Şimdi Ara

3 Kg Gemlik Zeytini + 2 Lt Sızma Zeytinyağı 95 TL Kargo Ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
9
Favori
7.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tadina bakmadan nasil aliyorsunuz arkadaslar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kargo çabuk geldi. Perşembe günü gelmesine rağmen bu sabah deneyebildik.

Denemek için önce tenekeyi açmamız gerekiyordu. Zeytin tenekesinin kapağını açayım derken kapak patlayarak fırladı. Önce alnıma sonra mutfak tavanına çarpıp yan odaya kadar gitti. Mutfakta eşim ve çocuğumda vardı. Allah'tan birşey olmadı ama tehlikeli bir durum ve sebebi neyse çözülmeli yada zeytini gönderirken bir ikaz yazısı gondermelisiniz.

Neyse zeytine gelelim. Zeytin denildiği gibi etli ve küçük çekirdekli. Lezzeti bana güzel geldi ama eşim biraz acılık olduğunu söyledi. Tuz oranı normal, lezzeti iyi.

Ancak diğer zeytinlerde ağızda kayganlık hissi olurken bu zeytinde pütürlü gibi bir his bırakıyor ağızda.

Yaşanılan olumsuzlara rağmen genel anlamda memnun kaldık diyebilirim.

• Kargom geldi. Siparişi verdiğim günün ertesinde elime ulaştı.
    İşyernde tadına bakmak isteyen arkadaşlar oldu. Açtık, denedik, herkes beğendi.
    Kalite geçen sefer aldığım zeytinin aynısı.
    Etli, küçük çekirdekli, tadı tuzu yerinde.
    Bu fiyata süper ürün. Gözü kapalı tavsiye ederim.

Ps. Ben de yukarıdaki arkadaş gibi kapak patlatanlar kulübündenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 22 Temmuz 2017; 11:54:34 >
  • Gittigidiyor yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende denemek istiyorum ama tadına bakmadan 5 kg almak da riski olacak. keşke 1 kg lık lar da ücretsiz kargo olsa en azından. deneyebilsek.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Arkadaş yıllardır forumda satış yapıyor. Ara sıra sıkıntılar olmuyor değil ama ürünleri konusunda bir sıkıntı yok. Özellikle zeytinleri güzel oluyor.

• mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    Efendim ürün afiyet olsun çok şükür ciddi bir yaralanma olmamış bunun sebebi ürün yaz aylarında hava yapıyor, bunun kesinlikle tedbirini almak zorundayız, tekrar kusura bakmayın :(
  • Şimdi sipariş geçtim mega zeytinde 3+2 kilo.Umarım beğenirim .Teşekkürler
  • Zeytin, zeytinyağının fiyatını geçecek herhal

• Merhabalar;
    Ürünü sipariş vermek için N11 "Kullanım Sözleşmesi"'ni okudum. Bu şartlar ile üyelik yapmak/sipariş vermek istemedim.
    Sözleşmeden bir kaç satır.
    "Üye, Hizmetler'den faydalanarak ve/veya bir hesap oluşturarak Gizlilik Politikası'nda belirlendiği şekilde kişisel verilerinin toplanmasına, kullanılmasına, aktarılmasına ve diğer şekillerde işlenmesine açık bir şekilde ve özgür iradesiyle rıza göstermektedir."

"Üye’ye özel reklam, satış, pazarlama, anket, benzer amaçlı her türlü elektronik iletişim, profilleme, istatistiksel çalışmalar yapılması amacıyla DP ya da iş ortakları tarafından Gizlilik Politikası'na uygun olarak toplanır, saklanır, işlenir, kullanılır ve akdi ilişkilerimize istinaden 3. Kişiler ile paylaşılabilir.

"Üye, kişisel verilerinin bilgilerinin DP tarafından bu şekilde kullanımına ve saklanmasına rıza gösterdiğini kabul ve beyan eder."

Sizden ricam ürünlerinizi başka alternatif kanalları (gittigidiyor, e-ptt) da kullanmanız.

Eğer böyle bir imkanınız olur yada özelden havale ile sipariş verebilirsem ürününüzü almak isterim.
    Kolay gelsin bereket dilerim.

