Yani pokemon ustası olma hayalini sonunda gerçekleştirdi . Bakalım seri nasıl devam edecek . Ash'in hikayesini bitireceklerse üzülürüm . Bunca yıldır güncel takip ediyorum .
-
Darısı Luffy'nin başına. 25 senedir korsan kralı olmasını bekliyoruz. Tabi 25 senede anca 2 sene ilerledi hikaye.
-
Hiç bir şey ilk serinin tadını vermiyor. Bazen açıp izlerim hey gidi günler. Oğlum biraz daha büyür de arabalardan sıkılırsa onunla beraber izleyeceğiz
-
Ash 25 yılda hiç büyümemiş tamam ama o evrende ne kadar zaman geçti acaba :"
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Misty ile evlendi mi asıl onu merak ediyorum
-
Rezil bir karşılaşma oldu. Bizim pikaçu resmen mistik pokemonları saymazsan en güçlü pokemon oldu. En sonraki kafa atma sahnesinde bütün anime tarihindeki en saçma galibiyeti aldı. Bende luffy'ye kızıyordum kaido'yu nasıl yener diye...
-
finally
-
Helal be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlar hâlâ yürüyor mu ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akasha_Ether -- 13 Kasım 2022; 11:18:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eskiden güzeldi. Şöyle bir yeni pokemonlara bakayım dedim. Yeni pokemonlar çok cacık geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah korusun, bırak luffy savaşsın 😂 benim tek korkum, onu seslendiren kadının ölmesi. Luffy’e başka ses gitmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
25 yıl geçti sakalı çıkmadı.
|
Hala 10 yaşında... :')
|
Darısı Luffy'nin başına. 25 senedir korsan kralı olmasını bekliyoruz. Tabi 25 senede anca 2 sene ilerledi hikaye.
|
Eskiden güzeldi. Şöyle bir yeni pokemonlara bakayım dedim. Yeni pokemonlar çok cacık geldi bana. |
Hiç bir şey ilk serinin tadını vermiyor. Bazen açıp izlerim hey gidi günler. Oğlum biraz daha büyür de arabalardan sıkılırsa onunla beraber izleyeceğiz |
Misty ile evlendi mi asıl onu merak ediyorum |
Ash Orange League , Battle Frontier ve Alola'da şampiyon olmuştu ama bu farklı . Diğerleri yerel liglerdi . Burada dünya şampiyonu oldu . Yani pokemon ustası olma hayalini sonunda gerçekleştirdi . Bakalım seri nasıl devam edecek . Ash'in hikayesini bitireceklerse üzülürüm . Bunca yıldır güncel takip ediyorum .
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X