Şimdi Ara

3 Kg Gemlik Zeytini + 2 Lt Sızma Zeytinyağı 95 TL Kargo Ücretsiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
9
Favori
7.564
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakup Tanrıverdi

Verdik siparısı umarım begenenlerden oluruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekarataş

e herkes gelsin halden alsın o zaman bizde kargo komisyon fatura filan uğraşmayalım

;Kendi siteniz açıp n11 komisyonundan kurutulup 13-14 liraya sataman mı kilosunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

e herkes gelsin halden alsın o zaman bizde kargo komisyon fatura filan uğraşmayalım

;Kendi siteniz açıp n11 komisyonundan kurutulup 13-14 liraya sataman mı kilosunu ?

havale ile alımda indirim yapılabilir mesela. zaten süpermarket alışverişi olduğu için taksit yapılamıyor. bu nedenle havale tercihini çok kişi kullanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti gidiyorda ilaniniz var mi?

• xweser X kullanıcısına yanıt
    senin yediğin marmarabirlik zeytin değil ki

çekirdeği siyah
    kendisi siyah
    az tuzlu deyip tuzlu satan firma
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Site açmakda son derece maliyetli ha komisyon vermişin ha site açmışsın. iyzico da kredi kartı için %3 komisyon alıyor.
  • Arkadaşlar kimsenin yediği ürüne karışamam ama marmarabirlik ürünlerinin yalnız %10 unu bu bölgeden alıyor. üretimlerini filan söylemiyorum bile büyük markaların hiç biri havuzda 7-10 ay ürünü bekletmiyor malesef
  • soylu55 kullanıcısına yanıt
    Malesef gittigidiyorda dükkanımız yok
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    o zeytinin kg mı 24 tl olması lazım yanlışınız olmasın. ben ürünlerimin marmarabirlikten iyi olduğunu söyliyemem bu müşterilerin takdiri.

birde ben kargo ile gönderilen ürünlerin en az 5 kg olması tarafındayım çünkü 1 kg için verilen kargo ücretine yazık kimin verdiği önemli değil bu ücreti. müşterilerim şimdiye kadar %90 memnun kaldı marketten bile alınan ürün memnuniyetinden fazla bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kml_77

quote:

Bence isabetli bir karar olur :) Cunku sizin zeytinin ayarinda zeytin olduğunu düşündüğüm marmarabirlik hiper zeytinin kilosu 15-16 civarinda kargoyla da ugrasmiyorsun. Markete gidince sepete attin oldu bitti :)
    goo.gl
    Yeniden Yönlendirme Bildirimi
    https://goo.gl/images/7MsutK

Bu algiyi degistirmek icin en azindan deneme amacli kargo dahil 22 liraya filan 1 kilo secenegi eklemeniz lazim. Marmarabirlikten daha iyiyse bu sayede yuzlerce yeni musteriye ulaşma imkaniniz olur...

hiperi 15-16 ya nereden alıyorsunuz?

• n11 sipariş numaram : 203693895690 Merhabalar emre hocam kaç aydır zeytinlerinin tadından ve kalitesinden bahsediliyor forumda.En son bende dayanamayıp siparişimi verdim..Gemlikten Mudanyaya benim gibi sipariş veren başka varmı bilmiyorum tabi:) Bugün kargoya yetiştirebilirsen çok makbule geçer.hayırlı işler dilerim..
  • quote:

Fotograf paylaştım hocam yerel marketten.

Hocam bu zeytinin canlı fotosunu da atarsan bi görelim bakalım nasılmış ? :) tuz oranı ve lezzeti nasıldır bu hiper'in ? başka nerelerde bulabiliriz bu fiyata acaba ?
  • quote:

Fotograf paylaştım hocam yerel marketten.

Fiyatı çok çok iyi gerçekten. Bu fiyata bulmak imkansız. Size iyi denk gelmiş.

• Ben zeytini seviyorum ama tek başına yaşayan bir öğrenciyim, 5 kilo zeytin bana 6 aydan fazla gider. Ürünlerin muhafazası nasıl yapılıyor?

• Arkadaşlar kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum, ürünün fiyatını eski fiyatına getimeyip yine indirimli 100 tl bıraktım, bence yine iyi bir fiyat diğer 2 kampanyamız devam ediyor onları tercih edebilirsiniz.

Ürün alan arkadaşlardan n11 de ve burada yorumlarını bekliyorum en büyük kazancımız sizin değerli yorumlarınız.

bugün siparişi kargoya verilen arkadaşlarımız; hepinize şimdiden afiyet olsun
  • quote:

Arkadaşlar kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum, ürünün fiyatını eski fiyatına getimeyip yine indirimli 100 tl bıraktım, bence yine iyi bir fiyat diğer 2 kampanyamız devam ediyor onları tercih edebilirsiniz.

Ürün alan arkadaşlardan n11 de ve burada yorumlarını bekliyorum en büyük kazancımız sizin değerli yorumlarınız.

bugün siparişi kargoya verilen arkadaşlarımız; hepinize şimdiden afiyet olsun

Kargoya vermişsiniz. Yarın elimde olur. Hem n11 e hem de buraya yorum bırakırım.

• emrekarataş E kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsat sunamıyorsan uğraşma evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

senin yediğin marmarabirlik zeytin değil ki

çekirdeği siyah
    kendisi siyah
    az tuzlu deyip tuzlu satan firma

Basıyorlar kalsiyum klorürü oluyor bize zeytin.
  • Sizin üreteminiz zeytinler hangi köyden geliyor? Hemşeri çıkarız belki merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Ben zeytini seviyorum ama tek başına yaşayan bir öğrenciyim, 5 kilo zeytin bana 6 aydan fazla gider. Ürünlerin muhafazası nasıl yapılıyor?

Bizimkiler şöyle yapıyor;
    Temiz bir pet şişenin içine (genelde 1.5 litre veya 5 litre) zeytinleri koyuyorlar. Üzerlerine de 1-2 yemek kaşığı ayçiçek yağı ekliyorlar. İlk 10 gün sanırım her gün karıştırıyorlar pet şişeleri. Sonra da ayda bir falan yapıyorlar bu işlemi. (Yağ yayılsın diye) Ve tezgah altında saklıyorlar. Böylece bir sonraki hasata kadar idare ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.