Şimdi Ara

3 KIRMIZI HATA bende de olustu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce kırmızı ışığın firmware hackle bir alakası olabilirmi?Ne biliyim belki sistem dvd-romu arızalı filan sanıyordur firmwareden dolayı.
  • Benimkide 3 kırmızı hatasını yeniden verip verip duruyor. Açıp kapatıyorum çalışıyor. Ama can sıkıcı bişey, soğudum konsoldan ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: joven

Ereneren 2 konsolun olsa ne yazar Senin işin gücün milletin canınını sıkmak. Senin için doğru yanlışın önemi yok A dersem b diyorsun b dersem a diyorsun

kimsin sen..tanımıyorum bile...burda hep beraber tartışıyoruz 360 cıların canı sıkılıyorsa vardır başka bi sebep elbet..sen bize doğruyu yanlışı göster o zaman bilge reis
  • quote:

Ereneren 2 konsolun olsa ne yazar Senin işin gücün milletin canınını sıkmak. Senin için doğru yanlışın önemi yok A dersem b diyorsun b dersem a diyorsun

Haklısın.Ama bu tip birçok insan var forumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

quote:

Haklısın.Ama bu tip birçok insan var forumda.

sıktın ama her topiğe gelip abuk subuk yazacakmısın kendi işine bak açtırma ağzımı şimdi

kanuni9 cihaz hiç açılmıyormu bu arada ?
  • Arkadaşlar, kimse kendini kandırmasın ve polyannacılık oynamasın. Microsoft , arızalı konsolları hepimize kakaladı, kabul edelim artık Bu konuyla ilgili daha önce de yazdım ,ilk next gen konsol ,harika grafikler vb süslü sözlere kanıp; hepimiz dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız parayla bu arızalı aleti aldık. Yazıklar olsun microsoft a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 22 Ekim 2006; 22:59:03 >
  • Haklısın makinalar daha stabil çalışmalıydı, biraz aceleye getirdi microsoft. Ama görüyoruz ki aceleside de haklıymış, şimdiden ps3 kuyruğu oluştu, stoklar tükendi. Microsoft satabildiği kadarını kar hanesine yazdırdı bile...
  • Şu 3 ışık için makineyi açıp cpunun termal macununu ve varsa padini bir değiştirin.Eğer termal bir hata ise sorun büyük oradan gidecektir.Tabi kasa içine ekstra bir fan takmak da fayda sağlayacaktır.
  • kimse kimseyi kandırmıyo..biz trye kaçak olarak sokup alıyoruz bu konsolu..bunun sonucunda bi takım şeylere katlanmak zorundayız..zorla aldırmıyo ve zaten microsoft trde satmıyo bu aleti..

microsoft usa ve avrupada sattığı konsollara aslan gibi garantisni ve teknik desteğini veriyo arıza çıkarsa götürüyon aynen değiştiriolar veya onarıyolar..tek kuruş ödemiyon..

bu şekilde microsoft gibi bi firmayı karalamayınız..yaptığı hizmetler büyüktür.teknoloji ve gelişim babında..

şu anda onların yaptığı sistemi kullanıyoruz ve birçok şeyini..

quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Arkadaşlar, kimse kendini kandırmasın ve polyannacılık oynamasın. Microsoft , arızalı konsolları hepimize kakaladı, kabul edelim artık Bu konuyla ilgili daha önce de yazdım ,ilk next gen konsol ,harika grafikler vb süslü sözlere kanıp; hepimiz dişimizden tırnağımızdan ayırdığımız parayla bu arızalı aleti aldık. Yazıklar olsun microsoft a

• quote:

Orjinalden alıntı: myfranco
    Şu 3 ışık için makineyi açıp cpunun termal macununu ve varsa padini bir değiştirin.Eğer termal bir hata ise sorun büyük oradan gidecektir.Tabi kasa içine ekstra bir fan takmak da fayda sağlayacaktır.

Ben önerimi yinelemek istiyorum; önce Microsoft servis merkezi ile görüşün, cihazın içinin açıldığını (yukarıda söylediğim gibi boş bir bahane bile uydurabilirsiniz) ve 3 kırmızı ışık arızas verdiğini anlatın. Eğer getirin bakalım derlerse, arıza tespit ücretini de sorarsınız.

Birçok kişi,
    - Cihazın içi açıldı, artık ilgilenmezler,
    - İlgilense bile konsolun yarı parasını isterler,
    - Ben zaten kolayca bu işi hallederim, hem arkadaşım da kendi yapmış (!)
    gibi düşüncelerle yaklaşabilir olaya.

Özetle, denemeden asla bilemezsiniz.
    Servis ilgilenmeyebilir de, getirin bir bakalım deyip arızanın tamamen konsoldan kaynakladığına kanaat getirerek,
    müşteri memnuniyeti için tamir edebilir veya yeni cihaz verebilirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Haklısın makinalar daha stabil çalışmalıydı, biraz aceleye getirdi microsoft. Ama görüyoruz ki aceleside de haklıymış, şimdiden ps3 kuyruğu oluştu, stoklar tükendi. Microsoft satabildiği kadarını kar hanesine yazdırdı bile...

