kargo sorun olacaksa, sadece istanbul içi için grup oluştursanız?
evet istanbul ici istiyorsanız o zaman gurubu istanbuldan toparlarız ben istanbuldayım ve 3 tane istiyorum ne gerekirsa soyleyin onu yapalım
mandayuvası güzel bi harekat başlatmışsın ama liderligi finalleri olmayan biri yapsa da ist harici olanlar ( yani bizler ) de faydalansak.. Ist için ayrı, ist harici şehirler için ayrı parti açmanın luzumu yok sonucta..
arkadaslar daha once de belirttigim gibi baska sehirler karisti ise bu isten vazgecti. isteyen tekrar devam ettirebilir kaldigi yerden. ben elimi etegimi cektim su an. sorunsuz bir sekilde kartlari getirebilmenizi temenni etmekten baska yapabilecegim birsey yok.
ya arkadaşlar karışsın genellikle istnbul yararlaniı bi arkdaşımız getitsin bi arkdaşımız kargo işlemlerini yapsın lütfen tekrardan başlatalım bunu
arkdşlar istanbulda kargo olayında yardımcı olabilirm!!!!!!!!
kingsimle bağlantıya geçip siparişler nsl halledilecek o önmli
Arkadaşlar, kargo nun herhangi bir orunu yok, yurt içi olsun, ist içi olsun bir problem oluşturmaz, tedarik işlemini siz yapın kargolama organizasyonunuda ben takip ederim
kingsim getirtmek için bir hareketi olan var mı...benim 4 adete ihtiyacım var..
Arkadaşlar beni de listeye ekleyin 1 adet.
ARkadaşlar kıngsim nerdir?
ya hele bi getirtebilecek bi ark bulalım liste oluşturmak kolay.. 1. ve 2. kingsim harekatından yardımcı olabilecek biri yok mu
arkadaşlar benide mutlaka yazın listeye 1 adet bende alıcam
Bi arkadaşımız heralde bize yardım edecek fakat önce bi tam sayı belirlememiz lazım.. Ciddi alıcı olanlar kaç tane alacaklarını buraya tekrardan bildirebilrimi?
Arkdşlar ben kesin alıyorum 3 tane beni ekleyebilirsiniz
bir tane de ben alıyorum, birazdan size pm olarak da yolluyorum ismimi kesin alıyorum diye. Kargo olayını da ayarlayabilicek biri olursa çok daha iyi olur.
bitane de ben alcam ama dediğim gibi sayımızın biraz çok olması lazım 5 oldu yokmu arttıraaaaan!!
beyler bende 1 adet alıcam mutlaka ekleyelim benide
arkadaşlar bi kere siparişini veren bidaha yazmazsa karışıklık olmaması açısından iyi olur hala 5 adetimiz war.. TAZE BUNLAR!! yokmu arttıran
quote:
Orjinalden alıntı: tsummak
arkadaşlar bi kere siparişini veren bidaha yazmazsa karışıklık olmaması açısından iyi olur hala 5 adetimiz war.. TAZE BUNLAR!! yokmu arttıran
pardon hocam tekrardan yazalım dediği için yazdım :)
4 tane de ben istiyorum, lutfen listeye alin. Bu arada kimden ve nereden siparis edilecek???