Şimdi Ara

3. kingsim harekati (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesin olarak yöneticek biri var mı şuanda para transfer işi dahil?
  • toplam 9 oldu arkdşlar

sertach_khan 3
    marslan91 1
    haks446 1
    Iphonist 4

Arkdşlar liste şimdilik bu bunu güncelleyerek gidelim daha kolay olur sanırım

bi listemizi hazırlayalım sipariş ve para işini bi şekilde muhakkak hallederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 3 Ocak 2008; 21:28:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertach_khan

toplam 9 oldu arkdşlar

sertach_khan 3
    marslan91 1
    haks446 1
    Iphonist 4

Arkdşlar liste şimdilik bu bunu güncelleyerek gidelim daha kolay olur sanırım

biz el attık işe başladık bizi unuttun be hocam
  • :D abi kusuruma bakma ya ayıpsın seni başa yaziiim adetini sen kondur

tsummak
    sertach_khan 3
    marslan91 1
    haks446 1
    Iphonist 4
  • ben 5 adet istiyorum.
    lütfen beni de yazın
  • 1 tanede ben istiyorum arkadaşlar eklerseniz benide sevinirim
  • Hayda bre 16 oldu yılmak yok dewam!!

tsummak 1
    sertach_khan 3
    marslan91 1
    haks446 1
    Iphonist 4
    mtnozn 1
    legeandra 5
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

Hayda bre 16 oldu yılmak yok dewam!!

tsummak 1
    sertach_khan 3
    marslan91 1
    haks446 1
    Iphonist 4
    mtnozn 1
    legeandra 5

tamamdır kısa sürede siparişi çekeriz arkadaşlar ben yarın işte olucağıman forum sitesine pek giremeyeebilirim ama elimden gelidğince takip edicem sakın listeden çıkartmayın
    banka hesap bilgilerini ve ne kadar yatırıcaz ne yapıcaz hangi hesaba yatırıcaz bi bilgi verirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: haks446

quote:

Orjinalden alıntı: tsummak

Hayda bre 16 oldu yılmak yok dewam!!

tsummak 1
    sertach_khan 3
    marslan91 1
    haks446 1
    Iphonist 4
    mtnozn 1
    legeandra 5

tamamdır kısa sürede siparişi çekeriz arkadaşlar ben yarın işte olucağıman forum sitesine pek giremeyeebilirim ama elimden gelidğince takip edicem sakın listeden çıkartmayın
    banka hesap bilgilerini ve ne kadar yatırıcaz ne yapıcaz hangi hesaba yatırıcaz bi bilgi verirseniz çok sevinirim

konu 1 gecedir gündemde 1-2 gün daha bekleyelim, herkez haberdar olsun; o zaman harekete geçeriz bi terslik olmazsa..
  • Arkdşlar yanlız hafta sonu girerse araya günden yeriz banka işlemleriydi şuydu buydu onuda unutmayalım bende anca yarın akşam burda olabilirm
  • ağalar bende alıcam bi tane ... nasıl ve ne zaman derseniz ok..
  • tsummak kardeşe de söylediğim gibi, cumartesi yeni bir parti kingsim siparişi veriyorum, yani yarın cuma günü içinde kart başına 75 ytl yatıranlarınkini de siparişe ekleyeceğim, lütfen aşağıdaki açıklamaları okuyunuz ve sadece parayı yatırdıysanız pm atınız, gerçek isim ve soyadınızı ve hatta adresinizi de dahil ediniz, kartlar geldiğinde adresinize kargo edilecektir.

1- 1 adet kingsim = 75 ytl

2- evet çalışıyor, memnun bir şekilde kullanıyoruz

3-alternatifi stealthsimdir, onun fiyatı da 130 ytl civarında olması lazım. o kartı almak için ilgili foruma bakınız

4-hesap detayları:

5-lütfen söylediklerim dışında farklı tekliflerle gelmeyiniz, cumartesi sabahı, bankaya kimin, kaç kart için parası gelmişse, o sayıda kart getirelecek ve sahiplerine teslim edilecektir.

