Şimdi Ara

3 kırmızı ışık :( Garantide değişti :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün tam Assassin's Creed oyununu konsola taktım ilk 1 dakikasını oynarken birden oyun takıldı, televizyondan dııt diye ses geldi. CD'yi çıkarttım, tekrar açılırken bu sefer ilk Xbox logosunda aynı şekilde dondu ve dııt sesi verdi. Daha sonra bastığımda ise televizyona görüntü gelmedi ve birkaç saniye sonra üç kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı. Tam da büyük heyecanlar içinde oyuna başlayacaktım. Oyuna başlamadan önce update yapayım mı dedi ben de yap dedim, ondan sonra oldu böyle. Acaba bir ilgisi var mıdır?

Ayrıca neden bilmiyorum ama bu akşam uyurken rüyamda Xbox360'ım üç kırmızı ışık vermişti. Uyandım, içimde bir kuşku oluştu ve oyunu taktım ve 3 kırmızı ışık aldım. 6. hissim kuvvetliymiş sanırım. Rüyamda gördüm o günü bozuldu makina. Platin elektronikten aldığım için daha 9 ay garantisi vardı. Yarın gidip götürecem bakalım bu garanti işi ne kadar ciddi. Burdan dükkan garantili konsol alacaklara örnek olur. Bir de Xbox360 için ebayden Xbox skin sipariş etmiştim.

Makine 3. ayındaydı. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray.83 -- 13 Kasım 2007; 15:42:58 >

• Tekrar deneyince baktım açıldı. 3 kırmızı ışık vermedi Dashboard'a girdi. Ne yapayım? Biraz daha deneyeyim mi yoksa hemen garantiye mi yollayayım?
  • geçmiş olsun nası olsa garantili değişme garantisi var bnce dene
  • Valla ben zaten Platin'in düzelttiğini sanmıyorum. Başka biryerde yaptırıyorlardır. Ayrıca yapılamazsa benim için Xbox360 tarih olur. Ps3 ile devam ederim yola.
  • Ufff ne kötü bi durum en beklediğin oyunu oynıcan sıra arıza versin üzüldüm kardeşim
  • Saolun. Valla şans işte. Hiç bozulmayacak gibi geliyor ama aniden bozuluyor. Garantisi olmasa çok kötü olurdum ama en azından bir güvenim var. Şu an üç kırmızı ışık vermiyor, sadece dııt diyip donuyor. O kadar da çok oyunum var, Call of Duty 4'ü de pek oynamamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Saolun. Valla şans işte. Hiç bozulmayacak gibi geliyor ama aniden bozuluyor. Garantisi olmasa çok kötü olurdum ama en azından bir güvenim var. Şu an üç kırmızı ışık vermiyor, sadece dııt diyip donuyor. O kadar da çok oyunum var, Call of Duty 4'ü de pek oynamamıştım.

maşallah,hepsi orijinal mi onların...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Saolun. Valla şans işte. Hiç bozulmayacak gibi geliyor ama aniden bozuluyor. Garantisi olmasa çok kötü olurdum ama en azından bir güvenim var. Şu an üç kırmızı ışık vermiyor, sadece dııt diyip donuyor. O kadar da çok oyunum var, Call of Duty 4'ü de pek oynamamıştım.

maşallah,hepsi orijinal mi onların...

Hepsi orjinal olsa 3 milyarı geçer.

• Makina kaçıncı ay üretimiydi günde kaç saaat oynuyordun geçmiş olsun
  • bende de 3 kırmızılı xbox duruyor. Platinden alınmış ama daha ordan alındığını onaylayamadık

ben bir arkadaştan almıştım
    o arkdaşta Platinden aldım dedi
    bakalım daha neresi olduğunu bulamadık

eğer sen makinayı değitirebilirsen haberimiz olsun bir zahmet

geçmiş olsun....
  • makinenin modeli neydi military premium ? u-j ?
  • Makine Premium Ntsc-J.
    üretim tarihi : 04.05.06
    alış tarihi : 27.07.07

Günde en fazla 2 3 saat oynuyordum daha fazla değil. Hatta tek seferde 2 saati geçirmiyordum. Dik kullanıyordum ve çevresi açıktı. Daha önce hiçbir sorun yaşamamıştım. Konsolda büyük bir hasar yok gibi gözüküyor. Açılıyor şu an 3 kırmızı ışık vermiyor, ama oyuna girince dııt diyip donuyor. Dashboard'da da donduğu oldu. Kapattım artık açmayacam bir daha. Yarın Platin'e gösterecem. Herhalde 1 2 hafta tutarlar. Arkadaşımın Xbox'ı da geçen hafta bozulmuştu. O benden de az oynuyordu. Platin eğer sinirimi bozarsa Atik elektroniğe götürürüm.
  • yatık mı kullanıyordunnn ...eger oyleyse dik kullan büyük ihtimalle duzelecektir..ben yatıkta aldıgım 3 kırmızıyı dik konumda 5 ay kullanarak almadım
  • Arkadaşlar bir şeyi atlamış galiba:
    Çıkmamış oyunu live dan update mi ettin? daha ubisoft sitesi bile pre order alıyor!!!!!!!!!!!!
  • update ile alakası yok...makine gidici
  • Geçmiş olsun
    DVD kapakları oyle mi satın aldınız guzelmis.(Nereden ?PM)
    Platin 'de aninda degisim garantisi diyor.Eskiden mi almistiniz?
    Slot dvd olsa dik kullanım mantıklı olurdu ama tray loading dvdlerde yatay kullanmak daha dogru gibi geliyor.
  • 3 kırmızı ışığın update ile alakası yoktur. Sadece tesadüfen olmuş bir olay. GPU çuvallamaya başladığı zaman önce bu tarz kilitlenmeler olabilir. Daha sonra bir süre çalışadabilir. Önemli olan bu aşamada konsolu hiç açmamak ve müdahele etmektir. Madem garantili bir cihaz, hiç açmadan aldığınız yere götürün. En azından birkaç hafta idare etmesini sağlayabilirler. Sonsuza kadar gitmeyeceğini de bilin.
  • ben de sorim de atlamayasın,nerden aldın öyle kutulu resimli olarak oyunları?

bi de kaç papel???[;)
  • Geçmiş olsun kardeş, bence hiç kurcalamadan götür servise ver cihazını.

quote:

Orjinalden alıntı: hakdemir69

ben de sorim de atlamayasın,nerden aldın öyle kutulu resimli olarak oyunları?

bi de kaç papel???[;)

Atik'te 12,5 du en son
  • Oyunları kendim yaptım, hiç satın almadım. Cd 3ytl, kapak 50ykr, cd kutu 50ykr. Toplamda 4ytl maliyeti var.

http://www.cdcovers.cc/list/xbox360/0 bu siteden oyun kapaklarını çekiyorum.

Yarın öğlen götürecem bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.