Şimdi Ara

3 Kisilik Bir Survival Yapalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir minecraft hamachi server kurmayi dusunuyorum. fakat sadece 3 kisi oynayalim. sebebi su: IP adresini paylasinca birileri gelip yuvalari bozuyor. Az kisi daha zevkli olur diye dusundum. baska bir bolumde actigim konuda MustafaAnıl arkadasimiz hem server'a katilmak istedi hemde bir minecraft bolumunun aclidigini belirtti. bende konuyu buraya acayim dedim. bir kisi ariyoruz serveri kurmak icin. Host'un kim olacagina gelirsek ben olabilirim. cunku bilgisayarim butun gun acik duruyor.

• Adres bu sefer doğru : ) 3 kisi olarak kısıtlamak dogru değil aslında ama anlık online olan oyuncu 5 kişi yeterli olur diye düşünüyorum.Sade ve temiz bir oyun oynarız .Bölümdeki diğer konulara fikirlerimi söylüyorum hep zaten.Ayrıca kesinlikle teamspeak skype yada ventrillo kullanmalıyız oyun esnasında.
  • güzel olabilir mod da eklenirse oyuna güzel olur.mod dan kastım item too many items değil helikopter mod mesela.
  • evet mod eklemeyi bende dusundum. weapon mod ekleyecektim[hancer,top(cannon),silah,arbalet vs.] fakat beceremedim . Daha dogrusu mod'un nasil eklenecegini bilmiyorum. Mustafa skype kullanmayi ben de dusundum. Fakat teamspeak ve ventrillo parali benim bildigim kadariyla. Bu arada kangroo sen de geleceksin anladigim kadariyla. Ayrica 3 kisi oynamak zorunda degiliz. gelen kisiler guvendigi arkadaslarina server IP'sini verebilir. onlar da gelebilir. Mustafa bu arada pm ile skype adresimi yolladim eklersen sevinirim
  • Ben vereyim adresi, PM atın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaXesoX

evet mod eklemeyi bende dusundum. weapon mod ekleyecektim[hancer,top(cannon),silah,arbalet vs.] fakat beceremedim . Daha dogrusu mod'un nasil eklenecegini bilmiyorum. Mustafa skype kullanmayi ben de dusundum. Fakat teamspeak ve ventrillo parali benim bildigim kadariyla. Bu arada kangroo sen de geleceksin anladigim kadariyla. Ayrica 3 kisi oynamak zorunda degiliz. gelen kisiler guvendigi arkadaslarina server IP'sini verebilir. onlar da gelebilir. Mustafa bu arada pm ile skype adresimi yolladim eklersen sevinirim

mod konusunda bir konu açacağım.şu an rds ' den cevap beklemekteyimkendisiyl konuştum eğer uygun bulunursa modların paylaşımınıda buradan yapabileceğiz. bunun haricinde mod ekleme konusunda yardıma ihtiyacı olan olursa söylesin yardımcı olurum.şu an ben kendi oyunumda 4 mod kullanıyorum: too many items , wheicle (tank, jip uçaksavar) , helikopter , uçak modları

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

evet mod eklemeyi bende dusundum. weapon mod ekleyecektim[hancer,top(cannon),silah,arbalet vs.] fakat beceremedim . Daha dogrusu mod'un nasil eklenecegini bilmiyorum. Mustafa skype kullanmayi ben de dusundum. Fakat teamspeak ve ventrillo parali benim bildigim kadariyla. Bu arada kangroo sen de geleceksin anladigim kadariyla. Ayrica 3 kisi oynamak zorunda degiliz. gelen kisiler guvendigi arkadaslarina server IP'sini verebilir. onlar da gelebilir. Mustafa bu arada pm ile skype adresimi yolladim eklersen sevinirim

mod konusunda bir konu açacağım.şu an rds ' den cevap beklemekteyimkendisiyl konuştum eğer uygun bulunursa modların paylaşımınıda buradan yapabileceğiz. bunun haricinde mod ekleme konusunda yardıma ihtiyacı olan olursa söylesin yardımcı olurum.şu an ben kendi oyunumda 4 mod kullanıyorum: too many items , wheicle (tank, jip uçaksavar) , helikopter , uçak modları

hocam mumkunse pm'den anlatirmisiniz nasil yuklenecegini

• serverin hostlugunu sırf host olmak için özenmekten cok işi bilen biri sıkıntılı durumlarda mudahale edebilecek bu konuda bilgili biri ilgilenirse uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 17 Şubat 2012; 20:09:52 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam mumkunse pm'den anlatirmisiniz nasil yuklenecegini

bana da bana da

• katılabilirim.
  • Serveri kim kuruyo yav?
  • server kurma isini ben üstlendim kurallarimiz baslığımızda yazili.
  • server'i anil arkadasimiz kurdu. su an o server'da takiliyoruz. gelmek isteyen bana degil MustafaAnıl adli arkadasa pm atsinlar.
  • sw açın birkaç plugin ekleyin 6-7 kişilik konak yapılsın 1 tane güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzAbi

sw açın birkaç plugin ekleyin 6-7 kişilik konak yapılsın 1 tane güzel olur

sv nin adınıda aşkı memnu koyun olsun bitsin bari
  • quote:

quote:

hayır ama haksızmıyım herkes kendine ev yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

hayır ama haksızmıyım herkes kendine ev yapiyor

serverda 4 kişiyiz mavi ve kırmızı gurubuz 2 grubunda kendi evi var ancak isteyen şehirde ev yapabiliyor

• arkadaşlar creative minecraft server im var

Hamachi : hakanMC

pw:123

IP:5.213.180.97
  • dostum bence kendi reklamini kendi konunda yapsan daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.