Sırf boktan bi rekabet uğruna kimsenin tüketicilere bozuk alet satmaya hakkı yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

quote:

Haklısın makinalar daha stabil çalışmalıydı, biraz aceleye getirdi microsoft. Ama görüyoruz ki aceleside de haklıymış, şimdiden ps3 kuyruğu oluştu, stoklar tükendi. Microsoft satabildiği kadarını kar hanesine yazdırdı bile...

Sırf boktan bi rekabet uğruna kimsenin tüketicilere bozuk alet satmaya hakkı yok!

boktan diyosunda ps3 ün boktan olmicanı nerden biliyon..makina bile yok henüz ortada..

adaptörleri patlayan makinaları patlatan slim ps2 leri unutmuyosunuz umarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cathedral

quote:

Orjinalden alıntı: leo

quote:

boktan diyosunda ps3 ün boktan olmicanı nerden biliyon..makina bile yok henüz ortada..

adaptörleri patlayan makinaları patlatan slim ps2 leri unutmuyosunuz umarım..

PS3'te de 3 kırmızı ışıklar yansın o zaman konuşuruz

• quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco
    Şu 3 ışık için makineyi açıp cpunun termal macununu ve varsa padini bir değiştirin.Eğer termal bir hata ise sorun büyük oradan gidecektir.Tabi kasa içine ekstra bir fan takmak da fayda sağlayacaktır.

Ben önerimi yinelemek istiyorum; önce Microsoft servis merkezi ile görüşün, cihazın içinin açıldığını (yukarıda söylediğim gibi boş bir bahane bile uydurabilirsiniz) ve 3 kırmızı ışık arızas verdiğini anlatın. Eğer getirin bakalım derlerse, arıza tespit ücretini de sorarsınız.

Birçok kişi,
    - Cihazın içi açıldı, artık ilgilenmezler,
    - İlgilense bile konsolun yarı parasını isterler,
    - Ben zaten kolayca bu işi hallederim, hem arkadaşım da kendi yapmış (!)
    gibi düşüncelerle yaklaşabilir olaya.

Özetle, denemeden asla bilemezsiniz.
    Servis ilgilenmeyebilir de, getirin bir bakalım deyip arızanın tamamen konsoldan kaynakladığına kanaat getirerek,
    müşteri memnuniyeti için tamir edebilir veya yeni cihaz verebilirler.

Bence de.Denemeliyiz.

Bu arada leo,tamam bozuk aletler çıkıyor arada,özellikle ilk üretimlerde,ama bu Microsoft desteği olan ülkelerde sorun teşkil etmiyor.Ya makinan tamir ediliyor ya yeni makina veriliyor sana.Bu kadr basit.Kimse bizi burada XBOX 360 alalım diye de zorlamıyor.Microsoft'un XBOX 360 konusunda destek vermediği ülkeden bu konsolu alıyorsak,bazı riskleri göz önüne almak zorudnayız....

• Kimse mikisoftun avukatlığını yapmaya kalkmasın. XBOX360 Türkiye de neden yasal olarak satılmıyor acaba? Türkiyeye yi korsan oyun kullanmak gibi sudan bir bahaneyle suçlayan; microsoft ,nasıl olsa Türkiye de xbox360 kaçak olarak satılır ve bu pastadan da payımızı alırız mantığıyla düşünüyor. Playstation one ve ps2 tüm dünyayla birlikte Türkiye de de chipli olarak kullanılmaya başlandı. Sony, Türkiye yi vb ülkeleri SİZ KORSANCISINIZ, gibi adi bir ifadeyle yargılamadı. Türkiye de yasal olarak satıldı bu 2 konsol... Sen git bir an önce para kazanmayı düşünüp, denemeden, testlerden geçirmeden bozuk aletleri , el altından ekonomik durumu düşük ülkelere kakala; sonra da cihazınız bozuk , yasal olarak satılmadığı için yardım edemiyoruz gibi korkakça bir ifadeyle geri adım at!! Bir xbox360 kullanıcısı olarak şunu iddia ediyorum; ps3 çıkınca , donma ,kilitlenme, çalışmama vb next gen bir alete yakışmayan problemlerden en az biri olsun, xbox360 ımı ( her an bozulmaya hazır olan bu aptal aleti) burda microsft u savunanlara bedava olarak vermeye hazırım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 23 Ekim 2006; 13:04:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

firmware hack yaptığın için artık garanti dışı...geçmiş olsun

siz türkler bu gibi durumlarda ne diyordunuz..hımmm ok buldum soğuk su...

bu arada nedir durum hiç açılmıyormu yoksa reset mi atıyor vsvs ?

