Şimdi Ara

kendi aracıyla çalışanlar için aylık 5000tl maaş ne kadar gerçeyi yansıtıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
60.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sahibinden de sürekli böyle ilanlar var
    yok aylık 5000 tl 6000tl 7000tl gibi rakamlar dönüyor
    gerçek midir?

sahibinden.com
    Şoför / Aracınız varsa işi dert etmeyin aylık 7000TL sahibinden.comda - 575743527
    https://www.sahibinden.com/ilan/is-ilanlari-lojistik-ve-tasima-sofor-araciniz-varsa-isi-dert-etmeyin-aylik-7000tl-575743527/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kendi Aracıyla Çalışanlar İçin Aylık 5.000 TL Maaş: Gerçekçi Bir Bakış

Kendi aracıyla çalışarak ek gelir elde etmek veya tam zamanlı bir kariyer yapmak isteyenler için, aylık 5.000 TL'lik bir maaş cazip görünebilir. Ancak, bu maaşın gerçekliği, yaptığın işin türüne, çalışma saatlerine ve bulunduğun bölgeye bağlı olarak değişebilir.

Kendi Aracıyla İş İmkânları

Kendi aracınla çalışabileceğin çeşitli iş imkânları mevcuttur, bunlar arasında şunlar yer almaktadır:

• Kendi Aracınla Kargo İşleri: Kargo şirketleri, kendi araçları olan kişilerle çalışabilir ve onlara parça başı dağıtım veya tam zamanlı rotalar sunabilir.
    • Kendi Aracınla Servis Çekme: Okullar, şirketler ve özel kuruluşlar, kendi araçları olan şoförlere servis çekme işleri verebilir.
    • Kendi Aracınla Yolcu Transfer İşleri: Havalimanı transferleri, özel etkinlikler veya turistik geziler için yolcu taşıyabilirsin.

Gelir Beklentileri

Kendi aracınla çalışarak elde edeceğin gelir, iş türüne, çalışma saatlerine ve bulunduğun bölgeye bağlıdır. Genel olarak, parça başı dağıtım işleri saatlik ücrete göre ödenirken, tam zamanlı rotalar veya servis çekme işleri genellikle aylık maaşla ödenir.

5.000 TL Maaşın Gerçekliği

Aylık 5.000 TL maaş, kendi aracınla çalışmak için gerçekçi bir hedef olabilir, ancak bunu elde etmek için uzun saatler çalışman ve yüksek bir iş yükü üstlenmen gerekebilir. Ayrıca, işletme giderlerini (yakıt, bakım, sigorta) göz önünde bulundurman gerekir.

Önemli Hususlar

Kendi aracınla çalışmayı düşünürken, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• İşin doğası ve çalışma saatleri
    • Aracının bakım ve işletme maliyetleri
    • Bulunduğun bölgedeki rekabet
    • İş sahibinin veya işvereninin itibarı

Sonuç

Kendi aracınla çalışarak aylık 5.000 TL maaş kazanmak mümkündür, ancak bu, iş türü, çalışma saatleri ve bölgesel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bu maaşı elde etmek için uzun saatler çalışmaya ve yüksek bir iş yükü üstlenmeye hazır olmalısın. İşletme giderlerini de hesaba katmalı ve iş sahibinin veya işverenin itibarını araştırmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • E ticaret bu. Ayda 5000 6000 gibi rakamlar dogru olabilir. Ama kendi tasitinin yakıtını kendin ödüyorsun ona göre hesapla :)
  • Lojistik ve tasima dan is aratmissin lojistik mezunusun sanirim. Bende oyleyim. Aylardir is arıyorum tik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

E ticaret bu. Ayda 5000 6000 gibi rakamlar dogru olabilir. Ama kendi tasitinin yakıtını kendin ödüyorsun ona göre hesapla :)
    e ticaretten kendi aracımla nasıl para kazanabilirim?
    işin mantığı ne?

kendim mal satabilsem dükkanı kendim açarım

• quote:

Orijinalden alıntı: syrialin

e ticaretten kendi aracımla nasıl para kazanabilirim?
    işin mantığı ne?

kendim mal satabilsem dükkanı kendim açarım

Alıntıları Göster
    Bir tanidigim cagirmisti boyle bir ise beni calismaya. Araci yeni satmistim gidemedim. Arac'in cornect veya doblo tarzı olması zorunlu. Bildigin kargo gibi birsey. Adamlar sana paketleri ve adresleri veriyorlar. Sen teslim ettigin paket adetine gore para alıyorsun. Tam ne kadardi hatirlamiyorum ama aracla surekli hareket halindesin. Yakit parasi cok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

Bir tanidigim cagirmisti boyle bir ise beni calismaya. Araci yeni satmistim gidemedim. Arac'in cornect veya doblo tarzı olması zorunlu. Bildigin kargo gibi birsey. Adamlar sana paketleri ve adresleri veriyorlar. Sen teslim ettigin paket adetine gore para alıyorsun. Tam ne kadardi hatirlamiyorum ama aracla surekli hareket halindesin. Yakit parasi cok.

Alıntıları Göster
    7000 tl iyi para ama hocam. ozaman öyleyse iyi
    lpgli araçlar fazla yakmıyor
    ama atıyorum sen pazarlayacaksın müşteri bulacaksın dersen zor iş.
    sadece olay mal teslimiyle mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 20 Şubat 2019; 22:20:17 >

• 7000 tl biraz abartmislar gibi.
    Yok musterileri falan onlar ayarlıyorlar.
  • Alakasız bir şey olmuş bu cevaplar

O ilanların tamamına yakını korsan taksi ilanıdır
  • Reis o iş için bende aradım genelde korsan taksi işleri oluyo
  • 7000 veriyorlar ardına bakmıyorlar. Yaktığın yakıt arabanın durumu vs. derken asgari ücretten hallice bir duruma denk geliyor.
  • Uzun vadede araç yıprandığından değer kaybına uğrayacaktır bunu da hesaba katmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdilerde kariyer sitelerinde ilanların döndüğü olay.

aylık 5000-6000-7000 vs vs rakamlar,net kazançlar bence gerçekçi değil.

çünkü şirket olucakmışsın,araç kapalı kasa olacak bütün masraflar sana ait olacak. yol,yemek,sigorta hepsi sende.

bağkur primi,vergiler,çeşitli masraflar düşünce ne kalır geriye. bence asgari ücretin bir tık üstü.

bu şartlarda yapan bulunur mu,bence çok kişi çıkar ve çalışır.

• Bu tarz işler yapıcaksanız öncelikle samimiyetine güvendiğiniz bir muhasebeciden bilgi alın. Evet yakıt masrafı vs olabilir ama siz şahıs şirketi açıcaksınız ve bunları gider göstericeksiniz. Evinizi home ofis olarak gösterin mesela ben öyle yapmıştım ( Başka sektör ) Faturalarınız gider olarak gösterilir. Yemek masraflarınız gider gösterilir. Yakıtta öyle. Stopajda ödemezsiniz. Belirli bir kazancı elde etmeye başlayınca yeni bir araç ( eskiden sadece sıfırda oluyordu 2.elde de oluyor şimdi sanırım ) alırsanız vergiden düşersiniz. Millet o son model arabalara nasıl biniyor sanıyorsunuz %90 ı vergiden düşüyor. Neredeyse her masrafınız vergiden düşer.

• Güzel cevap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.