Şimdi Ara

3 KIRMIZI HATA bende de olustu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX360 çok kötü konsol, başıma gelenler 3 kırmızı ışık, kilitlenme, ses var görüntü yok, oyunlarda fazla patlamalı yerlerde yavaşlamalar. Ne biçim NextGen anlamadım. Dün dandik Sonic oyununun demosunu indirdim bi patlamada yavaşladı. Lanet ettim. Kırıcam bunu...
  • PS3 ü bekleyip ,görelim. Japonlar , o kadar onurlu bir millet ki ps3 de arıza çıkmaması için 1 sene geç çıkardılar konsolu. 2 yıldır ps2 kullanıyorum bir gün bile arızalanmadı. PS3 kusursuz olacak. Bu sözü söylerken kimse beni ps3 fanı sanmasın! Ben de sizler gibi xbox360 kullancısıyım. Her gün burda kırmızı ışık sorunundan dolayı dert yananları görüyorum. Bir arıza bu kadar çözümsüz , bu kadar sıkıntı verici olmamalı. Next gen bir konsol basit ısınma testlerinden doğru dürüst geçirilmeden piyasaya çıkarılmamalı. Microsoft ,bozuk konsollarını tamir etmenin , pahalı bir iş olduğunu bildiği için ( yasal satışım yok) bahanesinin arkasına saklanıyor. SONY , ps3 ü kasımda çıkaracak ve uganda ya bile yasal satış yapacak. Gözünü para hırsı bürümüş mikisofta duyurulur.

• Microsoft'a karşı dert yanmalara hak veriyorum ama, bunu yaparken "PS3 kusursuz olacak, Japonlar onurlu millet ve arıza çıkmasın diye konsolu 1 yıl geç çıkarıyorlar" gibi cümleler, en basit tabirle "çok suni" duruyor.

Açıkcası bende de PS3'ün daha "keyifli" bir konsol olacağı yönünde izlenimler var ama, bunu ön yargılarla, Microsoft düşmanlığı ile süslemek bence pek doğru değil.

PS3'ün de teknik arızaları olabilir, tıpkı insanoğlunun üretimi olan "herşey"de olabileceği gibi.

Zaman herşeyin ilacı... Ancak şimdiden PS3 hakkında bu kadar kesin konuşmamanızı öneririm.
  • PS one sorunsuzdu ,ps2 ( kalitesiz medya kullanımı ve hatalı chip takmadan kaynaklanan sorunlar dışında sorunsuzdu) PS3..............
  • Signore a katılıyorum.Kimse gleeceği bilemez Allah dışında.

PS3'te sorun olmayacak demek tamamen saçmalıktır.Olmayabilir ama bunu bilemeyiz.+Hatalı üretimler her elektronik üründe mevcut.Microsoft'und estek veridği ülkelerde bub ir sorun teşkil etmiyor.Sadece kendimizde sorun çıktı diye MS'e bu akdar b.k atmamaız lazım.Ha ileride bende d eolabilir bu sorun,İnşallah olmaz ama çok üzülürüm.Belki içimden de söverim.

Ama MS bize konsols atmıyor ki.Biz yurtdışıdnan getiriyoruz.Risk almak istemeyip,oyunlara 60 doalr vermeyi minimum kabule diyorsanız,alın PS3'ü keyfinize bakın.Ama herkes bu adkar zengin değil malesef....
  • Sony Ps3te hata olmaz düsüncesinin sebebi daha onceden ki yasadıkları güvenden ben Psone aldım sorun yasamadım yasayanda tanımıyorum Ps2 aldım büyük kasa sorun yasamadım yasayanda tanımıyorum ayrıca Slim kasada aldım ondada sorun yasamadım yasayanda tanımıyorum ama arkadasın dedigi gibi yanlıs takılan ciplerden cıkan sorunlar bilemem zaten bundada konsolun sucu yok cipi takan yer ve ciple alakalı birdurum bu bunun dısında baska bir sebeb ise Sony konsolda hata olmaması icin yavas hareket etti acele edip hemen piyasaya cıkım digerlerinden cok satim gibi bir mantıkla hareket etmedi acele ise seytan karısır mantıgı ile hareket etti ve ince eleyip sık dokudu Microfost ise tam tersi hemen cıkım kimse yokken bol bol satim dedi buda iste boyle sorunlar dogurdu ne kadar bildigim X box 360 kullanan varsa sorun yasıyor.

Microsoft eger ülkemizde resmi olarak getirse X box 360 konsolunu teknik anlamda kimse korkmayacak bu durumda cip takıyoruz garanti gidiyor diyorsunuz o zamandan parasını verir yaptırırsınız yani her zaman karsınızda garanti ile olmasa bile parasını vereceginiz takdirde düzgün bir muhabbabınız olur gider endemle ugrasmassınız yedek parcalar olur falan filan.

