Şimdi Ara

3 Kırmızıyı bu sefer kökünden kazıdım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizlere daha önceki 3 kırmızıyı önleme projemi gösterdim. Sistem bir süre gayet iyi çalıştı ama tekrar 3 kırmızı aldım. Ben de yoğun mühendislik hesaplarımı tekrar yaptım ve hatayı buldum. Problemi çözmekte kullandığım algoritmada arc tanjantın logaritmasını alacağım yerde cotanjantın türevini almışım. Tabi böyle bir hata yapınca da ister istemez yanlış kediyi kullanmışım. Deneyimi bu sefer doğru kediyle gerçekleştirdim ve oturma pozisyoununda değişiklikler yaptım. Buyrun tartışalım.

İlk deneyim

Bu da yenisi

edit: moderatör arkadaşlardan ricam konuyu taşımasınlar konunun yeri burasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabeyefe -- 17 Kasım 2007; 2:44:56 >

• kediyle çalıştırırsan bir 3 kırmızı daha görürsün
  • Ne kadar bilgilendirici, insanlara yol gösterici bir konu, açan arkadaşımızı tebrik ediyorum, başarılarınında devamını dilerim.
  • Kediler niye değişti
    İlk resim komedi ama ya
  • pardon ama bunun neresini tartışalım?!
  • ilk kedi çok pis bakıyormuş.3 kırmızının geleceği gün gibi açıkmış.

2. kedi baya bir samut

sen dikkat et işemesin xbox ın üstüne kotanjant motanjant derken
  • Eski kedinin akibetini merak ettim şimdi.
    Mizah anlayışı geniş bi arkadaşsın ama bence resim çekmek için bile olsa cihazın üstüne kedi oturtmak sakıncalı, ben toz kondurtmuyorum şahsen
    xanty dediği gibi, işer mişer, kediyi keserim sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 17 Kasım 2007; 9:17:34 >
  • dikkat et kediler bolbol çiş yapar sonra demedi deme
  • Taşımaya gerek yok, direk kapatacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.