neredeyse 3 aydır almaya hazırlanıyorum ama sürekli yeni bişey çıkmasından dolayı erteleniyor artık bi son noktayı koymak istiyorum düşündüğüm laptop ları yazacağım ve sorunlarıyla beraber OYUN PERFORMANSI İÇİN ÖZELLİKLE AŞIRI ISINMAMA SORUNU OLMASI ÖNEMLİ
asus i7 ati 5730 asuslarda ısınma problemi yok forumdaki uzun süreli araştırmalarım sonucu oyunlardaki 1 2 saniyelik donmalar yaşanıyormus nedeni 5400 rpm harddisk olması başka büyük çağlı bi sorunu yok
İkinci olarak düşündüğüm laptop fakat yeni çıktıgı için pek yorumlar yok ısınma problemi varmı yokmu bunları merak ediyorum ve ekran kartı olarak asusdan daha iyi bi performans alabilirmiyim
fiyatına bakarak bu laptop kaçmaz şöyle özelliklere bakılarak ama kullanann bi arkadaşın yorumuna göre kullanıuşlık çok kötüymüş wirelers falan klavyeden açılıyo 6 hücreli pil olması ayrı bi eksik ve bundada ısınma problemi varmı merak konusu
LENOVA Y560 i7 ati 5730http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_32754_LENOVO_IdeaPad_Y560_59-052769__Core_i7-720QM__8GB__640GB__HD5730__15_6inc__Win7_Premium_64_Bit.html
son olarakda lenova duyumlarıma göre ekranında büyük bi sorun varmış üretim hatası olarak tüm ürünlerde var deniyor hata şimdi pek aklımda değil ama yandan bakınca renklerin karışmasıyla alakalı bi konuydu sanırım