Şimdi Ara

3 Laptop arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. Msi gt70 2pe
    3. Msi gs70 2qe

1.http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt72-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-2x128ssd-1tb-173-gtx980m-8gb-w81.html?srt=PU

2.http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt70-dominator-pro-core-i7-4810mq-28ghz-32gb-3x128ssd-1tb-173-8gb-w81.html?srt=PU

3.http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs70-stealth-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-2x128ssd-1tb-173-gtx970-3gb-w81.html?srt=PU

Modeller arasindaki fiyat farkini vermeye degermi.

Laptopları vatanbilgisayardan alacağım.internetten daha ucuz ama guvenemiyorum internete.

Msi gs70 istiyordum ama gtx 970m değistirilemiyor.yani 2 sene sonra sıkıntı çıkarır diye dusunuyorum.

Msi gt70 ise ram 32 gb ama gtx 880m var.ve tasarımı cok kaba gorunuyor.

Msi gt72 ise her ikisini tokatlıyor ve ekran kartı değiştirebiliyor. Yani sıkıntı çıkartmaz diye dusunuyorum.

Laptobu temmuz gibi alacagim yani dolarin seçimlerden sonra yukselme ihtimali var, bu da fiyatları artıracaktır.

Lutfen bu paraya masaustu toplanir demeyin universite de masaustu olayı sakat biraz.

Tavsiyelerinizi ve onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehdjdhdhd -- 30 Mayıs 2015; 13:58:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aga sen o laptobu yanında taşıyacan müh olcan. git bi acer nitri 15 inç al 950m li yada vn7 al 860m li. Asus n550 al 850m li dell 7537 al 750m li 970 gücü olmaz ama taşınır dengeli olur. Nerde pc müh olcan ege mi

• Tasinabilirlik cok önemli değil. Seniny yazdigin modeller bayağı alt seviye.
    Mesela gta 5 i high yada ultrada acmasi lazim.sonucsa oyunda oynayacagim

• üniversite için araba fiyatına notebook almak mantıklı bir şey mi anlayamadım.o kadar param yok Allaha şükür.yalnız hocam istediğiniz mühendisliği seçin bu kadar üst bi cihaza gerek yok gta V i ultrada her özelliği açıp oynayabilmeniz için nvdia titan gerekir.şuan mobilin performansı bi noktaya kadar.very high da çok rahat oynanır bu paranın yarısını vererek.Bu cihazlar biraz workstation kuranlar veya twitch yayını yapan ünlü gamerlar için. neyse param var alıcam diyosanız gs70 seçin taşıması kolay.diğerlerini taşımanıza imkan yok 6 7 kilo falan gelir çantası psu faresi falan.
  • Sagolun tavsiyeniz icin.bende vazgectim simdi.peki yari fiyatına alabilecegim cihaz oneriniz nedir?

• o zaman basit. Monster msi bak . 4gb ekran kartı hafızası olan 965 ve üstü kartlar ultrada gta5 açacaktır.

bu arada 7 bin verip gta 5 için laptop alıyorsan zengin olman gerekir ya araba al yada 3 bin e süper masaüstü diz bide ultrabook al miss gibi olur. Ultra takıntın varsa paraya takmaman veya masaüstü alman lazım.Yada millete 860m in seviyesi düşük diye konuşma.
    (ben sana 3-3,5k nın üstü laptop önermedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 31 Mayıs 2015; 1:03:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.