adam derdini anlatmış burada. Zaten üzüntülü olan olmuş bir derman olur mu diye buraya danışıyor
    İki zat gene yok 360 şöyle böyleye getiriyor
    Eleştirecekseniz bile yeri burası değil
    Adap, erkan var. Yazık be sizin gibilere hem de yazık ki ne yazık
  • neo bu sözünü hatırlatıcam sana..
    ''ps3 çıkınca , donma ,kilitlenme, çalışmama vb next gen bir alete yakışmayan problemlerden en az biri olsun, xbox360 ımı ( her an bozulmaya hazır olan bu aptal aleti) burda microsft u savunanlara bedava olarak vermeye hazırım!!! ''
    xboxınıda alırım ona göre
    ayrıca korsan oyun kullanılması bana kalırsa sudan bir sebep değil..fakat diğer düşüncelerine katılıorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: karniyarix

ayrıca korsan oyun kullanılması bana kalırsa sudan bir sebep değil

Kesinlikle değil, kimse kimseyi kandırmasın şimdi.
  • Yalnız şunları da unutmayalım.Ps2 de arıza çıkartıyor.Sapasağlam bir alet değil.Sonuç itibari ile elektronik eşyadır bunlar.Biz henüz next genleri tam anlamış değiliz.Bende xbox da var ps2 de.Gerçi hiç bir arıza çıkarmadılar.Ancak xbox 360 bir next gen.Quadro 3.2 ghz bir işlemci var.Bu da ısınma yapabilecek birşey.O yüzden yine tekrarlıyorum eğer siz makineyi açıp fw yapabiliyorsanız , internetten cpu alıp bunu kendiniz bilgisayarınıza takabiliyorsanız üşenmeyin gidin iyi bir pasta alın(arctic olabilir) ve sürün.Dışarıdan fanla destekleyin.
    Sonuç itibari ile bu bir politikadır.Sony Türkiyeye yıllar önce girmiştir.Bugün sony tutupta ben bu ps3ü Trde satmıyorum derse terbiyesizliğin dik alası olur.Yıllarca bu pazarda para kazanmış bir şirket sonuçta eli mahkum seve seve satacak kim ne derse desin.Ps3 ün avantajı ise 360daki dvd driveı fw leme olayını gördü.Bunun dışında 3 kırmızı ışığı gördü.Umarım bunlardan bir sonuç çıkartır ve ürünü buna göre yaparda ps3ler sağlam olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Kimse mikisoftun avukatlığını yapmaya kalkmasın. XBOX360 Türkiye de neden yasal olarak satılmıyor acaba? Türkiyeye yi korsan oyun kullanmak gibi sudan bir bahaneyle suçlayan; microsoft ,nasıl olsa Türkiye de xbox360 kaçak olarak satılır ve bu pastadan da payımızı alırız mantığıyla düşünüyor. Playstation one ve ps2 tüm dünyayla birlikte Türkiye de de chipli olarak kullanılmaya başlandı. Sony, Türkiye yi vb ülkeleri SİZ KORSANCISINIZ, gibi adi bir ifadeyle yargılamadı. Türkiye de yasal olarak satıldı bu 2 konsol... Sen git bir an önce para kazanmayı düşünüp, denemeden, testlerden geçirmeden bozuk aletleri , el altından ekonomik durumu düşük ülkelere kakala; sonra da cihazınız bozuk , yasal olarak satılmadığı için yardım edemiyoruz gibi korkakça bir ifadeyle geri adım at!! Bir xbox360 kullanıcısı olarak şunu iddia ediyorum; ps3 çıkınca , donma ,kilitlenme, çalışmama vb next gen bir alete yakışmayan problemlerden en az biri olsun, xbox360 ımı ( her an bozulmaya hazır olan bu aptal aleti) burda microsft u savunanlara bedava olarak vermeye hazırım!!!

Dostum hala kakaladı diyorsun,merak ediyorum kaç 360 kullanıcısı vardır acaba Türkiye'de Ms gibi bir firmanın kaçakçılık yapacak kadar(el altından demişsin aynı şey) riske gireceği,bu arada o kakalama olayı ekonomik durumu düşük değil her ülkede aynı durum,sony elektronik ağırlıklı bir firma ve dendiğine göre oyunlardan parasını oyun çıkmadan alıyormuş yani tuzları kuru; bu arada MS, Amerika hatta çoğu Avrupa ülkesi Türkiyeyi Arabistan,Irak vb. gibi görüyor ve kabul etsek de etmesek de 3. dünya ülkesiyiz korsanıydı,servisiydi bunlar da eklenince adamlar getirmiyorlar,sonynin yıllardan beri olan kurulmuş bir yapısı var getirmek çok kazandırmasa da kaybettirmez de yani 3 kırmızı ışık sen almadan önce de vardı yeni mi aklın başına geldi demezler mi adama;en mantıklısı 2. el temiz bulabilmek ben öyle yaptım şahsen almadan önce oynadım 4-5 saat neyse saptı konu böyle işte...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.