|
3 KİŞİYE 50TL'LİK STEAM CÜZDAN KODU [SONUÇLANDI] (39. sayfa)
-
-
Çok şükür bu çekilişi de kazanamadık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reklamınızı çok güzel yaptınız iki defa. Bir zahmet bokunu çıkarmadan bırakın. Sizden görüp herkes ucuza reklam yapmaya başlarsa trend konular reklam panosuna döner.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine başını aldık. Öne çıkarmaları geri alalım arkadaşlar daha fazla reklam olmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blazk0wicZ -- 10 Mayıs 2021; 0:44:12 > -
50 TL için. O da oyun almada işine yarıyor sadece. Reklam verse DH'e 50 misli fatura çıkar. Ki çoğu kişi reklam engelleyici kullanıyor. Resmen baklavaya dalan, PTT kuyruğuna giren tiplerle dalga geçenlerin hepsi bir arada. Hahaha
-
İnşaallah çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunu 50 kişi yap çıkma şansı artar
Bum
-
...ve o çok düşük kazanma ihtimalinin gerçekleşmiş olduğunu farketmiş durumdayım Gece yarısı foruma bakayım dedim, baktım enucuzoyun'dan bir bildirim var. Özel mesaj da var, tıkladım. Ciddi olamazsınız dedim, tekrar tekrar okudum. Sabah kafasıyla cevap yazmaya karar verdim.
Valla ilk kez böyle büyük çekilişte seçilmişim @enucuzoyun çok teşekkürler.
-
Bize yine hasret bize yine hüsran.
Tebrikler hocam
Bu pazar çekiliş yok mu?
-
400 TL lik oyunu artık 50 TL indirimle alırız. Çok sağolun. Kalsın indirim kodunuz sağolun...
-
Guzel
Anlamadım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X