Sony Ps3 konsolunda sorun cıktı diyelim hadi ne olucak gidicem Sony bayigine ist sorun budur halledin bunu lütfen oldu bitti herzaman sorunlarımı anlatacagım ve cozüm bulabilcegim saglam kisilerle muhattab olucagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 24 Ekim 2006; 0:35:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Japonlar , o kadar onurlu bir millet ki ps3 de arıza çıkmaması için 1 sene geç çıkardılar konsolu.

o kadar onurlu ha
    o kadar üstelik...
    artık daha kısa cümleler kuruyorum.Diyecek birşey bulamıyorum "o kadar onurlu"
  • Solidfb ;geçmişteki olumlu deneyimler , geleceğe umutla bakmayı sağlar .PS one ve ps2 örneklerini verdim. Bu örneklerden yola çıkarak ps3 ün de sorunsuz olacağını sadece tahmini bir şekilde söyledim.Bize konsol satmıyorlar deyip yine microsoft u haklı çıkarmayalım? Bize niçin konsol satmıyorlar? SONY , neden yasal olarak ps3 ü çekinmeden satıyor? Bu soruları soralım! Tüm dertleri korsanla mücadeleyse, firmware hacklere karşı bir yazılım oluşturup konsollarını güvenli bir hale getirebilirler.Xbox360 ı geniş güvenlik önlemleriyle donatabilirlerdi. Kendi ülkelerinde orjinal oyun çok satıyor olabilir. Amerika ekonomik bakımdan dünyanın bir numarası. Geniş kitleleri hedefleyen bir firma korsan, gibi kendi güvenlik yetersizliklerinden doğan bir sebepten dolayı, hiçbir ülkeyi dışlamamalı. Korsana destek olarak düşünmeyin, ama her ülkenin bir ekonomik durumu vardır. Konsolda oyun oynamak,sadece belli zengin çevrelerin yapabileceği , bir iş olarak düşünülmemeli ! Ben oldukça yüksek bir rakama bir oyun konsolu çıkarıyorum. Konsolun oyunlarını da oldukça yüksek fiyatlara dış ülkelere pazarlıyorum. Malesef sadece zengin kesime hitap ediyorum. Orta düzeydeki ve alt gelir grubundaki insanları da resmen dışlıyorum. Ülkemizde orjinal oyunlar, back up oyun parasına (20 -25 ytl ye) satılsa , korsan oyun , firmware diye bir şey kalır mı? EĞLENCE, HERKESİN HAKKIDIR !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 24 Ekim 2006; 0:47:49 >

• Noe kesinlikle katılıyorum Microsoft bahane sunuyor o kadar ülkemize girmemek icin Sony niye sokuyor Ps3 konsolunu resmi olarak istese sokmaz diyecegide su biz her ürünümüzü Türkiye pazarına sokuyoruz ama oyun konsollarımız sokmayacagız resmi olarak orda kopya satılıyor bitti ama yapmıyor.Konsolda cip var garanti kapmasından cıkmıs o bile dert deil veririim parasını en temiz güvenilir ve kafam rahat bir sekilde yaptırırım konsolumu oh mis gibi.

Gecmiste verdigi güven gelecegin teminatı bircok kisiye gore iste bundan dolayı güveniyoruz biz Sony firmasına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil
    Sony konsolda hata olmaması icin yavas hareket etti acele edip hemen piyasaya cıkım digerlerinden cok satim gibi bir mantıkla hareket etmedi acele ise seytan karısır mantıgı ile hareket etti ve ince eleyip sık dokudu Microfost ise tam tersi hemen cıkım kimse yokken bol bol satim dedi buda iste boyle sorunlar dogurdu ne kadar bildigim Xbox 360 kullanan varsa sorun yasıyor.

Maşallah olayları çok güzel analiz etmişsiniz !
    Microsoft gibi dünya devi bir firmanın Ar-Ge'si ancak bu kadar basit indirgenebilirdi herhalde.

Bir ara Xbox severlerin yaptığı aşırı fanatikliği şimdi siz yapıyorsunuz, ne gerek var bunlara.
    Herkesin kendine daha yakın gördüğü, daha çok sempati duyduğu bir konsol olabilir, bu doğaldır.
    Ama bunu diğerini kötüleyip kendi beğendiğini göklere çıkartıp, kusursuz gösterme şeklinde dışavurmak neden ?

