Şimdi Ara

3 klima arasında kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir klimaları araştırıyorum forum'dan ve en son aşağıdaki 3 klimada karar kıldım. Fıyatları birbirine çok yakın, 2700-3000 TL civarı. 20 m2 lik bir alanın soğutulması için kullanacağız, ısıtma pek lazım değil doğalgaz kullanıyoruz.

Siz alsanız hangisini alırdınız?

TOSHIBA RAS13 SKVR INVERTER Daiseikai Split Klima

Panasonic KIT-YE18MKX

Mitsubishi MSZ-GE35VA

Teşekkürler
    Erkan

• zibro 6534

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 klima arasından demiş,gelmiş birisi zibro yazmış işler baya kötü sanırım zibroda..

KARDEŞ, TOSHIBA RAS13 SKVR INVerTER Daiseikai Split Klima EN UYGUNDUR.hayırlısı olsun..
  • ben matbaacıyım arkadaşım 3 tane zibrom var çok memnunum kullandıgım ürünü yazdım bunu bana değil satanlara forumdan söyleyin yaptıgınız ayıp

yani o para fazla arkadaş o performansı bu üründende alır, çünkü birde arkadaş ısıtma ile işim yok diyor neden fazla para versin.

Ama yok bende para gani diyorsa ururu sarara bile alır nasılsa satıcı değilim.

Yardımcı olmak bile forumlarda hata oluyor yazık, hiç benim klima sattıgımı yada buradan kime demişim kulandıgım ürünlere göre yazıyorum amaç yardım.

40 yıldır babam sayesinde makinelerin içinde büyüdüm ama hiçte ustalık taslayıp ukalaca yorum yapmadım yapmamda.
    Babamla beraber sökmedigimiz matbaa makinesi, araba, klima kalmadı.
  • yılda 3 aylık soğutma için 12 lik bi klima alırdım 900-1100 liraya

3000 bin liralık alet, 3 aylık çalışmasıyla aradaki 2000 lirayı 10 senede filan amorti eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimence

yılda 3 aylık soğutma için 12 lik bi klima alırdım 900-1100 liraya

3000 bin liralık alet, 3 aylık çalışmasıyla aradaki 2000 lirayı 10 senede filan amorti eder

önceliğimiz,sağlık ve konfor sadece amortisman değil.kullandıktan sonra bir daha DÜZ KLİMAYA DÖNMEMEYE YEMİN EDERSİNİZ.deneyin ondan sonra.saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt07

quote:

Orijinalden alıntı: kimence

yılda 3 aylık soğutma için 12 lik bi klima alırdım 900-1100 liraya

önceliğimiz,sağlık ve konfor sadece amortisman değil.kullandıktan sonra bir daha DÜZ KLİMAYA DÖNMEMEYE YEMİN EDERSİNİZ.deneyin ondan sonra.saygılar.

Ne gibi artıları var bu kadar para bayılmak için ?

sağlık ve konforu biraz açar mısınz ?

klasik bir cihaz kullanıyoruz, memnunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemenncee -- 16 Haziran 2012; 16:55:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    4 yıl önce açıldı
    2 scooter arasında kaldım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.