6-ya neden 55 değil 75 ytl?? zaten ilk kingsimi burada getirip organize eden benim, kar amaçlı yapmadık 55 ytl aldık, şu anda çevremdeki arkadaşlarıma ve akrabalarıma getiriyorum, devamlı pm'den veya msn'den gelip soruluyor, miktar çoğaldıkça yatıracağım para da çoğalıyor, 20 ylt fazla ödemek istiyorsanız alın, istemiyorsanız kendiniz getirin daha ucuza gelir.

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunyao -- 4 Ocak 2008; 10:52:59 >

• @dunyao
    teşkkrler madem sen sipraişi geçiyorsun bizim liste yatar ozmn
    dunya arkdşımız gayet açık anlatmış siparişimi 1 adete düşürerek para transferini en yakın zamanda yapıcam

beklemeye alındı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 4 Ocak 2008; 1:20:00 >
  • Selamlar Dunyao,

Diger iki grup kartlari 50 kusur YTL ye maletti diye hatirliyorum tanesini. Bir kez daha kontol eder misin fiyatlari. (40 usd kartin tanesi, 57 usd de toplam kargo masrafi.)

Ilgin icin cok tesekkurler,
  • bu soru pm'den çok soruldu son kez cevaplayayım:

1000 kusur dolarımı riske ediyorum burada, o yüzden fiyat 55 değil 75 ytl. burda sizi zorlayan yok, tsummak'a da dediğim gibi kendiniz getirin, 20 ytl'niz cebinizde kalır.
  • dunyao şu risk olayını biraz açar mısın ne gibi riskleri var
    sonuçta sen riske ederken bizde aynı şekilde riske ediyoruz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalindromZero -- 4 Ocak 2008; 1:19:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sertach_khan

dunyao şu risk olayını biraz açar mısın ne gibi riskleri var
    sonuçta sen riske ederken bizde aynı şekilde riske ediyoruz ??

Arkadasım aslında risk olayı falan yok zaten sipariş açılmadan herkes parasını yatırmış olacak... yani herkes kendi riskini taşıyacak...

ama dunyao kardeşimiz siz yapamıyorsunuz ben yapabiliyorum tabi her seferinde de babamın hayrına yapacak deilim diyor...

boyle bir pazar olusturuyor... işine gelen getirtir gelmeyen getirtmez diyor... haksızda deil hani ...
  • Arkadaslar,

Boyle giderse bu form cok yakin zamanda bilginin de parayla satilacagi bir yere donecek. Sahibinden.com' da zaten su anda 100 YTL ye satiliyor, 3-4 tane alacaklara 75-80 YTL gibi rakamlar veriliyor. Sonucta burasi paylasim sitesi. Hickimse buradaki yaptigi yardimlardan ve paylasimlardan dolayi kar etmiyor. Sonucta arkadasimizin davranisi bu forum icinde cok dogru gelmiyor. Baska bir platformda istedigi gibi alip satabilir, grup olusturabilir. Ama burasi dogru yer degil diye dusunuyorum. Sonuc olarak ben isin 20 ytl sinde degilim. Forum' un amaciyla yapilan hareket ters geliyor. O yuzden listeden cikarilmami rica ediyorum.

Not: Ben hala parayi pesin pesin alipta, riske nasil girildigini anlayamadim. Eger deniyorsaki ben 50 tane kart getiriyorum, kartlar geldikten sonra ve size gonderilirken odeme yapacaksiniz iste o zaman risk vardir.

Saygilarimla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iphonist -- 4 Ocak 2008; 9:00:55 >
  • ben 5 adet siparişimi 4'e düşürüyorum.
  • arkadaşım beni listeden çıkartırmısın 75 YTL çok fazla istiyosun
    başka bi forumda 50 YTLye suan siparis veriliyor ayrıcada hiç bir risk göremiyorum parayı peşin yatırıp risk alan biziz bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.