3k olayında bile bazı elektronikçilerin hanutçuluğunu yapan arkadaşlar var aramızda.......bıkmadan usanmadan bilgi paylaşımı adı altında tuhaf reklamlar yapıyorlar ve genel olarak yöneticilerimizin bu konuyla ilgilenmesi lazım artık.......
Bugün Platin Elektronik'e gittim. Xbox'ı gösterdim. Çok sıcak karşıladılar. Önce nasıl oldu, ne kadar kullandın, ne zaman aldın diye sorduktan sonra makineyi 5 dakika incelediler. 3 kırmızı ışık olduğunu görünce hiç tereddüt etmeden size yenisini verecez dediler ve verdiler. Hatta şaşırdım, eski makinama ne olacak dedim, onlar da onun tam hatasını anlamaya çalışacaz, yapılamazsa işimize yarayacak parçaları söküp ileride kullanırız dediler. Ellerinde NTSC-J makine kalmadığı için NTSC-u verdiler. Benim için daha iyi oldu aslında, ayrıca bu daha sessiz diğer makinemden. Ama eski oyunlarımın çoğunu oynayamayacam. Ntsc-J makinası olanlara yollayabilirim. Hangi oyunlar olduğunu buraya yazarım isteyene yollarım.
Garantim Temmuz sonuna kadar devam ediyor. Tekrar bozulursa yine değiştiririz dediler.
Platin Elektronik garantisinin güvenilir olduğunu kantılamış oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ben bir hafta oyalarlar diye düşünürken 5 dakika kaldım yeni makina aldım çıktım.
gözün aydın
gENE ALSAYDINDA nTSC j BEA
quote:
Orjinalden alıntı: GOGOMEZ
gENE ALSAYDINDA nTSC j BEA
Kalmamış ntsc-j. ondan u istedim. Hem u oyun bulmak daha kolay. Ayrıca baktım 10 tane oyunum artık çalışmayacak, geri kalan 30 tanesi bölge kodu sorunu yok. Sadece Skate oyunuma üzüldüm onu da edinirim tekrar. Önemli olan yeni konsol almam oyunlar gelir.
hAYIRLISI Olsun Pm
ben oyunları filan platin elektronikten alıyorum son derece iyi insanlar.platin elektronikdeki insanlarla tanıştıktan sonra vallaha ne yalan söyliyim onlar hakkında söylenenlerin fake olduğunu düşünmeye başladım.
Hep öledir Zaten
quote:
Orjinalden alıntı: koray.83
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orjinalden alıntı: koray.83
Saolun. Valla şans işte. Hiç bozulmayacak gibi geliyor ama aniden bozuluyor. Garantisi olmasa çok kötü olurdum ama en azından bir güvenim var. Şu an üç kırmızı ışık vermiyor, sadece dııt diyip donuyor. O kadar da çok oyunum var, Call of Duty 4'ü de pek oynamamıştım.
maşallah,hepsi orijinal mi onların...
Hepsi orjinal olsa 3 milyarı geçer.
orjinal olsa aldıklarını bitirmeden yenisini almayacağından o kadar oyunuda olmazdı :))
%90ını bitirdim. En son çektiklerimi daha oynamamıştım. Bir oyunu bitirmeden başkasına geçmiyorum zaten.
Böyle bir zaman dilimin de değişim yapmış olmalarına açıkçası hiç şaşırmadım, neyse size iyi eğlenceler.
quote:
Orjinalden alıntı: BeyazBüyü
Böyle bir zaman dilimin de değişim yapmış olmalarına açıkçası hiç şaşırmadım, neyse size iyi eğlenceler.
Zaten çok geri dönen Xbox360 oldu mu diye sordum. Çok az geldi gelenleri de değiştirdik dediler. Piyasadan biraz daha pahalıya sattıkları için bozulanların yerine yenisini vermeleri sorun olmaz.
koray.83 Arkadaşım benimde ps3 arızalandı tel ile görüştüm kendileriyle saolsunlar çok sıcak karşıladılar problem değil getirin dediler ben PLATİN e sonuna kadar güveniyorum.
Gecmis olsun bende Platin'den almıstım Allah'a Sukur simdilik bir sorun yasamadım cihazla ilgili eger yasarsamda bu olay içimi cok rahatlattı
İçin rahat olsun bence dostum bende yarın gidecem mutlu dönecem inşallah.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme