Şimdi Ara

3 km'yi 20 dakika yürüyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün iş dönüşü denedim. yer yer hafif çıkış ve inişli 3 kmyi 20 dakikada yürüdüm. daha öncede 20 dakikada yürümüştüm. (krono çalıştırdım)

boy 1.79.. kilo 73.

yürüyüşü aralıksız yaptım.

düz yolda çok iyiyim ama dik rampalarda kalbim öküz gibi atıyor uyuz oluyorum. çok da zorlamak istemiyorum.

kalp niye deli gibi kan pompalıyor rampada? nefes nefese kalmayı anladım hani kasın oksijene ihtiyacı var falan...

• 2 km koşarak kaç dakikada biter sizce?
  • sürüyorum diye okudum
  • Saatte 9km hızla yürüyorsun.20 dakika boyunca o hızda kalmak çok zor.Eminim ki çok komik görünüyorsundur yürürken
  • postacı yürüyüşü yaptım. akşam saati bi de yürüdüğüm yer yarı ıssız sayılır.dışardan komik gözüktüğüm kesin:D
  • Fake saatte 9 km yav heheletto hemde yuruyomus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim kurulusunun kosusuna katilmistim ve 3 mil'i 35 dakikada hem kosarak hem yuruyerek bitirdim. Oguden beri de uzun mesafe kosmuyorum . Hiz olarak degil de mesafede durmadan baya yuruyebiliyorum, sadece vakit gecsin diye nisantasindan besiktas iskelelere kadar cok yurudum hem spor oluyo hem gezmis oluyorum

• Kondisyonun yok karşim

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

Kondisyonun yok karşim

hocam bende hafta da 4 kere okul için 2.5 km yürüyorum.ayaklarım 2 km den sonra sanki kan toplayıp şişiyor biraz oturunca geçiyor ama.sence neden olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

Kondisyonun yok karşim

hocam bende hafta da 4 kere okul için 2.5 km yürüyorum.ayaklarım 2 km den sonra sanki kan toplayıp şişiyor biraz oturunca geçiyor ama.sence neden olabilir?

Ayakkabıyla ilgili bi problem olabilir yürüyüş ayakkabısı al ne kadar rahat olduğunu sen de hissedeceksin.
  • Bende yukarı doğru 3km'yi 20dk da yürüyebiliyorum. 1.73 boy 55 kilo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB3DDBBCC -- 26 Ekim 2013; 11:10:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 20 dk boyunca 9 km/h durmadan sporcu olmayan birinin yürümesi imkansıza yakın

hele rampa nasıl çıktın anlamış değilim bence kendini kaptırıp koşmuş olmayasın :))
  • Rampada kalbin zorlanma sebebi bacak kasinin vücudun en buyuk ve en cok enerji, oksijen tuketen kas olması bununla birlikte yokus cikarken iki kat kadar daha fazla oksijen tuketmesine yol açar. Kalp hem beyne hem bacaga yetecek kani pompalamak icin zorlanır. Eger yetemezse haltercilerde olduğu gibi bayilirsin.

•  3 km'yi 20 dakika yürüyorum...
  • Okul-Ev arası 2-2.5km ve dik bir yokuş var, 10-15 dakikada evdeyim deli dana gibi yürüyorum arkadaşlar falan çok dalga geçer alıştım öyle yürümeye normal yürüyemiyorum artık
  • Ben 7,5 Km'yi 35 dakikada yürüyorum.
  • benzinli misin yoksa ucak yakiti mi kullaniyon :) bunlar degilse boltla bi akrabalik mi var yav :) ben tosbaga gibi yuruyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.