• Yorumlar neticesinde bende verdim siparişi. Ailecek zeytini çok severiz. Umarım bunu da severiz.

Sipariş Tarihi : 25/07/2017

Sipariş Kodu : 204932495696

Ek : Yurtiçi kargo maalesef sorunlu burada. Bir ara çocuğun mamasını patlatmışlardı. Umarım bunda böyle birşey yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 25 Temmuz 2017; 0:11:43 >
  • Arkadaşlar genellikle marmarabirlikten başka zeytin almıyorum. Marmabirlik xl mega en büyük olan ve çekirdeği en küçük olan zeytini tüketiyoruz. 201-230 dane. İki zeytini karsilastirabilecek var mı? Zeytinde yeniliklere çok açık değilim 5 kiloya cesaret edemedim.

• Hal den bu fiyata en iri boyu zeytini tadarak aldım, sıcak bir yanı yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekarataş

O kadar olumlu yorumdamı güven vermedi

bana da güven vermedi o kadar yorum var tuzu nasıl diye bir yorum yok

istediğim özellikler

1 - Çok çok az tuzlu olması (Az tuzlu deyip tuzlu zeytin satan çok %90)
    2 - Zeytinin çekirdeğinin kahverengi
    3 - Zeytinin koyu kahverengi olması
    4 - Zeytin iri olacak
    5 - Zeytin teneke içinde olacak (plastik kavanozda zeytin bozuluyor)

bu özellikleri sağlıyorsa çok iyi fiyat

özgün 2 kg teneke zeytin bitsin bu fiyata denemek için alırım 1-2 haftada biter (2-3 yıldır hep aynı ürünü kullanırım)

her zaman söylerim tuzsuz zeytin daha çok yenir 2kg tuzsuz zeytin 1-2 haftada biter tuzu artarsa 2-3 ayda zor biter kötü zeytinde 5 ayda bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 25 Temmuz 2017; 2:22:58 >

• Mega 231-260 oluyorsa BİM'de 900 gr. satılan 201 kalibreli olan ne oluyor ki acaba
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Efendim tuz konusunda bişey diyemem zeytin için yazdığınız diğer özelliklere sahip ama tuz damak tadıyla alakalı bence. sonuçta bu zeytin kaya tuzuyla fermante ediliyor hepten tuzsuz olursa ondanda şüphelenin
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    bu mega olayına fazla takılmamak lazım benim 231 dane zeytinime ben MEGA diyorum başkası Jumbo der başkası Zümrüt der firmaya bağlı yani ortada bir standart yok, selamlar.
  • husam00 kullanıcısına yanıt
    efendim dilerseniz PM Den irtibata geçelim ve havale ödemeleri olarak ürünü gönderelim, adres vermeniz yeterli, selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: emrekarataş

O kadar olumlu yorumdamı güven vermedi

bana da güven vermedi o kadar yorum var tuzu nasıl diye bir yorum yok

istediğim özellikler

1 - Çok çok az tuzlu olması (Az tuzlu deyip tuzlu zeytin satan çok %90)
    2 - Zeytinin çekirdeğinin kahverengi
    3 - Zeytinin koyu kahverengi olması
    4 - Zeytin iri olacak
    5 - Zeytin teneke içinde olacak (plastik kavanozda zeytin bozuluyor)

bu özellikleri sağlıyorsa çok iyi fiyat

özgün 2 kg teneke zeytin bitsin bu fiyata denemek için alırım 1-2 haftada biter (2-3 yıldır hep aynı ürünü kullanırım)

her zaman söylerim tuzsuz zeytin daha çok yenir 2kg tuzsuz zeytin 1-2 haftada biter tuzu artarsa 2-3 ayda zor biter kötü zeytinde 5 ayda bitmez

ben senelerdir marmarabirlik az tuzlu hususi alıyordum ama son aldığım iki teneke çok kötü çıktı. bu nedenle denemek istedim bende.

• man utd kullanıcısına yanıt
    e herkes gelsin halden alsın o zaman bizde kargo komisyon fatura filan uğraşmayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.