Şimdi Ara

3. Laptoptan hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün siparişini vereceğim. Sizse hangi laptopu almalıyım. GTX1050 Tİ yerine GTX1060 almak için 900 TL fazla verilir mi?

Görüşleriniz benim için çok değerli.

Teşekkürler
    3. Laptoptan hangisini almalıyım?

• 1. Tercih mi?

• 2. Tercih mi?

• 3. Tercih mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TunaKhan -- 21 Mart 2018; 10:28:23 >

• Lenovoyu boşver ürün kalitesi iyi dğeil servisi de aynı şekilde.
    Diğeri de zaten uluslararası bir marka değil, yetkili servis ağı yok. Bir nevi toplama.

sana benzer özellik ve fiyat aralığında şu Asus modelini öneririm

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11784

INTEL i7-7700HQ, 16GB RAM, 256GB SSD + 1TB HDD, 15.6 Full HD, Nvidia GeForce GTX 1060 6GB, Free DOS
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Evet çok dolu bi model önermişsiniz ama fiyatta monsted a göre 750 TL gibi bi rakam farkı doğuruyor. Şuan almadım. Tekrar gözden geçiriyorum.

Yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim.
  • öncelikle evet kesinlikle gtx 1060 iç.in değer çünkü 1050den çok üst düzey bir kart. 2. olarak da bence 6000 lira civarı verip de 150 li bi laptop alınmaz. 3000-4000 arasına da bulursunuz ama bu 3ü arasından kesinlikle 1060 olan.
  • amazondan acer helios alın. vergiler kargo dahil 5100 e falan geliyordu en son. 1060'lı, ssd'li, metal kasalı bilgisayar. bütçe sıkıntısı olanlar 1060 üstü laptopları türkiyeden almasınlar. çok fark ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.