Bu arada, ilk kez duyacağınız (en azından öyle olduğunu iddia ettiğiniz) bir şey söyleyeyim :
    Şuanki Xbox360'ım 2.cihazım, ilkini aylar önce satmıştım. İkisinde de hiçbir sorun yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 24 Ekim 2006; 2:51:42 >

• Signore; ilk xbox360 ında küçük , şirin kırmızı ışıklar yanıyordu galiba. Sattığına göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23
    Signore; ilk xbox360 ında küçük , şirin kırmızı ışıklar yanıyordu galiba. Sattığına göre

Pek sinsi güldünüz ama maalesef yanlış tahmin
    (gerçi yukarıda da söylemiştim, ikisinin de sorunsuz olduğunu)

İlk konsolumu Mart 2006'da almıştım ve öncelikle işlerimin yoğunluğundan, sonra da piyasada fazla oyun olmadığı için, aldıktan 1 ay sonra sattım.
    Zaten o dönemde sırf meraktan Avrupa'dan getirmiştim ve piyasa iyi olduğu için ikinci elde bile satın aldığımdan daha yüksek bedelle sattım.

Ve size ilginç birşey söyleyeyim, konsol o kadar temiz durumdaydı ki, benden alan kişi satıcıydı ve sıfır makine diye fahiş fiyatla birine sattığını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 24 Ekim 2006; 10:46:42 >

• arkadaşlar ben xbox ım 3 kırmız verdiğinde endeme yolladım içi açılmışken fw lensinde dedim makina yine geldi kırmızı ışık yanmıyor ama donuyor acaba fw romda orjinal oyun oynadığımdan olabilirmi
  • Arkadasın fanatiklik yapmıyoruz dedigimiz seyler gercekler ortada acele eden bir firma ve sonucları duruyor ayrıca ben bir eger koyu bir fansam suan evimde X box konsolu olmazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muzzy16

arkadaşlar ben xbox ım 3 kırmız verdiğinde endeme yolladım içi açılmışken fw lensinde dedim makina yine geldi kırmızı ışık yanmıyor ama donuyor acaba fw romda orjinal oyun oynadığımdan olabilirmi

İçine fan taktılar mı endem de ?
  • Signore'a katılıyorum.

Konsol hatalı üretim geçirmiş olsaydı en azından %50'si falan hatalı çıkardı.Aam bu orun %4-6 arası imiş.Bu oran da elektronik iürünler içi normal seviyedeymiş.Ki garantide düzeltiliyor bu sorun.Microsoft çok büyük bir firma.Bırakın da bizden daha iyi bilsinler bazı şeyleri.O kadar elemanları var.
  • valla fan taktılarmı acaba bende bilmiyorum endem bence yapmadı gibi
  • yurtdışından xbox360 getirmek istiyorum hangi sitelerden getirebilirim ve gümrükte sorun yaşarmıyım sizce?bi de 3 kırmızı hatasıyla karşılaşırsam gerçekten çok kötü olur,alan arkadaşlar biraz almaya teşvik edebilecek yorumlarda bulunabilirler mi:) paramı biriktirdim ama ps3 mü xbox360 mı kararsızım..(hoş ne zaman kadiköydeki cdcime gidip xbox'ı görsem içim gidiyo ama...)
  • Hangi oyunlara yatkınlığın varsa , o tarz ouyunların çıktığı konsolu al. Mesela dövüş oyunlarını , DMC, GOD OF WAR ,tarzı ilerlemeli aksiyon oyunlarını seviyorsan PS3 al. MGS ve snake hayranıysan PS3 al. Bunun dışında, FPS , TPS , stratejik aksiyon, otomobil , oyunlarını seviyorsan xbox360 al. Yurt dışından aldığında , makinen garantili olacağından 3 kırmızı ışığı dert etme. Eğer back up oyun oynayacaksan samsung dvd romlu olmasına dikkat et.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Ekim 2006; 0:11:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelli felli

360 fanları ortaya çıkıyor,evet varmı başka satış rakamı ps3 ü geçsin diye fazladan 360 alan?

Bu post senin iflah olmaz bir PS3 taraftarı olduğunu göstermiyorsa ne yapıyor acaba? Şu takım taraftarlığı gibi konsol taraftarlığı sorunundan kurtulamayacağız herhalde.

Xbox 360 aldım, Wii de alacağım PS3'de. Hiçbirine laf söyletmem çünkü ben konsol fanatiği değil, oyun fanatiğiyim. İnsanların kısıtlı bütçelerinden arttırarak aldıkları bir tane konsollarına körü körüne laf atılmasından ve sanki boşa para vermişler, aptallık etmişler gibi bir hava yaratılmasından da fazlasıyla rahatsızım. İster Xbox 360 üç kırmızı ışık versin, isterse PS3 gözlerimin önünde yansın farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean001 -- 29 Ekim 2006; 10:12:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.